English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ο χειρότερός τους εχθρός: Η οικογένεια των ονείρων μας - Η Εθνικιστική οικογένεια...

Ζούμε σε μια εποχή που όλες οι αξίες, οι πατροπαράδοτες αξίες της Φυλής μας περνούν κρίση. Αυτό γιατί κυρίως μια μεγάλη μερίδα του νέο-Ελληνισμού δεν είναι ικανή να διαφυλάξει την αγιοσύνη των αρχών και των αξιών που μας επέτρεψαν να διατηρήσουμε την επιβιωσιμότητά μας εις το άπειρον.
Μητέρα όλων των Ελληνικών Αξιών, αρχή και τέλος της σχηματοποίησης και της δημιουργίας της κοινωνίας, η Ελληνική οικογένεια. Θύμα της πρώτης και μεγαλύτερης εκ των σιωνιστικών επιθέσεων καθότι αποτελεί τον ένα από τους πέντε βασικούς στύλους της Ελληνικότητας και ταυτόχρονα το καλούπι από το οποίο ξεπετάγεται το άνθος, ο φορέας του Ελληνισμού.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές η οικογένεια είναι φυσικά ό,τι πιο ιερό και πολυδιάστατο. Η Εθνικιστική οικογένεια ούτε διευρύνεται ούτε συστέλλεται. Είναι μια έννοια απόλυτή και σταθερή. Στην κοινωνία της Εθνικιστικής οικογένειας εισέρχεται κάποιος μόνο με θυσίες, όπως και στην βιολογική οικογένεια που για να τη δημιουργήσει κάποιος πρέπει να υποβιβάσει κάποιες προτεραιότητες εις βάρος κάποιων άλλων. Όταν εισέλθει όμως γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της. Ενώνεται με το σύνολο που συνυπάρχει, συναναπνέει και συμβιώνει κάτω από αγωνιστικές συνθήκες γαλουχείται με φωτιά και ατσάλι. Μόνο έτσι επιβιώνει η έννοια της Εθνικιστικής οικογένειας. Η ευτυχία σου ευτυχία μου και το πρόβλημά σου πρόβλημά μου.


Πρωτεσίλαος