English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η ξανθιά, ο κωλοτούμπας και το πιάνο





1.Η ξανθιά

Από την αρχή της περασμένης εβδομάδας, η γνωστή μεγαλοεκδοτική οικογένεια των κουρήδων, είχε βάνει μπροστά και διαφήμιζε μια μεγάλη αποκάλυψη που θα γίνονταν στην κυριακάτικη   Kontra News, σχετικά με τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.
Τώρα βέβαια, οι Γιαπωνέζοι που είναι σοφοί άνθρωποι λέγουν ότι: «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται», που σημαίνει στα ελληνικά: «στα πολιτικά πτώματα ορμάνε όλα τα κοράκια…»   

Η αποκάλυψη τελικά ήταν ότι τον πρόεδρα του ΛΑ.Ο.Σ. τον κάρφωσε η πρώην γκόμενα του, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται το ονοματάκι της και χωρίς να δίδονται άλλα στοιχεία πέραν από το ότι είναι «ξανθιά, ζωηρούλα και πανέμορφη» [άλα τις κύριε πρόεδρα…]


Η ανώνυμη αποκάλυψη, από ανώνυμο αρθρογράφο, σε ένα αμφιλεγόμενο έντυπο, δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον, πέραν από το να ικανοποιήσει την κουτσομπολευτική ασθένεια του νεοέλληνα, αν δεν παρουσίαζε με πολύ παραστατικό τρόπο το τι σόι μπουρδέλο είναι η καθεστωτική ελίτ που εξουσιάζει αυτόν τον τόπο.  

Ξεπατικώνω εδώ από το φύλο της Κυριακάτικης Κόντρα Νιούς [23/11/2014] για να απολαύσετε το ξεκατίνιασμα στο πρωτότυπο
Άλλωστε, το γνωρίζετε… Η σεξοπολιτική είναι η αδυναμία μου…

«…Ο θηλυκός Ιούδας, που πρόδωσε τον κ.Καρατζαφέρη στις δικαστικές και στις φορολογικές αρχές, είναι μια νέα, ζωηρούλα και πανέμορφη ξανθιά κυρία, με την οποία διατηρούσε στενές σχέσεις και την είχε τοποθετήσει σε πολύ υψηλή κρατική θέση…
Ο θηλυκός Ιούδας το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Ελβετία, αφού οι σχέσεις της με τον Γ. Καρατζαφέρη είχαν διαρραγεί, παρότι σε προγενέστερο χρόνο αυτός είχε κάμει σκληρή διαπραγμάτευση προς χάριν της, ώστε να τοποθετηθεί σε κορυφαία θέση νευραλγικού δημόσιου οργανισμού, που αποφάσιζε για μεγάλες δουλειές, δισεκατομμυρίων ευρώ…  
… Οι σχέσεις τους διακόπηκαν εξαιτίας ενός σοβαρού επεισοδίου, που… είχε να κάμει με συμβόλαιο μεγάλου διαπλεκόμενου επιχειρηματία το οποίο δεν πληρώθηκε ποτέ!

…λέγεται ότι αυτό είναι μόνον το πρώτο σκέλος του εκβιασμού από τον θηλυκό Ιούδα, που κρατάει στοιχεία – φωτιά και για άλλες μεγάλες μπάζες…καθώς και για άλλους πρώην  βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ…

… Το κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί πλέον το σύστημα είναι το τι θα κάμει τώρα ο κ. Καρατζαφέρης. Ο ίδιος διαρρέει το ότι θα πέσει μαχόμενος και θα πάρει πολλούς μαζί του. Εξάλλου έχει αρκετά στοιχεία ικανά να τιναξουν στον αέρακορυφαίους παράγοντες πολιτικούς αλλά και οικονομικούς…
Ο κίνδυνος για το σύστημα είναι υπαρκτός αφού… αν αρχίσει να κελαηδάει ο κ. Καρατζαφέρης, θα αποκαλυφθούν πολλά για το σκοτεινό παρασκήνιο της μνημονιακής κυβερνησης, τη μοιρασιά που έγινε, τις δουλειές που έκλεισαν και πολλές άλλες βρώμικες συναλλαγές που συντελέστηκαν, στα πρώτα χρόνια της νέας κατοχής…
Μόνο που ο χρόνος τρέχει και δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει. Η ιστορία δείχνει ότι όλοι οι δοσίλογοι έχουν το ίδιο τέλος. Αφού τους χρησιμοποιήσουν, τους πετάνε στον λάκκο με τα φίδια…»     

