English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Άγαλμα του Κεμάλ στα Σκόπια και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μιλά ακόμα για συνεργασίες

Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014
Άγαλμα του Κεμάλ στα Σκόπια και η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά μιλά ακόμα για συνεργασίες
Η διαστρέβλωση της αλήθειας και η εξαπάτηση της ελληνικής γνώμης από τους ινστρούχτορες της δημοσιογραφικής εξαπάτησης, διαφαίνεται ξεκάθαρα από τις ειδήσεις που καταφθάνουν από το εξωτερικό, οι οποίες αποδίδουν μια πραγματικότητα αντιδιαμετρικά αντίθετη από όσα μεταδίδουν οι εγχώριοι νταβατζήδες.
Καθώς λοιπόν η φαιδρότητα της περίφημης «ελληνοτουρκικής φιλίας» αποτελεί τον βασικό άξονα της εξωτερικής πολιτικής των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, ειδήσεις οι οποίες αποδεικνύουν τον ανθελληνισμό των γειτόνων μας εξαφανίζονται από τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης. Μετά την απόφαση για την ανέγερση του μεγαλύτερου τεμένους των Βαλκανίων στα Τίρανα, με χρηματοδότηση της τουρκικής κυβέρνησης, οι Σκοπιανοί προχώρησαν στα αποκαλυπτήρια αγάλματος του Κεμάλ Ατατούρκ στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του νατοϊκού προτεκτοράτου.
Στην τελετή αποκαλυπτηρίων μάλιστα, παραβρέθηκε πλήθος Τούρκων αξιωματούχων, ενώ έγινε μνεία στην καταγωγή προγόνων του Κεμάλ από το Κοντζαντζίκ, την σημερινή συνοικία Ζούλα στη πρωτεύουσα των Σκοπίων.
Μόνον οι αδαείς και εκείνοι που επιμένουν να εξαπατώνται, αδυνατούν να κατανοήσουν πως η εξωτερική πολιτική της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά οδηγείται σε δραματικό αδιέξοδο, με σάλπισμα υποχώρησης σε όλα τα μέτωπα. Ενώ οι νεοραγιάδες των Αθηνών εμμένουν στο μύθο της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, οι Τούρκοι φροντίζουν να αναζωπυρώνουν τη φωτιά του ανθελληνισμού σε Αλβανία και Σκόπια, όχι μόνο στα λόγια αλλά και εμπράκτως.
Επιπλέον όμως, γκρεμίζεται σε κάθε περίσταση ένας ακόμη μύθος, γύρω από τον οποίο μάλιστα χτίστηκε η απάτη της ένταξης στην Ε.Ε.: πρόκειται για το συνειδητό ψεύδος πως η Ευρώπη αποτελεί την ασπίδα της Ελλάδος σε κάθε περίοδο έντασης με την Τουρκία. Αντιθέτως, πίσω από κάθε πρόκληση της Αλβανίας και των Σκοπίων πλέον, βρίσκεται ο τουρκικός δάκτυλος ο οποίος σέρνει όπου εκείνος κρίνει την ψοφοδεή συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά.