English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Η «Μεγάλη Αλβανία» προ των πυλών με τις ευλογίες των Αμερικανών


Η «Μεγάλη Αλβανία» προ των πυλών με τις ευλογίες των Αμερικανών
Αποκαλυπτική συνέντευξη στην τηλεόραση του Κοσόβου έδωσε ένας εκ των αλβανών του UCK που ηγούταν της επιθέσεως στο Κουμάνοβο των Σκοπίων. Σύμφωνα με τον ίδιο «οι στόχοι της ομάδας ήταν πολιτικοί, επιδιώκαμε τη δημιουργία αλβανικού κράτους κατά το πρότυπο της Σερβικής Δημοκρατίας εντός της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης».
Αξιοπερίεργο είναι, επίσης, το γεγονός ότι ο εν λόγω τρομοκράτης ήταν μεταξύ των συλληφθέντων στην περιοχή, όμως απέδρασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και «καταζητείται», την ίδια ώρα που δίνει συνεντεύξεις σε αλβανικά μέσα. Επίσης περίεργο και άξιο διερεύνησης αυτό που ανέφερε ο ίδιος σχετικά με την σύλληψή του, αφού ανέφερε ότι κατέθεσαν τα όπλα και παραδόθηκαν, επειδή τους τέλειωσαν τα πυρομαχικά και ενώ είχαν λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα τους παραλάβουν εκπρόσωποι του ΟΑΣΕ. Συγκεκριμένα είπε ότι «αν ξέραμε ότι θα μας συλλάβει η αστυνομία, θα πολεμούσαμε μέχρι να πέσει και ο τελευταίος».
Ο ΟΑΣΕ, όπως διαβάζουμε είναι ο μεγαλύτερος διακρατικός οργανισμός για την διαφύλαξη της ασφαλείας στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1975 στο Ελσίνκι ως Συνδιάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και μετονομάστηκε στο όνομα που έχει σήμερα το 1995. Στο πεδίο ευθύνης του Οργανισμού περιλαμβάνεται ο έλεγχος της διάδοσης όπλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του τύπου και η δίκαιη και ελεύθερη διεξαγωγή εκλογών. Κοινώς πρόκειται για έναν οργανισμό σχεδιασμένο για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων και της παγκοσμιοποίησης, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση είχε αναλάβει την «εκκένωση» των τρομοκρατών, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά. Από πού κι ως που ένας διεθνής οργανισμός συνεργάζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο με τρομοκράτες;
Το επικίνδυνο, όσον αφορά την Ελλάδα, είναι ότι από ότι φαίνεται τα σχέδια για τη δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» προχωράνε κανονικά. Ήδη το «γεράκι», η Ολμπράιτ, προσπάθησε να εμπλέξει την χώρα μας στην επίθεση του Κουμάνοβο, με προφανή σκοπό να προετοιμάσει το έδαφος για την αφύπνιση των αλβανικών τρομοκρατικών πυρήνων, που βρίσκονται εντός της Ελλάδας και εδώ και καιρό προπαγανδίζουν, από κοινού με το επίσημο αλβανικό κράτος, τις ανοησίες τους περί «Τσαμουριάς».
Είναι ολοφάνερο ότι επιχειρείται μία «αλβανοποίηση» των Βαλκανίων, προκειμένου οι ΗΠΑ να εξασφαλίσουν την περιοχή, μετά την ήττα τους στην Κριμαία από τους Ρώσους. Εμπλέκουν δε στα σχέδιά τους, τους διεθνείς οργανισμούς που οι ίδιοι δημιούργησαν, προκειμένου να ελέγχουν την ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων. Έναν έλεγχο διά της αναταραχής, όπως κάνουν αυτή τη στιγμή στη Μέση Ανατολή με το Ισλαμικό Χαλιφάτο.