English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ρωσία - Κίνα εναντίον «παρδαλών επαναστάσεων» και υπέρ της παγκόσμιας ασφάλειας


Ρωσία - Κίνα εναντίον «παρδαλών επαναστάσεων» και υπέρ της παγκόσμιας ασφάλειας
Προ ημερών οι εκπρόσωποι της Ρωσίας και της Κίνας ανακοίνωσαν ότι οι δυο χώρες θα δράσουν από κοινού εναντίον των περιφερειακών και διεθνών απειλών που καλούνται «έγχρωμες επαναστάσεις» (όπως η «πορτοκαλί επανάσταση του Κιέβου) και θα προστατεύσουν με κοινή προσέγγιση ζητήματα παγκόσμιας ασφάλειας.
Στην κοινή προσπάθεια και προσέγγιση ζητημάτων παγκόσμιας ασφάλειας, σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων των δυο κυβερνήσεων, συμπεριλαμβάνεται και η εξουδετέρωση μονομερώς επιβληθέντων οικονομικών κυρώσεων, καθώς και η αντιμετώπιση παρεμβολών στις εσωτερικές υποθέσεις κυρίαρχων κρατών, όπως π.χ. στην Συρία, στην Λιβύη, στο Ιράκ, στην Υεμένη και αλλού.
Στην κοινή τους δήλωση οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων Ρωσίας και Κίνας Νικολάϊ Πατρούσεφ και Γιανγκ Τζιχί τόνισαν ότι όλες οι χώρες, ακόμη και οι μεγάλες δυνάμεις, θα πρέπει να σέβονται την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία όλων των κρατών και να μην προσπαθούν να επιβληθούν δια της βίας στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών. Συμπλήρωσαν δε ότι ο σκοπός της Ρωσίας και Κίνας είναι η δημιουργία ενός πολυπολικού κόσμου στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και της διατήρησης της παγκόσμιας ασφάλειας.
Τις τελευταίες δυο δεκαετίες η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια προέρχεται από την πρωτεύουσα των Αμερικανοσιωνιστών Ουάσιγκτον. Ο αμερικανοσιωνιστικός ιμπεριαλισμός αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη. Αποδείξεις περί αυτού υπάρχουν πολλές.Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις προσπάθειες των ΗΠΑ να ανατρέψουν τον Άσσαντ και να διαλύσουν τις κρατικές οντότητες στην Μέση Ανατολή με την βοήθεια των τζιχαντιστών της Αλ Κάϊντα και του Ισλαμικού Κράτους. Στην προσπάθεια τους αυτή οι ΗΠΑ έχουν ως βοηθούς-συμμάχους την Τουρκία, την Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Ισραήλ, συνεπικουρούμενες από τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, της Ελλάδας μη εξαιρουμένης. Βαχαμπιστές, Σαλαφιστές, Μουσουλμανική Αδελφότητα έχοντας την βοήθεια όλων αυτών που προαναφέρθηκαν προσπαθούν τα τελευταία πέντε τουλάχιστον χρόνια να σπείρουν το χάος στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.
Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού Πενταγώνου που έδωσε στην δημοσιότητα η συντηρητική αμερικανική ιστοσελίδα  «judicial watch.org» αποδεικνύεται ότι η Ουάσιγκτον υποστήριζε και εξακολουθεί να υποστηρίζει τους ισλαμοσυμμορίτες. Με βάση τα απόρρητα έγγραφα η Ουάσιγκτον καλωσόρισε πριν τρία χρόνια την δημιουργία του ισλαμικού Χαλιφάτου-Κράτους και μάλιστα θεωρούσε και θεωρεί τους μαχητές αυτού του Κράτους συμμάχους και όχι εχθρούς. Τα απόρρητα έγγραφα επιβεβαιώνονται και από την καθημερινότητα των εξελίξεων στην Μέση Ανατολή, όπως έχουμε επανειλημμένα αναλύσει στην ιστοσελίδα μας. Τζιχαντιστές εκπαιδεύονται και νοσηλεύονται στην Τουρκία, χρηματοδοτούνται από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, εξοπλίζονται από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και τους παρέχεται αεροπορική υποστήριξη από την Τουρκία και το Ισραήλ.
Λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς εξελίξεις των τελευταίων 20 ετών ουδείς νοήμων αμφιβάλλει, ότι η πολιτική της Ουάσιγκτον διακατέχεται όχι μόνο όσον αφορά την Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, αλλά και την Ευρώπη και Νοτιοανατολική Ασία από νεοιμπεριαλιστική μεγαλομανία και ψυχασθενή αλαζονεία, διαποτισμένη από πρωτοφανή άγνοια. Το ερώτημα που προκύπτει για την παγκόσμια κοινότητα δεν είναι αν οι ΗΠΑ και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες τους, αλλά εάν θα καταφέρουν να ωθήσουν, να συμπαρασύρουν τον κόσμο προς το σιωνιστικό έρεβος και χάος, διότι οι προσδοκίες τους αυτό σηματοδοτούν και προεξοφλούν.
Η Ρωσία και η Κίνα δίνουν το παράδειγμα της αντίστασης στις προσδοκίες και τα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών. Εφόσον εμείς οι Έλληνες, οι απόγονοι του Παλαιολόγου, δεν θέλουμε να γίνουμε πειθήνιοι σκλάβοι των Σιωνιστών και πνευματικά ανήμπορα όντα χωρίς μέλλον και πατρίδα, τότε πρέπει να αντισταθούμε.