English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

240 αστυνομικοί για τον Τσίπρα, 400 για τον Σαμαρά, ΚΑΝΕΝΑΣ για την Χρυσή Αυγή!


240 αστυνομικοί για τον Τσίπρα, 400 για τον Σαμαρά, ΚΑΝΕΝΑΣ για την Χρυσή Αυγή!
«Πρώτη φορά Αριστερά» μεν, αλλά στις κακές συνήθειες των προηγούμενων κυβερνήσεων ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να ακολουθεί πιστά τα χνάρια τους. Μπορεί η νυν κυβέρνηση να έκανε δηλώσεις για περιορισμό της σπατάλης του δημοσίου χρήματος και μείωση της αυξημένης αστυνομικής συνοδείας κυβερνητικών στελεχών, όλα αυτά όμως έμειναν στη θεωρία. Στην πράξη, τόσο για τις κατοικίες των υπουργών όσο και των υφυπουργών, διατίθενται, ανά αλλαγή, 10 αστυνομικοί, ενώ στη συνοδεία των υφυπουργών υπολογίζονται 4 έως 6.
Τους περισσότερους αστυνομικούς, από πλευράς υπουργών έχει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με 15, ενώ 12 αστυνομικοί φυλάσσουν και τους Γιώργο Σταθάκη και Αλέκο Φλαμπουράρη. Μεγάλος αριθμός αστυνομικών υπάρχει και για τους υπολοίπους υπουργούς της κυβέρνησης, με τον αριθμό των απασχολημένων να μην πέφτει κάτω από τους 4.
Εις ό,τι αφορά τον ίδιο τον Τσίπρα διατίθενται 240 αστυνομικοί, 2 κλούβες, καθώς  και τζιπάκια της αστυνομίαςΑφού σημειώσουμε ότι οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εξακολουθούν να μην έχουν την παραμικρή αστυνομική προστασία, με αποτέλεσμα να είναι έρμαιο στα χέρια του κάθε επίδοξου παρακρατικού δολοφόνου, είναι αναμφισβήτητα προκλητικό να διατίθεται αναρίθμητη αστυνομική δύναμη (εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες άνδρες) για την προστασία υπουργών και βουλευτών (μόνο του «δημοκρατικού τόξου» εννοείται) και την ίδια στιγμή οι γειτονιές της Αθήνας και των άλλων πόλεων να αντιμετωπίζουν τεράστια και ανεξέλεγκτα περιστατικά εγκληματικότητας.
Ο απλός πολίτης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την ανασφάλεια και τον κίνδυνο της ζωής του, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση εξακολουθεί να στερεί από τους δρόμους των πόλεων πολύτιμο προσωπικό, για την φύλαξη πολιτικών προσώπων.

ΥΓ. Ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός απασχολούσε 400 αστυνομικούς! Τύφλα να ΄χει ο Ομπάμα...