English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Απέλπιδες προσπάθειες Σαμαρά να περισώσει το πολιτικό του σαρκίο


Απέλπιδες προσπάθειες Σαμαρά να περισώσει το πολιτικό του σαρκίο
Η επόμενη μέρα από την υπογραφή του νέου μνημονίου από την συγκυβέρνηση Σανέλ, θα βρεί τις μνημονιακές δυνάμεις της χώρας χωρίς λόγο ύπαρξης. Κανείς πλέον δεν θα έχει ενδιαφέρον να ακούσει τι έχουν να πουν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, αφού ο Σύριζα και οι Ανέλ θα τους έχουν αναπληρώσει πλήρως.
Για ποιο λόγο να ενδιαφερθεί κάποιος που επιθυμεί μνημόνια και υποταγή για τη νουδούλα, το κλεφτοπασόκ και το κόμμα του Μπόμπολα, εφόσον ο Τσίπρας και ο Καμμένος θα έχουν υπογράψει μνημονιάρα, αντάξια μόνο ενός Λουκά Παπαδήμου; Ποιός ο λόγος να ψηφίσει κάποιος λαθρολάγνος τα κόμμα της κλεπτοκρατίας,αφού και οι Σανέλ πλημμύρισαν τον τόπο με λαθρομετανάστες;
Αυτό το ζοφερό πολιτικό μέλλον της ΝΔ και του ίδιου προσπαθεί να αποτρέψει ο Σαμαράς. Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» αποκαλύπτει, ουσιαστικά, το περιεχόμενο των συζητήσεών του με τον Σημίτη, κάνοντας έκκληση για μία μεγάλη συγκυβέρνηση του «δημοκρατικού τόξου», ακόμα και χωρίς τον Τσίπρα και γενικότερα με όσους συριζαίους είναι πρόθυμοι για μία νέα «κυβέρνηση Παπαδήμου».
Το κακό για αυτόν τον φιλόδοξο δικτατορίσκο είναι ότι οι όποιες προσπάθειές του μοιραία θα βρουν απέναντί τους τον Ελληνικό Λαό. Ακόμα και αν συνωμοτήσει, προκειμένου να έχουμε άλλη μία κυβέρνηση νουδούλας, αυτή θα καταψηφιστεί από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει φανερά δείξει την απαξία και την... στομαχική διαταραχή του απέναντι στο συγκεκριμένο μνημονιακό μόρφωμα.