English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτείνει πόλεμο με την Ρωσία


Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, του οποίου μέλος είναι η ΝΔ και άλλα συντηρητικά-δεξιά κόμματα της Ευρώπης, σε στρατηγική μελέτη του ιδρύματος του «Wilfried Martens Centre for European Studies» που κυκλοφόρησε πρόσφατα και με τίτλο «The Renaissance of the West. How Europe and America can Shape Up in Confronting Putin΄s Russia» προτείνει ακόμη και τον πόλεμο με την Ρωσία, ούτως ώστε να μην κινδυνεύσει η «φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη».
Σύμφωνα με την στρατηγική μελέτη του εν λόγω ιδρύματος, το οποίο είναι το βασικό think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η ΕΕ θα πρέπει να συνεργαστεί στενά με τις ΗΠΑ για να διαφυλαχθεί η «φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη», η οποία μετά το πέρας του Ψυχρού Πολέμου εξασφάλισε στην Δύση την παγκόσμια επιρροή. Η μελέτη των δυο συγγραφέων Roland Freudenstein και Ulrich Speck τάσσεται επίσης υπέρ της μεγαλύτερης επιρροής και συμμετοχής φιλοδυτικών ΜΚΟ στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα στην Ανατολική Ευρώπη, ενώ οι συγγραφείς απαιτούν την κατασκευή και εγκατάσταση νέας τεχνολογίας πυρηνικών όπλων στην ΕΕ.
Η στρατηγική αυτή μελέτη προτείνει ως μέσο οικονομικής αποδυνάμωσης της Ρωσίας, την καταγγελία των συμφωνιών για την προμήθεια φυσικού αερίου από τα ενεργειακά κοιτάσματα αυτής της χώρας και αντικατάσταση αυτών των προμηθειών με φυσικό αέριο από τα σχιστολιθικά κοιτάσματα των ΗΠΑ. Οι δυο μελετητές τάσσονται αναφανδόν υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ της Γεωργίας, της Ουκρανίας και της Μολδαβίας και την στενότερη οικονομική συνεργασία της Τουρκίας με την ΕΕ.
Πέραν των ανωτέρω το στρατηγικό αυτό έγγραφο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος υποστηρίζει και τάσσεται υπέρ των πολεμικών προετοιμασιών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας και υπέρ των δυνατοτήτων στρατιωτικής παρέμβασης του ΝΑΤΟ πέρα από τα σύνορα της συμμαχίας, χαρακτηρίζοντας ως απειλές για την «φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη» την Ρωσία και την Κίνα.
Ο εις εκ των συγγραφέων Roland Freudenstein σε πρόσφατη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην οποία παρέστη και ο εκπρόσωπος της ελληνικής ψοφοδεξιάς Σαμαράς, είχε δηλώσει τα εξής: «Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε προετοιμασμένοι να προχωρήσουμε σε πολεμική αναμέτρηση για να υπερασπιστούμε τις υπαρξιακές αρχές μας για το μέλλον της Ευρώπης. Η σημερινή πυρηνική αποτροπή του ΝΑΤΟ αποτελείται από βόμβες τύπου B-61 τις οποίες μπορούν να απενεργοποιήσουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις με ένα μόνο χτύπημα. Αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα».
Να υπενθυμίσουμε ότι με το ίδρυμα «Wilfried Martens Centre for European Studies» είναι διασυνδεδεμένα 29 ιδρύματα και ινστιτούτα από 22 χώρες εντός και εκτός ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των ιδρυμάτων Konrad Adenauer (CDU Γερμανίας) και Hans Seidel (CSU Γερμανίας) στα οποία έχουν φοιτήσει πολλά στελέχη των κομμάτων ΝΔ, ΑΝΕΛ και ΛΑΟΣ. Ως think tank το «Wilfried Martens Centre for European Studies» δίνει στρατηγικές κατευθύνσεις σε συντηρητικά-ψοφοδεξιά κόμματα της Ευρώπης όπως η ΝΔ, αλλά καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και την πολιτική της ΕΕ, αφού ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ ανήκει επίσης στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. 
Απαύγασμα: Οι πολεμοκάπηλοι της ευρωπαϊκής ψοφοδεξιάς είναι έτοιμοι να σύρουν την ΕΕ ακόμη και στον πυρηνικό πόλεμο προκειμένου η βάρβαρη σιωνιστική παγκόσμια τάξη να συνεχίσει να απολαμβάνει τα προνόμια και την πρωτοκαθεδρία της. Η «φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη», που οραματίζεται ο Σαμαράς και οι συν αυτώ ψοφοδεξιοί για την χώρα μας και την Ευρώπη, θέλει πρόθυμους και διανοητικά αφοπλισμένους σκλάβους, μια άμορφη και ανόητη μάζα χωρίς μέλλον και πατρίδα και σε απόλυτη εξάρτηση δουλείας από τον διεθνή Σιωνισμό.