English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Κι εσύ ω τέκνον Βρούτε; Ο “μπουμπούκος” αδειάζει τον ευεργέτη του και παριστάνει τον... χαζό!

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 
Κι εσύ ω τέκνον Βρούτε; Ο “μπουμπούκος” αδειάζει τον ευεργέτη του και παριστάνει τον... χαζό!
Μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα στον ευεργέτη του, τον μπάρμπα - Γιώργη τον Καρατζαφέρη, επιφύλαξε ο «Μπουμπούκος» (της Ευγενίας του), επιβεβαιώνοντας τη γνωστή παροιμία «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Διότι, αν δεν ήταν ο Καρατζαφέρης να τον μαζέψει στο κόμμα του, όχι αυτό που είναι σήμερα δεν θα ήταν, αλλά «δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του» (που λέμε).
Παράλληλα, παριστάνει πως δεν ήξερε ότι το ενδιαφέρον του Καρατζαφέρη για τα εξοπλιστικά προγράμματα δεν ήταν καθόλου αθώο, αυτό δηλαδή που ο κόσμος το’ χε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι.
Μιλώντας, λοιπόν, στον καθεστωτικό Βήμα FM, άδειασε τον ευεργέτη του και τόνισε πως τόσο αυτός όσο και ο Θάνος Πλεύρης… ξαφνιάστηκαν, καθώς δεν γνώριζαν τίποτα για το… φόνο (τις off shore). Προφανώς, αυτοί οι δύο είναι από… χωριό: «Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό έχει άλλη εξήγηση. Αλλά η στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι ένοχη και όχι η αναμενόμενη που θα είχε εάν δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Όλοι ξέραμε ότι είναι πλούσιος. Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι είναι φτωχός. Ποτέ δεν τον ρωτήσαμε για offshore, ούτε μας είπε ποτέ να είμαστε πιο διακριτικοί για τις offshore με τις ερωτήσεις στη Βουλή. Αν αληθεύει, αν αποδειχθούν όλα αυτά στο δικαστήριο, το θέμα δεν θα είναι και δεν είναι πολιτικό. Θα πάει φυλακή».
Τα συμπεράσματα δικά σας!