English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ο «Πράσινος διάδρομος» του Ισλάμ στα Βαλκάνια



Ο «Πράσινος διάδρομος» του Ισλάμ στα Βαλκάνια
Το σουνιτικό Ισλάμ επηρεάζει εδώ και αρκετά χρόνια τα Βαλκάνια υπό την καθοδήγηση και σκέπη της Τουρκίας, του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας, αλλά και υπό την εποπτεία ισχυρών κύκλων της σιωνιστικής Ουάσιγκτον.
Ιδιαίτερα το Κόσσοβο υπό την ανοχή και προτροπή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που στρατοπεδεύουν στην περιοχή, υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ διατηρούν στο Κόσσοβο την μεγαλύτερη τους στρατιωτική βάση στην Ευρώπη (στρατόπεδο Bondsteel), έχει εξελιχθεί σε φυτώριο Αλβανών και Σκοπιανών τζιχαντιστών, πολλοί εκ των οποίων ταξιδεύουν στην Μέση Ανατολή μέσω Τουρκίας για να πολεμήσουν στο πλευρό των κανιβάλων του Ισλαμικού Κράτους, ενώ άλλοι παραμένουν στην περιοχή περιμένοντας τις εντολές της Ουάσιγκτον για να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή.
Η συνεχής ανάπτυξη της εξτρεμιστικής ισλαμικής επιρροής στα Βαλκάνια, κυρίως στο Κόσσοβο και τα Σκόπια, αλλά και στην πατρίδα μας έμεινε δυστυχώς για πολύ καιρό απαρατήρητη από πολλούς πολιτικούς φορείς, με λαμπρή εξαίρεση τον Λαϊκό Σύνδεσμο, που με σειρά άρθρων και ερωτήσεων στην Βουλή είχε επισημάνει αυτό τον κίνδυνο.
Μετά την κατοχύρωση της κυριαρχίας τους στο Κόσσοβο, αφού εκδίωξαν με τρομοκρατικές μεθόδους τους αυτόχθονες Σέρβους, οι ισλαμιστές Αλβανοί της τρομοκρατικής οργάνωσης UCK έχουν τώρα κατά τα φαινόμενα ως κύρια αποστολή τα Σκόπια και την δημιουργία μιας μεγάλης Αλβανίας. Ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η πρωτεύουσα των Σκοπίων είναι ουσιαστικά μια διαιρεμένη πόλη. Η μισή πόλη κατοικείται πλέον από μουσουλμάνους Αλβανούς και τα σχολεία, τα τεμένη και άλλοι κοινωφελείς οργανισμοί αυτού του τμήματος της πόλης χρηματοδοτούνται από το Κατάρ και την Τουρκία, ενώ η Σαουδική Αραβία έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες εξτρεμιστές Βαχαμπιστές που ήδη βρίσκονται στα Σκόπια «εν υπνώσει» και περιμένουν εντολές για να ενεργοποιηθούν.
Η μεγάλη Αλβανία παίρνει σάρκα και οστά υπό την καθοδήγηση της Ουάσιγκτον, αν και επισήμως η πρωτεύουσα των Σιωνιστών το αρνείται. Επίσης παίρνει σάρκα και οστά ο λεγόμενος «πράσινος διάδρομος» (Green Corridor) των Βαλκανίων, ένας ισλαμικός διάδρομος που θα ενώνει την Τουρκία με τους μουσουλμάνους της Θράκης και της νότιας Βουλγαρίας, τους μουσουλμάνους του Κοσσόβου και των Σκοπίων με τους ομόθρησκους τους της Βοσνίας. Η δημιουργία αυτής της μουσουλμανικής αλυσίδας που θα επικρατεί πολιτικά και δημογραφικά στις προαναφερθείσες περιοχές μέχρι στιγμής έχει κάποια κενά, λείπουν ένα έως δυο κρίκοι. Ο εις εξ αυτών είναι τα Σκόπια.
Ως εκ τούτου τα Σκόπια ως κρατικό μόρφωμα, ως τεχνητό κρατίδιο που δημιουργήθηκε από τους Αμερικανοσιωνιστές για να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή, μπορεί σύντομα στο μέλλον να εξαφανιστούν και την θέση τους να πάρει η λεγόμενη μεγάλη Αλβανία.
Όλα τα ανωτέρω, αλλά και σχόλια από παλαιότερες αναρτήσεις επί του θέματος στην ιστοσελίδα μας, είναι σε άμεση συνάρτηση με τις τωρινές ταραχές στα Σκόπια. Οι ταραχές αυτές και οι εξελίξεις στα Βαλκάνια μαζί με την δημογραφική συρρίκνωση του Ελληνισμού και την μετατόπιση της στρατιωτικής ισορροπίας υπέρ των Τούρκων πιστοποιούν και υπογραμμίζουν πέραν πάσης αμφιβολίας την χρεωκοπία της πολιτικής που άσκησε η Αθήνα επί δυο και πλέον δεκαετίες και την ανάγκη καθολικής και πλήρους επανεξέτασης και αναθεώρησης της. Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να ταυτισθεί με την πολιτική της Σερβίας και της Ρωσίας για τα Βαλκάνια, αλλιώς η στρατηγική της ασφυξία είναι προ των πυλών.