Αυτά τα ωραία λοιπόν, για τον πρόεδρα του ΛΑ.Ο.Σ. και τον εκρηκτικό «ξανθό Ιούδα»



2.Ο κωλοτούμπας

Οι κακές γλώσσες λέγουν ότι ο κ.Γιώργος Καρατζαφέρης [ο επιλεγόμενος και κωλοτούμπας] διαθέτει περί τα 6.000.000 ευρά στις τρεις εξωχώριες εταιρείες του και καμιά εικοσαριά εκατομμύρια σε ακίνητη περιουσία, εδώ στην ινδογρεκία.
Οι ακόμα πιο κακες γλώσσες λέγουν ότι διαθέτει και άλλα πολλά, σε άλλους λογαριασμούς, που ευτυχώς γι αυτόν δεν τους είχε αποκαλύψει στην εκδικητική ξανθιά κυρία…

Αυτό που δεν λένε οι κακές γλώσσες, προφανώς για να μην θίξουν το σινάφι τους, είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρας του ΛΑ.Ο.Σ. δεν είναι μοναχά πολιτικός αλλά είναι και δημοσιογράφος!

Στην πραγματικότητα, ο κ. Καρατζαφέρης ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος και τέτοιος παραμένει, εφόσον διοικεί ο ίδιος ένα τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας [το ΑΡΤ] και την εφημερίδα Αλφα1. Στο παρελθόν μάλιστα είχε εργαστεί ή συνεργαστεί και με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα.
Συνεπώς, κανείς  δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι έκαμε την περιουσία του από ενδεχόμενες λαμογιές στην πολιτική ή από ακόμα μεγαλύτερες λαμογιές στη δημοσιογραφία. Άλλωστε είναι γνωστό ακόμα και στους παπούα της Νέας Γουϊνέας, ότι στην Ελλάδα οι μίζες διαμοιράζονται εξίσου: σε πολιτικούς, σε ανώτερους δημοσίους υπαλλήλους, σε δημοσιογράφους και σε μεγαλοεκδότες.
Η πρύτανις της μίζας, η Ζήμενς, λέγεται ότι είχε κόψει σταθερούς μισθούς σε διαφορα παπαγαλάκια  του καθεστώτος [όλου του καθεστώτος, από ΝουΔου ίσαμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ]

Το ότι η εφημερίδα των κ.κ. κουρήδων [η διάδοχος της ένδοξης Αυριανής] κάμει λόγο για μίζες του κ. Καρατζαφέρη  στο πολιτικό σαλούν της πολυπολιτισμικής γρεκίας, αποσιωπώντας εντελώς το ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν εξίσου παχυλές αρπαχτές, για ρεπορτάζ που δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ, οφείλεται μάλλον στο ότι οι κ.κ. κουρήδες, λιάτσοι και οι όμοιοι τους, κοιτάνε να βγάνουν απόξω τις λερωμένες τους ουρές.
Άλλωστε, όπως λέγουν και οι βουσμάνοι της ερήμου καλαχάρι [οι οποίοι είναι σοφοί άνθρωποι] τα πιο ακριβοπληρωμένα ρεπορτάζ στην Ελλάδα, είναι αυτά που δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ!

Πέραν όμως του πονεμένου ερωτήματος, ποιο κομμάτι της τεράστιας περιουσίας του έχτισε ο κ. πρόεδρας, από δημοσιογραφικές αρπαχτές και ποιο από πολιτικές μάσες, παραμένει το γεγονός ότι ο εν λόγω εθνοσωτήρας, είχε καταφέρει να διορίσει την κ. γκόμενα του [?] σε «νευραλγικό δημόσιο πόστο, όπου κλείνονταν δουλειές δισεκατομμυρίων ευρώ»

