English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Κυβερνήσεις αντισυνταγματικού τόξου: Τα ρεντίκολα της Ευρώπης!

Κυβερνήσεις αντισυνταγματικού τόξου: Τα ρεντίκολα της Ευρώπης!


Κυβερνήσεις αντισυνταγματικού τόξου: Τα ρεντίκολα της Ευρώπης!
Τα χνάρια των προκατόχων του Σαμαρά και Βενιζέλου, ακολουθεί κατά γράμμα ο Αλέξης Τσίπρας, παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις περί «ανάκτησης της εθνικής αξιοπρέπειας».
Προφανώς, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Σύριζα εννοεί την εθνική αξιοπρέπεια κατά τον τρόπο που την εννοεί ο πολύς Ευάγγελος Βενιζέλος, του οποίου η φωτογραφία όπου δέχεται το ντοσιέ του Γιούνκερ στο κεφάλι, είχε προκαλέσει το γέλωτα της Ευρώπης αλλά και ολόκληρης της οικουμένης.
Η φωτογραφία Γιούνκερ-Τσίπρα, είναι από τη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας, όπου ο πρόεδρος του Σύριζα διαπραγματευόταν «σκληρά» με τους Τροϊκανούς, προτάσσοντας την «εθνική αξιοπρέπεια»!
Ο Γιούνκερ αντί φακέλου στο κεφάλι, «στόλισε» τον Τσίπρα με την γραβάτα του, καθιστώντας και αυτόν -όπως πρωτύτερα τον Ε. Βενιζέλο- περίγελο της Ευρώπης. Το δυστύχημα για την Πατρίδα μας βεβαίως, είναι το γεγονός ότι οι εν λόγω πολιτικάντηδες δεν εκπροσωπούν τα ξενόδουλα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου αλλά την πολιτική ηγεσία του Ελληνικού Λαού.