English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Οι ανασκαφές στην Αμφίπολη φέρνουν στο φως το πτώμα της ψοφοδεξιάς και ένα νέο Μνημόνιο

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

Οι ανασκαφές στην Αμφίπολη φέρνουν στο φως το πτώμα της ψοφοδεξιάς και ένα νέο Μνημόνιο
Η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, αποκαλύπτει μια δήθεν εμπιστευτική έκθεση της Taskforce στην Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία, οι ευρωτοκογλύφοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σχεδιάζουν την «πιστωτική γραμμή με ενισχυμένους όρους», για την χώρα μας.
Πρόκειται για την λεγόμενη γραμμή πίστωσης ECCL, η οποία θα συνδέεται με δεσμευτική συμφωνία για «μεταρρυθμίσεις». Δηλαδή, τίποτα λιγότερο και κάτι περισσότερο από ένα ΝΕΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το οποίο σύμφωνα με τον Σαμαρά θα «τελείωνε» εντός των ημερών.
Δεν θέλει και μεγάλη φαντασία για τις «μεταρρυθμίσεις» που θα επιβάλλει η Ξενοκρατία στο μεσογειακό προτεκτοράτο τους: Επιπλέον φόροι, απολύσεις στο δημόσιο και αλλαγές στο ασφαλιστικό που θα φέρουν το απόλυτο χάος στην οικονομία. Τα οικονομικά κίνητρα που προσφέρουν οι ευρωτοκογλύφοι της ΕΚΤ, θα είναι το «τυρί στη φάκα» για να δικαιολογήσει η Χούντα του Μνημονίου το νέο Μνημόνιο.
Η επικοινωνιακή απάντηση της ΝΔ, έρχεται (και πάλι) από την… Αμφίπολη, όπου αύριο σε συνέντευξη τύπου στο υπουργείο πολιτισμού θα δώσει το παρών, η ανασκαφική ομάδα που θα μιλήσει για τα αρχαιολογικά ευρήματα. 
Δυστυχώς όμως για τον τελειωμένο πολιτικά Σαμαρά, καμία ανασκαφή δεν μπορεί να… ξεθάψει το πτώμα της ψοφοδεξιάς, που μετά από τις απανωτές σφαλιάρες στο Παρίσι και την ανώμαλη προσγείωση από το «τέλος των μνημονίων», μπορούν να προσφέρουν μονάχα μια υπηρεσία προς το Ελληνικό Έθνος: Να αποχωρήσουν οριστικά και αμετάκλητα.
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