Δεν νομίζω να βρεθεί άνθρωπος να αμφισβητήσει το ότι το λεγόμενο ελληνικο δημόσιο, στα ανώτατα κλιμάκια του αποτελείται από κολλητούς ή συνενόχους ή γκόμενες ή συγγενείς των πολιτικών, που διευκολύνουν τα «παιδιά του λαού» να τρώγουν με δέκα μασέλες.
Ο κ. Καρατζαφέρης μαλιστα ήταν ένας δευτερεύον γκαγκστερίσκος του συστήματος, που δεν είχε διατελέσει καν υπουργός.
Συλλογιστείτε λοιπόν, αν ένας δευτεροκλασάτος μαφιόζος, μπορεί να διορίζει τη γκόμενα του [?] σε πολύ υψηλά πόστα και να κονομάει 1.650.000 ευρά από μίζες [αν βέβαια αποδειχτούν οι καταγγελίες] τι γίνεται με τους πρωτοκλασάτους μαφιόζους της καθεστωτικής συμμορίας!
Εδώ δηλαδή, μια πίπα να έχεις πάρει σε υπουργό, μπορεί να φτάσεις να διασφαλίσεις την άνεση σου, εφ’ όρου ζωής!

Για να μην τα πολυλογώ φτωχά μου αδέρφια, οι δημόσιες μάσες που μας έφεραν ως εδώ, συνεχίζονται αμείωτες. Και δεν είναι μονάχα ότι μασάνε οι κάπο ντι τούτι κάπι της πολιτικής ζωής, αλλά απ’ ότι φαίνεται δικαιούνται κοψίδια μέχρι και οι κλητήρες.
Και μην φαντάζεστε ότι με τη κρίση μειώθηκαν οι αρπαχτές.
Την ίδια ώρα που «κουρεύονταν» τα ομόλογα των μικροομολογιούχων, κάτι δευτεράντζες του καθεστώτος, σαν τον κ. Καρατζαφέρη, κατηγορούνται από τις πρώην γκόμενες τους [?] ότι έπαιρναν προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ.
[Και δηλαδή οι γκόμενες[?] δεν έφαγαν τίποτα? Ούτε ένα κοκκαλάκι?]

Και να σας πω τώρα και το ακόμα πιο κουφό…
Η ξανθιά κυρία [η ζωηρούλα και ομορφούλα] που τόσα χρόνια κάλυπτε τον κ. Καρατζαφέρη,  τα χάλασε λέει μαζί του, επειδή δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά του λουφέ!
Άρα μάσαγε κι αυτή! [και δεν έγλειφε απλώς, αυτά που έπρεπε να γλείφει για να διοριστεί στο δημόσιο…]
Με έναν ελεύθερο συνειρμό λοιπόν, καταλήγωμε στο συμπέρασμα, ότι σ’ αυτόν εδώ τον τόπο, τα πιάνουν οι πολιτικοί, τα πιάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, τα πιάνουν οι γκόμενες τους, τα πιάνουν οι γυναίκες τους [αλλοίμονο να τις αφήσουν απότιστες] τα πιάνουν οι κολλητοί τους, τα πιάνουν οι συγγενείς τους, τα πιάνουν οι γκόμενες των συγγενων τους και προπαντός τα πιάνουν οι δημοσιογράφοι για να μην αποκαλύψουν ότι  τα πιάνουν όλοι οι αλλοι!
Δεν ξέρω μήπως τα πιανουν και μερικοί δικαστικοί για να τους βγάνουν όλους [και όλες] λάδι…

3.Το πιάνο

Ακόμα πιο δυνατή πάντως από την από-κάλυψη του ξανθού Ιούδα, είναι ακριβώς η επι-κάλυψη του «ποιος αποκαλύπτει»
Και εξηγούμαι…

Τη συνταρακτική αποκάλυψη του ότι, τον κ. Καρατζαφέρη τον κάρφωσε μια ξανθιά που πιθανώς ήταν και πρώην γκόμενα του [το σεξ έστω και ως υπονοούμενο, πάντα πουλάει]
την έκαμε η εφημερίδα Κόντρα Νιους.
Η Κόντρα νιους όπως ήδη ανέφερα, ανήκει στο δημοσιογραφικό συγκρότημα των αδερφών κουρή, οι οποίοι έχουνε κάμει παντιέρα τους τον αντιμνημονιακό αγώνα.
Και μέχρις εδώ, καλά…

