English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Κυνική ομολογία υποταγής από τον Mr. Alexis: Δεν σκίσαμε το Μνημόνιο!

Κυνική ομολογία υποταγής από τον Mr. Alexis: Δεν σκίσαμε το Μνημόνιο!

Απαιτήθηκαν τρεις μήνες αδιάκοπης μπουρδολογίας επιφανών και μη στελεχών της νέας κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ μέχρις ότου ο ίδιος ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας -μέσω συνεντεύξεως- σημάνει το πέρας του «αντιμνημονιακού» πανηγυριού, ομολογώντας καθαρά και ξάστερα πως «δεν καταφέραμε να σκίσουμε το Μνημόνιο»!
Πρόκειται σαφώς για την επισημότερη δυνατή επιβεβαίωση του ρόλου του Σύριζα, όπως προειδοποιούσε η Χρυσή Αυγή προ ακόμη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Το περιβόητο «σκίσιμο των Μνημονίων», μετατράπηκε προεκλογικά σε «νέα διαπραγμάτευση», για να εξελιχθεί στους τρεις μήνες της αριστερής κυβέρνησης σε αποδοχή και υλοποίηση της μνημονιακής πολιτικής των προκατόχων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Το βάρος της στυγνής ομολογίας εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, επιχείρησε να περιορίσει ο πρωθυπουργός ισχυριζόμενος πως «καταφέραμε τουλάχιστον να ξεφύγουμε από το e-mail Χαρδούβελη»! Στην πραγματικότητα, τα «αντιμνημονιακά» μυθεύματα της Αριστεράς με τα οποία βομβαρδίστηκε ο Λαός μας, ως απάντηση υποτίθεται στην τρομολαγνική ρητορική της καταστροφολογίας του Σαμαρά, δεν ήσαν παρά η εκλογική παγίδα των δανειστών, στην οποία δυστυχώς έπεσε μεγάλο τμήμα των Ελλήνων.
Κι αν -όπως ανερυθρίαστα δήλωσε ο Α. Τσίπρας- «ξεφύγαμε τουλάχιστον από το e-mail Χαρδούβελη», σε καμία περίπτωση δεν ξέφυγε η Ελλάδα από την δουλεία των Μνημονίων, την οποία ο Σύριζα θα διατηρήσει απρόσκοπτα. Προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, ωθούν και σημαίνοντα στελέχη του σκληρού πυρήνα του Σύριζα, όπως ο ευρωβουλευτής του, Δ. Παπαδημούλης. Ο τελευταίος μέσω twitter, χειροκρότησε πανηγυρικά την ομολογία Τσίπρα, επισημαίνοντας με έμφαση πως «η στήριξη του Τσίπρα και της ομάδας διαπραγμάτευσης, για μια καλή συμφωνία, είναι πατριωτικό καθήκον», για να συμπληρώσει αλαζονικά: «Άλλωστε ο τόπος θέλει λύσεις, όχι νέες κάλπες»!
Κατ' αυτό τον απλό και απολύτως ωμό τρόπο, η κυβέρνηση Τσίπρα συντάχθηκε πλήρως στη γραμμή της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντας με απύθμενη θρασύτητα την συνέχιση της εθνοκτόνου μνημονιακής πολιτικής ως «πατριωτικό καθήκον». Όπως δηλαδή, το χαρακτήριζαν πρωτύτερα, ο Τζέφρυ Παπανδρέου και οι Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος.
«Θα αποδεχτεί την ομολογία Τσίπρα για Νέο Μνημόνιο ο κυβερνητικός του εταίρος, εξίσου «αντιμνημονιακός» Π. Καμμένος;», θα ρωτήσει κάποιος. Θα την αποδεχτεί και θα πει κι ένα τραγούδι, όπως αποδέχτηκε αναντίρρητα και την επίσημη συνάντηση Τσίπρα-Τζέφρυ στο Μαξίμου και όπως έχει ήδη αποδεχτεί την «μεταναστευτική» πολιτική, η οποία θα βουλιάξει την Πατρίδα στους λαθρομετανάστες.
Καθίσταται σαφές, ότι η κωλοτούμπα Τσίπρα (συνεπώς και Καμμένου), ξεκαθαρίζει πια το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα και στενεύει τα περιθώρια των διαμορφωτών της κοινής γνώμης που εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό.