English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Τα αδίστακτα ελιτίστικα συμφέροντα της ομάδας G7


Τα αδίστακτα ελιτίστικα συμφέροντα της ομάδας G7
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διοργανώθηκε στην Βαυαρία η σύνοδος της ομάδας G7. Η ομάδα των Επτά (G7) είναι ένα άτυπο φόρουμ των χωρών που αντιπροσωπεύουν περίπου το ήμισυ της παγκόσμιας παραγωγής. Η ομάδα αυτή συνεδριάζει τακτικά από το 1976 και συζητά σημαντικά θέματα που άπτονται της παγκόσμιας οικονομικής σταθερότητας και εξέλιξης. Η G7 αποτελείται από τις χώρες ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδάς, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιαπωνία και συνεπικουρείται από το 1981 από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κομισιόν. Οι ηγέτες των χωρών G7 συνέρχονται ετησίως και συζητούν και συντονίζουν τις δράσεις των μελών τους σχετικά με οικονομικές και εμπορικές υποθέσεις.
Ο πραγματικός στόχος των κρατών-μελών και των ηγετών της ομάδας αυτής είναι η διαμόρφωση του μέλλοντος του πλανήτη σύμφωνα με τα συμφέροντα τους, δηλαδή η λεηλασία του κόσμου μέσω του χρέους, του ελεύθερου εμπορίου και της βάρβαρης εκμετάλλευσης. Τα ζόμπι της πλουτοκρατίας διακηρύσσουν στις συνόδους τους ανερυθρίαστα δήθεν «αξίες» και επιβάλλουν μέσω των νομισματοπιστωτικών ιδρυμάτων τα ελιτίστικα συμφέροντα των Αμερικανοσιωνιστών.
Η καταστροφική αλαζονεία που διέπει αυτή την ομάδα των Επτά φαίνεται από το κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν μετά την σύνοδο τους στην Γερμανία: «Εμείς οι ηγέτες της G7 συναντηθήκαμε στο Elmau της Βαυαρίας στην ετήσια σύνοδο κορυφής μας, καθοδηγούμενοι από τις κοινές αξίες και αρχές μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργαστούμε στενά για να αντιμετωπίσουμε τις διεθνείς οικονομικές και πολιτικές προκλήσεις των ημερών μας. Είμαστε δεσμευμένοι στις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας, στο κράτος δικαίου και στον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην προώθηση της ειρήνης και της ασφάλειας. Θέλουμε να διατηρήσουμε δεσμευμένα τα κράτη-μέλη G7 στην θρησκευτική ελευθερία, την κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα. Η G7 αισθάνεται ιδιαίτερη ευθύνη για την διαμόρφωση του μέλλοντος του πλανήτη μας».
Τόσα ψέμματα ειπωμένα σε μια παράγραφο ανακοίνωσης θα πρέπει να αποτελεί νέο ρεκόρ Γκίνες. Διατυμπανίζουν οι ηγέτες της G7  την προώθηση της «ειρήνης και ασφάλειας» στον κόσμο και την «ευθύνη διαμόρφωσης» του μέλλοντος του πλανήτη. Προφανώς και ξέχασαν ότι στην Ουκρανία ανέτρεψαν δια πραξικοπήματος μια νόμιμη κυβέρνηση, προφανώς και δεν τους αφορά η διάλυση της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, προφανώς και οι πρόσφατοι βομβαρδισμοί αμάχων της Υεμένης με εμπρηστικές βόμβες συμβαίνει σε άλλον πλανήτη, προφανώς και οι ισλαμιστές κανίβαλοι δεν είναι δικό τους δημιούργημα, προφανώς και οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα της δικής τους πολιτικής είναι τουρίστες που έρχονται να απολαύσουν τα αξιοθέατα και να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Η ουσία της πολιτικής αυτής της ελιτίστικης ομάδας Επτά έγκειται στην λεηλασία του κόσμου. Για αυτή την λεηλασία χρειάζονται όλο και περισσότερα χρήματα για να μπορούν να χρηματοδοτούνται πόλεμοι και σύγχρονες σταυροφορίες «κατά της τρομοκρατίας». Το σύστημα αυτό των νέων αποικιοκρατών μπορεί να λειτουργήσει  και να διατηρηθεί μόνο με την οικονομική και πολιτική καταπίεση και προς τούτο η G7 είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα, ακόμη και δολοφονώντας και ξεκληρίζοντας ολόκληρους λαούς.
Εν κατακλείδι το συμπέρασμα από την σύνοδο G7 στο Elmau της Βαυαρίας είναι ότι οι «αξίες» αυτής της ομάδας δεν είναι τίποτε άλλο από αδίστακτη επιβολή των ελιτίστικων συμφερόντων τους. Θέλουν να κυβερνούν τον κόσμο από την κορυφή της πυραμίδας που τους έχουν τοποθετήσει οι Σιωνιστές. Όποιος όμως προσπάθησε να κυβερνήσει τον κόσμο από την κορυφή χωρίς αξίες και ιδανικά απέτυχε. Για αυτό τον λόγο θα αποτύχουν και αυτοί.