English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

“Λιτός βίος” από Καμμένο: 1.400 δολάρια η σουίτα του, 900 δολάρια το γεύμα του...


“Λιτός βίος” από Καμμένο: 1.400 δολάρια η σουίτα του, 900 δολάρια το γεύμα του...
Απόλυτα ευθυγραμμισμένος στην χλιδάτη ζωή των Συριζαίων (κοκτέηλ, πισίνες, καταθέσεις στο εξωτερικό) είναι ο Καμμένος και γι΄αυτό είναι το καλύτερο δεκανίκι της αριστερής νεομνημονιακής συγκυβέρνησης.
Πέρα από τραγελαφικές φιέστες με "υπευθύνους συνεργείων ψησίματος" ο Πρόεδρος Πάνος αρέσκεται και στην μεγάλη ζωή. Αυτός είναι εξάλλου κι ο λόγος που έδωσε την μάχη και πήρε το πολυπόθητο υπουργείο Αμύνης.
Το ταξίδι του Καμμένου στην Ουάσιγκτον και το κόστος της διαμονής του στο ξενοδοχείο "Four Seasons" θυμίζουν εποχές Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αρχικά είχε δηλώσει ότι η διαμονή του σε πολυτελές ξενοδοχείο ήταν σε απλό δωμάτιο, με κόστος 268 ευρώ την ημέρα, ενώ στη συνέχεια συνταξιδιώτης του είχε δημοσιεύσει στο Twitter έγγραφο που εμφανίζει τον κ. Καμμένο να πληρώνει 300 δολάρια τη βραδιά.
Στην πραγματικότητα, όμως σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», αυτό ήταν το ποσό που πλήρωσε ο υπουργός σε μετρητά, αφού με βάση με τον επίσημο λογαριασμό 3.132 δολάρια χρεώθηκαν σε πιστωτική κάρτα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό, ο υπουργός Άμυνας δεν έμεινε σε απλό δωμάτιο, αλλά στη σουίτα «Georgetown», πληρώνοντας 1.408,56 δολάρια τη βραδιά. Μάλιστα, ο ίδιος λογαριασμός αποκαλύπτει ότι για ένα γεύμα ο Καμμένος πλήρωσε 920 δολάρια!
Έτσι γίνεται η αντίσταση στο Μνημόνιο κορόιδο Έλληνα! Άλλοι από τα σίδερα της φυλακής και άλλοι από τα σατέν του "Four Seasons"