English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Οι τουρκόφρονες στη Θράκη προκαλούν και οι Τσιπροκαμμένοι τους κοιτούν!


Οι τουρκόφρονες στη Θράκη προκαλούν και οι Τσιπροκαμμένοι τους κοιτούν!
Αφού για ένα τρίμηνο λούφαξαν -κατά την παραδοσιακή τακτική των Τούρκων, για να βολιδοσκοπήσουν τη νέα κατάσταση και να κινηθούν αναλόγως- οι γνωστοί τουρκόφρονες της Θράκης επανήλθαν δριμύτεροι! Προφανώς, ζύγισαν και μέτρησαν τους Τσιπροκαμμένους και τους βρήκαν ... ελλιπείς. Έτσι, ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο, διοργανώνοντας ένα διεθνές συνέδριο στην Κομοτηνή (Γκιουμουλτζίνα, αυτούς κατ '). Και για να μην υπάρχουν παρανοήσεις για τους πραγματικούς τους σκοπούς, στην αφίσα του συνεδρίου η Θράκη έχει διαφορετικό χρώμα από την υπόλοιπη Ελλάδα! Πράσινο, το χρώμα της σημαίας της "ανεξάρτητης Θράκης" και το χρώμα του Ισλάμ. Ιδού τι γράφει σχετικά η εφημερίδα Μπιρλίκ, το δημοσίευμα της οποίας αναδημοσιεύουν τα tourkikanea.gr:  
«Άρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το ετήσιο συνέδριο της FUEN που φιλοξενεί η τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης στην Κομοτηνή στο διάστημα από 13 έως 17 Μαΐου 2015. Συνεχίζονται ταχύτατα οι ετοιμασίες για το συνέδριο της FUEN που θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο« Χρήστος και Εύη »στην Κομοτηνή από τα μέλη της που είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και το κόμμα DEB. Οι εργασίες εγγραφής για το συνέδριο άρχισαν στις 10 Απριλίου και θα συνεχιστούν έως τις 30 Απριλίου 2015.
Στο συνέδριο που θα αρχίσει 13 Μαΐου 2015 στην Κομοτηνή αναμένεται να μετάσχουν περίπου 240 σύνεδροι από διαφορετικές χώρες. Στο συνέδριο αυτό θα μετάσχουν προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβολίας, θα έχει βασικό θέμα την εκπαιδευτική και θρησκευτική αυτονομία της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης ενώ θα γίνουν παρουσιάσεις και ομιλίες σχετικές με τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα ... » .
(ΥΓ):  Και καλά, από τον ΣΥΡΙΖΑ, που -διόλου τυχαία- απέσπασε ... σταλινικά ποσοστά από τους τουρκόφρονες στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, δεν περιμένουμε εθνική πολιτική. Ο υπουργοπάνος Καμμένος, όμως, που είναι και ... «πατριωτάκι», γιατί δεν υψώνει τις ... «κόκκινες γραμμές» του? Ή μήπως δεν περιλαμβάνουν την Θράκη, γιατί του πέφτει ολίγον τι ... μακριά