English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τουρκικά και Ισραηλινά νοσοκομεία περιθάλπουν τραυματίες τζιχαντιστές


Τουρκικά και Ισραηλινά νοσοκομεία περιθάλπουν τραυματίες τζιχαντιστές
Το τελευταίο διάστημα και σε συνάρτηση με τις επιτυχίες των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών μισθοφόρων των ΗΠΑ, τα νοσοκομεία της νοτιοανατολικής Τουρκίας έχουν κατακλυσθεί κυριολεκτικά από τραυματίες τζιχαντιστές. Οι τραυματίες είναι τόσοι πολλοί που τα νοσοκομεία δεν δύνανται πλέον να υποδεχθούν τους συνήθεις Τούρκους υπηκόους ασθενείς.
Είναι γνωστό ότι η Τουρκία έχει εκπαιδεύσει σε στρατόπεδα της χιλιάδες ισλαμοσυμμορίτες, οι οποίοι εν συνεχεία συμμετείχαν στον πόλεμο εναντίον της νόμιμης εξουσίας στην Συρία και το Ιράκ. Ο στρατός της Συρίας το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά από κοινές επιχειρήσεις με την Χεζμπολάχ του Λιβάνου και τις ειδικές δυνάμεις του Ιράν έχει προκαλέσει βαριές απώλειες στο Ισλαμικό Κράτος στην βόρειο Συρία και έχει σκοτώσει εκατοντάδες τζιχαντιστές.
Πέραν των τουρκικών νοσοκομείων και οι Ισραηλινοί περιθάλπουν τραυματίες τζιχαντιστές. Η ιουδαϊκή ιστοσελίδα Walla ανέφερε ότι 465 ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι τραυματίστηκαν στην Συρία έτυχαν θεραπείας στο ισραηλινό νοσοκομείο Ναχαρίγια της Γαλιλαίας. Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βοηθούν στην μετακίνηση των τραυματιών γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους αποφάσεις και ψηφίσματα του ΟΗΕ και του Συμβουλίου Ασφαλείας που αφορούν την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας.
Είναι αυταπόδεικτο πλέον ότι Τούρκοι και Ισραηλινοί συμμετέχουν ενεργά στο πλευρό των τζιχαντιστών στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας και του Ιράκ και παρέχουν βοήθεια στους κανιβάλους ισλαμοσυμμορίτες από το 2011 που πρωτοεμφανίστηκαν αυτοί στην Μέση Ανατολή ως μισθοφόροι των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον.
Οι ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα προσπαθούν μαζί με τους πρόθυμους και δουλοπρεπείς συμμάχους τους απεγνωσμένα να πείσουν την κοινή γνώμη ότι πολεμούν τους τρομοκράτες και δρουν εναντίον τους με επιτυχία. Με αεροπορικές επιδρομές στα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους προσπαθούν δήθεν να περιορίσουν την εξάπλωση των μισθοφόρων, που αυτές μαζί με την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ έχουν εξοπλίσει. Τα αποτελέσματα αυτών των αεροπορικών βομβαρδισμών είναι η καταστροφή των υποδομών της Συρίας και του Ιράκ, χωρίς να έχουν καταφέρει να περιορίσουν την επέκταση του Ισλαμικού Κράτους με αυτές τις αεροπορικές επιδρομές. Οι χιλιάδες ρίψεις πολεμοφοδίων που επιχειρούν οι Αμερικανοί στα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ όλως περιέργως καταλήγουν στα χέρια των ισλαμιστών αντί σε υποτιθέμενες φίλιες δυνάμεις. Είναι απορίας άξιον πως η μεγαλύτερη στρατιωτική μηχανή του κόσμου αδυνατεί να εντοπίσει και να καταστρέψει τους τζιχαντιστές, όταν τεχνολογικά είναι σε θέση να εντοπίσει αριθμό πινακίδας αυτοκινήτου και ακριβή χαρακτηριστικά προσώπου από το διάστημα.
Εφόσον οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους είναι τόσο ένθερμοι υποστηρικτές του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» δεν έχουν παρά να προστρέξουν με τους πράκτορες τους στα νοσοκομεία της Τουρκίας και του Ισραήλ για να συλλάβουν και να παραδώσουν στην διεθνή δικαιοσύνη τους κανίβαλους που αποκεφάλισαν και συνεχίζουν να αποκεφαλίζουν αμάχους, μεταξύ των οποίων και αμερικανούς δημοσιογράφους. Για να αποδείξουν επιτέλους ότι δεν είναι δειλοί υποκριτές και δολοφόνοι.