English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Ξάνθη: Ηλικιωμένος έζησε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ! Η…18χρονη Βουλγάρα οικιακή βοηθός, άνοιξε την πόρτα και…


ilikiomenos

Εφιαλτικές στιγμές έζησε την… Κυριακή το πρωί ένας 64χρονος μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Ξάνθη, όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις κουκουλοφόρους.
Όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη Βουλγάρα που απασχολούσε ο ηλικιωμένος άνδρας ως οικιακή βοηθό στο σπίτι του μερίμνησε ώστε να μπουν μέσα σε αυτό τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, κρατώντας λοστούς και ρόπαλα.
Σύμφωνα με το thrakitoday, πρόκειται για έναν 32χρονο, έναν 25χρονο και έναν 31χρονο από την περιοχή οι οποίοι αφού εισήλθαν μέσα στο σπίτι εξαναγκάσουν τον 64χρονο να τους παραδώσει χρήματα ή τιμαλφή τον χτύπησαν, με τη χρήση λοστών και ροπάλων, σε διάφορα μέρη του σώματός του και στη συνέχεια αφού αφαίρεσαν τελικά το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ περίπου και 3 ηλεκτρικές συσκευές τράπηκαν σε φυγή.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης εξακριβώθηκε η εμπλοκή της 18χρονης με προπαρασκευαστικές πράξεις στην τέλεση της ληστείας.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δύο δραστών, ηλικίας 32 και 25 ετών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 29 εκατοστών και μία σιδερογροθιά.
Ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται.
Σημειώνεται ότι ο 32χρονος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν τρεις (3) καταδικαστικές αποφάσεις.
Επισημαίνεται επίσης ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Οι δράστες κατηγορούνται κατά περίπτωση, για ληστεία, συνέργεια σε ληστεία, παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη.