English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Σύριζα: Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να περιμένουν - Οι κουκουλοφόροι όχι!


Σύριζα: Οι Έλληνες πολίτες μπορούν να περιμένουν - Οι κουκουλοφόροι όχι!
Η κυβέρνηση εξελέγη διατρανώνοντας στον Ελληνικό Λαό ότι θα «σκίσει τα μνημόνια» και ότι θα «καταργήσει τα μνημονιακά μέτρα με ένα νόμο, σε ένα άρθρο». Όλα αυτά αποδείχτηκαν προεκλογικές φανφάρες, αφού σύμφωνα με ομολογία του ίδιου του ΥΠΟΙΚ, Βαρουφάκη, μετατίθενται «εις το διηνεκές», αφού μέχρι τότε θα πληρώνουμε κανονικά τις δόσεις προς τους «εταίρους». Όμως υπάρχουν και υποσχέσεις της κυβέρνησης οι οποίες δεν μετατίθενται, αλλά αντιθέτως τηρούνται μέχρι κεραίας.
Πέρα από τους λαθρομετανάστες που ήδη από την πρώτη μέρα απελευθερώθηκαν από τα κέντρα κράτησης και μεταφέρθηκαν στην Ομόνοια, με υποσχέσεις για νοικιασμένα διαμερίσματα και χαρτιά, υπάρχει και άλλη μία κατηγορία ανθρώπων που λαμβάνουν ό,τι ακριβώς ζήτησαν από την κυβέρνηση. Ο λόγος για τους τρομοκράτες και τους κουκουλοφόρους συγκεκριμένα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως με βήμα γοργό η κυβέρνηση πραγματώνει όλες τις απαιτήσεις των αναρχικών και των κουκουλοφόρων. Ήδη το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας κατατέθηκε, ενώ οι συγγενείς των τρομοκρατών απευθείας απελευθερώθηκαν. Όσο για τον Σάββα Ξηρό θα απελευθερωθεί αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στην Βουλή. Τώρα ήρθε η ώρα για ικανοποίηση άλλου ενός αιτήματος των αναρχικών. Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι 28 βουλευτές του Σύριζα, με επικεφαλής την Βασιλική Κατριβάνου, κατέθεσαν τροπολογία για ουσιαστική κατάργηση του κουκουλονόμου και μη λήψεως ανοικειοθελώς DNA.
Βλέπουμε, οπότε, ότι όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες που αφορούν λαθρομετανάστες και κουκουλοφόρους, πραγματοποιούνται στο λεπτό. Όλοι οι υπόλοιποι παρακαλείστε να περιμένετε «εις το διηνεκές»…