English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Tρεις κι ο κούκος... Ο Λαός γύρισε την πλάτη στους ψεύτες του δήθεν αντιμνημονίου


Tρεις κι ο κούκος... Ο Λαός γύρισε την πλάτη στους ψεύτες του δήθεν αντιμνημονίου
Με διαφήμιση από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με κινητοποίηση μιας εβδομάδος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Σύριζα και ΑΝΕΛ κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν μερικές εκατοντάδες κομματικοδίαιτους στη συγκέντρωση συμπαράστασης στην κυβερνητική εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού.
Περί ώρα 19.30, ώρα έναρξης της πολυδιαφημισμένης συγκέντρωσης, επί της Πλατείας Συντάγματος και έμπροσθεν του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη περιδιάβαιναν κανονικότατα οι τουρίστες που επισκέπτονται την ελληνική πρωτεύουσα, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξήγετο απρόσκοπτα και μερικές δεκάδες αριστεριστών φωτογραφίζονταν με φόντο τα αστεία πανό τους.
Μία ώρα αργότερα, βουλευτές του Σύριζα -μεταξύ αυτών οι Ζ. Κωνσταντοπούλου, Λεουτσάκος, Βούτσης, Κατριβάνου- κατέβηκαν για να συναντήσουν την κομματική τους πελατεία, η οποία ανέμενε καρτερικά όπως έπραττε παλαιότερα στα πολιτικά γραφεία των υπουργών και βουλευτών του κλεφτοΠΑΣΟΚ, αναμένοντας ένα καλό ρουσφετάκι, τον σωτήριο δηλαδή διορισμό στο Δημόσιο.
Μόνον η μουσική υπόκρουση από το πολυδάπανο στήσιμο των μικροφωνικών εγκαταστάσεων θύμιζε ότι κάποια εκδήλωση λαμβάνει χώρα στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας, δίχως να καθίσταται σαφές εάν επρόκειτο για ένα νέο Gay Parade, για κάποια αριστερίστικη συγκέντρωση ή για γιορτή αποποινικοποίησης της κάνναβης.
Οι Έλληνες Εργάτες, οι Αγρότες, οι άνεργοι, ο σκληρά δοκιμαζόμενος εργαζόμενος κόσμος γύρισαν την πλάτη στην απόπειρα της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ να ρίξουν στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης. Η συντριπτική άλλωστε πλειοψηφία των ούτε χιλίων συμπαραστατών των Τσίπρα και Καμμένου, αποτελούνταν από την ελίτ του χρεοκοπημένου κομματικού Κράτους, η οποία δεν βίωσε καν τα πέντε τελευταία έτη, τι θα πει φτώχεια και εξαθλίωση.
Ούτε οι ίδιοι οι ακραιφνείς Συριζαίοι δεν πιστεύουν στις επικοινωνιακές παλινωδίες του κυβερνητικού επιτελείου, όπερ απεδείχθη περίτρανα στην καθ' όλα αποτυχημένη χθεσινή συγκέντρωση συμπαράστασης. Η συμφωνία, ήτοι το Νέο Μνημόνιο, είναι ζήτημα ημερών να ανακοινωθεί.
Για τους εξαπατηθέντες από τις προεκλογικές διακηρύξεις Σύριζα, το χθεσινό Βατερλώ της κοροϊδίας έστειλε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση των υποτακτικών:Υπογράψτε όπως είχατε προ πολλού συμφωνήσει, αλλά μην επιχειρείτε να καταστήσετε συνένοχο τον Ελληνικό Λαό!