English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για τη στυγνή δολοφονία νεαρού Σέρβου οπαδού

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι για τη στυγνή δολοφονία νεαρού Σέρβου οπαδού
Την ίδια ώρα που η Χούντα Σαμαρά ικανοποιεί υποτακτικά κάθε τουρκική απαίτηση και τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης προβάλλουν τουρκοσήριαλ με προφανή στόχο να προωθήσουν την τουρκική προπαγάνδα στις ελληνικές οικογένειες, οι Τούρκοι αποδεικνύουν ξανά σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο το πραγματικό τους πρόσωπο: εκείνο του ασιάτη δολοφόνου!
Μόλις πριν λίγες μέρες, οπαδοί της σερβικής ομάδος Ερυθρός Αστέρας ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται απέναντι στην τουρκική Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι διοργανωτές αρνήθηκαν να δώσουν εισιτήρια στους Σέρβους και οι τελευταίοι φεύγοντας από το γήπεδο δέχτηκαν την απρόκλητη επίθεση της τουρκικής αστυνομίας. Τα δακρυγόνα των Τούρκων αστυνομικών διαδέχτηκαν τα μαχαίρια των Τούρκων οπαδών, με αποτέλεσμα ένας νεαρός Σέρβος να τραυματιστεί θανάσιμα από μαχαιριά στην καρδιά.
Η ηγεσία της σερβικής ομάδος αλλά και η σερβική κυβέρνηση εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τη στυγερή δολοφονία, ενώ απαίτησαν από τις τουρκικές αρχές την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία του Τούρκου δολοφόνου. Οι τουρκικές αρχές, σε ένα παραλήρημα θρασυδειλίας, υποστήριξαν πως ουδέποτε ήρθαν σε επαφή Σέρβοι και Τούρκοι οπαδοί (υπονοώντας πως οι Σέρβοι σφάχτηκαν μόνοι τους) ενώ ακόμη και ο προπονητής της ομάδος της Γαλατασαράι υποστήριξε δημοσίως πως «300 Σέρβοι τρομοκράτες(!) επιτέθηκαν στο Έθνος μας και πρέπει να τιμωρηθούν από την ομοσπονδία του ευρωπαϊκού μπάσκετ»!
Τις οργισμένες αντιδράσεις στη Σερβία, ακολούθησε νέα τουρκική επίδειξη «πολιτισμού», με Τούρκους οπαδούς να σηκώνουν πανό το οποία ανέγραφε: «Ποιος είναι ο επόμενος;», στοχοποιώντας Έλληνες, Σέρβους και Ρώσους οπαδούς.
Αυτοί είναι οι Τούρκοι φίλοι του αντισυνταγματικού τόξου, τους οποίους τα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας πασχίζουν να εντάξουν στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο βεβαίως δεν είναι μεμονωμένο, αποδεικνύει και την σαθρότητα του επιχειρήματος που χρησιμοποιεί συνήθως η εγχώρια μαρξιστική νομενκλατούρα, η οποία ισχυρίζεται πως «οι κυβερνήσεις προωθούν το μίσος, οι λαοί Ελλάδος και Τουρκίας είναι αδέλφια»! Αν θέλεις Τούρκο φίλο, κράτα ένα κομμάτι ξύλο!