English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Τo ισλαμικό κράτος κήρυξε τον πόλεμο στα Βαλκάνια


Τo ισλαμικό κράτος κήρυξε τον πόλεμο στα Βαλκάνια
Σε πρόσφατο εικονομήνυμα των τζιχαντιστών με τίτλο «Ο τζιχάντ είναι τιμή, μήνυμα προς τα Βαλκάνια» που μεταδόθηκε μέσω του διαδικτύου προς τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ή προσχωρήστε στον αγώνα μαζί μας στην Μέση Ανατολή, ή σκοτώστε τους εκεί». Το μήνυμα δημοσιεύτηκε από το Al Hayat Media Center, ένα κέντρο προπαγάνδας των ισλαμοσυμμοριτών το οποίο ιδρύθηκε με χρηματοδότηση της Σαουδικής Αραβίας και δραστηριοποιείται στην δυτική Ευρώπη, μεταδίδοντας μηνύματα με ισλαμιστικό-ανατρεπτικό περιεχόμενο.
Το εικονομήνυμα έχει διάρκεια 22 λεπτών της ώρας, είναι στην αγγλική γλώσσα και αναφέρεται στην ιστορία των Βαλκανίων και των μουσουλμανικών κοινοτήτων της Βοσνίας, του Κοσσόβου, της Σερβίας, της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας. Στις εικόνες του μηνύματος παρουσιάζονται τζιχαντιστές από τα Βαλκάνια οι οποίοι πολεμούν στην Συρία και το Ιράκ. Αυτοί οι τζιχαντιστές προτρέπουν τους μουσουλμάνους των ανωτέρω χωρών ή να προστρέξουν και να αγωνιστούν στο πλευρό τους ή να σκοτώσουν τους «σταυροφόρους» στις ίδιες τις χώρες τους.
Στο εικονομήνυμα αναφέρονται και τα εξής: «Πολεμήστε τους εκεί. Εάν μπορείτε τοποθετείστε εκρηκτικά στα αυτοκίνητα τους, στα σπίτια τους, σε όλους. Εάν μπορείτε δηλητηριάστε τους το νερό, το φαγητό, σκοτώστε τους με όποιο τρόπο μπορείτε. Είσαστε σε θέση να το κάνετε με την βοήθεια του Αλλάχ».
Υπενθυμίζουμε ότι στα Βαλκάνια ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι, συνυπολογίζοντας και τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών-λαθροκατοίκων της χώρας μας. Από το μήνυμα των τζιχαντιστών γίνεται σαφές ότι πλέον το Ισλαμικό Κράτος στοχεύει την περιοχή των Βαλκανίων και τους «σταυροφόρους» που ζουν σε αυτή την περιοχή, προφανώς με τον προσδιορισμό «σταυροφόροι» εννοούν τους αυτόχθονες χριστιανούς κατοίκους.
Το συγκεκριμένο μήνυμα μεταδόθηκε μέσω Twitter και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης τουλάχιστον 200.000  φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Μυστικές υπηρεσίες όπως η γερμανική BND αναφέρουν ότι στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα στο Κόσσοβο και την Βοσνία λειτουργούν ήδη στρατόπεδα στρατολόγησης και αρχικής εκπαίδευσης τζιχαντιστών. Σύμφωνα με αναλυτές αυτών των μυστικών υπηρεσιών το θέμα είναι πολύ ανησυχητικό, διότι το Ισλαμικό Κράτος είναι σε θέση πλέον να δημιουργεί πυρήνες και διακλαδώσεις στα Βαλκάνια και πολύ σύντομα θα μπορεί να εκτελεί επιθέσεις, επιθέσεις εκεί όπου εμφιλοχωρούν αποσταθεροποιητικές τάσεις. Εάν η χώρα μας ανήκει σε αυτές τις περιοχές το αφήνουμε να το κρίνει ο αναγνώστης του κειμένου.
Μπορεί κάποιοι ισλαμολάγνοι να διαφωνούν για το μέγεθος της απειλής από τους τζιχαντιστές στα Βαλκάνια, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει ουδεμία αμφιβολία ότι το Ισλαμικό Κράτος στρατολογεί και εκπαιδεύει κανιβάλους στην περιοχή. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, από την Αλβανία έχουν στρατολογηθεί τουλάχιστον 250 μουσουλμάνοι, από την Σερβία 100 (περιοχή Σάντζακ) και από την Βοσνία 600. Όλοι αυτοί πολεμούν στην Μέση Ανατολή ως στρατιώτες του ισλαμικού Κράτους του Χαλιφάτου.
Η περιοχή των Βαλκανίων εξελίσσεται σε εκκολαπτήριο των τζιχαντιστών και εκτιμάται ότι οι βαλκάνιοι τζιχαντιστές ετοιμάζονται να επιστρέψουν το προσεχές διάστημα στις χώρες προέλευσης τους, πρόθυμοι να βοηθήσουν σε τρομοκρατικές ενέργειες και να αποτελέσουν τον αγωγό για την εξάπλωση των πυρήνων του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή, της Ελλάδας μη εξαιρουμένης. Εξ άλλου με τα εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθροκατοίκους των μεγάλων πόλεων μας κάτι διαφορετικό θα ήταν παράδοξο.
Άξιον αναφοράς είναι και το στοιχείο ότι πολλές ΜΚΟ της Ελλάδας αποτελούν αγωγούς μεταφοράς χρημάτων και συνεισφέρουν σε τρόπους κάλυψης των τζιχαντιστών, είτε αυτών που επιστρέφουν στα Βαλκάνια, είτε αυτών που εισρέουν μαζί με τους λαθρομετανάστες. Η χρηματοδότηση αυτών των ΜΚΟ προέρχεται από κύκλους των Βαχαμπιστών της μοναρχίας της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.
Εν κατακλείδι η κατάσταση στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα είναι πολύ κρίσιμη και ευαίσθητη. Η ικανότητα των τζιχαντιστών να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις είναι υπαρκτή και ουδόλως αμελητέα. Οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από την Αφρική, Ασία και Μέση Ανατολή είναι μια βραδυφλεγής τρομοκρατική βόμβα που αργά ή γρήγορα θα εκραγεί.