Ωστόσο οι κουρήδες δεν είναι ουρανοκατέβατοι σ αυτόν εδώ τον τόπο. Αντιθέτως,τα κατάφεραν να μπουν σφήνα στο μεγαλοεκδοτικό κατεστημένο [με την Αυριανη], υπερασπίζοντας παντι τροπω τον Ανδρέα Παπανδρέου και το γνωστό περιβάλλον της κ. Δήμητρας Λιάνη, στο οποίο συνωστίζονταν χαρτορίχτρες, μάγοι, καμπαρετζούδες, έμποροι όπλων, μεγαλέμποροι ναρκωτικών και λοιπά φυντάνια της ύστερης ανδρεοπαπανδρεϊκής περιόδου.
Ο ανδρεοπαπανδρεολιανισμός όμως ήταν ακριβώς ο πρόλογος της ελληνικής χρεωκοπίας και το ξεκίνημα της πλήρους διάλυσης των πάντων που οδήγησε στη σημερινή λεηλασία!
Αρα οι κουρήδες θα έπρεπε να έχουν ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το ελληνόφωνο πόπολο θα έπρεπε να γελάει με τα κανάλια τους [ή τα έντυπα τους], αντί να τα πλερώνει…

Κι εξόν από τη γνωστή ιστορία των αυριανιστών κουρήδων, διευθυντής της Κοντρα Νιουζ που έβγανε τη «μεγάλη αποκάλυψη» χωρίς ονόματα βεβαίως, είναι ο επίσης γνωστός στο πανελλήνιο, ο κ. Αιμίλιος Λιάτσος!

Ο κ. Λιάτσος λοιπόν δουλεύει ταυτόχρονα και στις επιχειρήσεις των κουρήδων, οι οποίες είναι αντικυβερνητικές αλλά και στον real fm, του κ. Χατζηνικολάου, που είναι κάργα κυβερνητικός!
Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση ο κ. Λιάτσος να πάσχει από το σύνδρομο της διχασμένης προσωπικότητας, τότε πρέπει  να δουλεύει χοντρά μία τουλάχιστον μερίδα των αναγνωστών του [ή τους αντικυβερνητικούς ή τους φιλοκυβερνητικούς]
Εκτός και αν τους δουλεύει και τους δύο!

Για να μην πω ότι είναι μάλλον κοροϊδία να λές οτι από-καλύπτεις τον άνθρωπο που πρόδωσε τον κ. Καρατζαφέρη και να μιλάς αορίστως για μια ξανθιά γκόμενα, χωρίς ονόματα, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία και προπαντός χωρίς να υπογράφεις το άρθρο!
Αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία. Αυτό λέγεται κουτσομπολιό επιπέδου κομμωτηρίου…

Κι ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα αν συλλογιστεί κανείς ότι η υπόθεση Καρατζαφέρη παρουσιάστηκε σε μια πολύ περίεργη χρονική στιγμή και ενώ το καθεστώς δέχεται απανωτά χαστούκια από τις τρόικες.
Ποιους συμφέρει να βγούνε τώρα στον αέρα παλιά αμαρτήματα του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. που καθώς φαίνεται, τα γνώριζαν πολλοί και πολλές, από καιρό αλλά κρατούσαν τα στόματα τους κλειστά…  
Μήπως εν τέλει αυτοι που αναλαμβάνουν να από-καλύψουν είναι το ίδιο ύποπτοι με αυτούς που αναλαμβάνουν να επι-καλυψουν την απίστευτη σαπίλα αυτού του καθεστώτος.

Γιατί σας το λέω, αδέρφια μου… Η μπόχα είναι πολύ βαριά και ήδη βρωμίζει και τις δικές μας ψυχές [αφού ανεχόμαστε και τα πτώματα και τους νεκροθάφτες…]

ΚΙ έρχομαι τώρα στο πιάνο [ή στο πιάνω…]
Θα μου πείτε και με το δίκιο σας, πως για την ξανθιά σας έκαμα λόγο, για τον κωλοτούμπα επίσης…
Το πιάνο όμως που κολλάει?
Θα σας εξηγήσω πάραυτα αλλά αφού πρώτα μου υποσχεθείτε πως δεν θα καρφώσετε ποτέ στη μαμά μου, ότι είμαι πολιτικός, ούτε δημοσιογράφος…
Της έχω πει ότι δουλεύω πιανίστας σε μπουρδέλο!


http://panusis.blogspot.gr/