English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Τουρκόσπορος δημοσιογράφος υπό την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης προτρέπει τους μουσουλμάνους σε βιαιότητες κατά των χριστιανών

Σε δημοσίευση άρθρου του, ο τουρκόσπορος δημοσιογράφος Αμπτουλαχιλ Ντεντε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ''τουρκικα νέα'' (http://tourkikanea.gr/2015/04/sahin-21/), με αφορμή το γεγονός της περιφοράς του Επιταφίου την Μ. Παρασκευή, υπό την αιγίδα του τέταρτου σώματος στρατού της Ξάνθης, στο χωριό Εχίνος του δήμου Μύκης, απαιτεί να μην τελούνται ορθόδοξες θρησκευτικές τελετές μέσα στην Ελληνική επικράτεια και τις χαρακτηρίζει ''ρεζιλίκι'' και ''σκάνδαλο''.
Συνάμα, εμμέσως πλην σαφώς, προτρέπει τους φανατικούς μουσουλμάνους της Ξάνθης να επιτίθενται σε χριστιανούς ακόμα και με.. ρίξη μολότοφ.
Τονίζει μάλιστα, ότι επειδή ο Εχίνος είναι το χωριό του Ζεϊμπέκ ενός Έλληνα μουσουλμάνου βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, του ζητά να καταδικάσει την θρησκευτική τελετή της Ορθοδοξίας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κι ο κ. Ζεϊμπέκ κρατούν μια ένοχη σιωπή και δεν βγαίνουν ξεκάθαρα να καταδικάσουν τις δηλώσεις αυτού του ερπετού και ειδικά για το γεγονός ότι προέβη σε πρόκληση δημιουργίας κακουργηματικών πράξεων προτρέποντας τους μουσουλμάνους κατοίκους του Εχίνου να αντιδράσουν βίαια κατά των χριστιανικών εκδηλώσεων στην Ελληνική Επικράτεια.
Δικαιολογημένα λοιπόν σκεφτόμαστε ότι ίσως η απαγόρευση των ορθοδόξων θρησκευτικών εκδηλώσεων στα πομακοχώρια της Ξάνθης, ήταν μία ακόμη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ προς το μίασμα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, προκειμένου να ψηφιστεί από την μειονότητα.
Για ακόμη μία φορά η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι οι τρομοκράτες παρακρατικοί του τούρκικου προξενείου και τα βουλευτικά πρακτοράκια τους, τα τσιράκια του δήθεν συνταγματικού τόξου δεν έχουν χώρο στην πατρίδα μας. Πότε επιτέλους θα κατανοήσει ο Θρακιώτης πολίτης ότι μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές μάχονται για τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για την Θράκη; Όλοι οι άλλοι είναι ανθελληνικά προδοτικά ανδρείκελα, που όχι μόνο δεν διστάζουν αλλά το χαίρονται, το θεωρούν πρόοδο κι επίτευγμα του πολυπολιτισμού να ξεπουλούν, να καταργούν ήθη κι έθιμα Ελληνορθόδοξα και να παραδίδουν την Πατρίδα μας στην ‘’γείτονα’’, προκειμένου να παραμείνουν κι αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι, κολλημένοι στον θώκο της εξουσίας.
ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή θέλει και μπορεί να διασφαλίσει την συνέχιση της Ελληνικότητας της Θράκης!