English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Σύριζα εναντίον Σύριζα - Χαμός στην Κουμουνδούρου από την υπογραφή του τρίτου μνημονίου


Σύριζα εναντίον Σύριζα - Χαμός στην Κουμουνδούρου από την υπογραφή του τρίτου μνημονίου
Το εκρηκτικό μίγμα του εσωτερικού της συμμορίας της Συγγρού (ΝΔ), φαίνεται πως ζήλεψε η έτερη συμμορία, εκείνη της Κουμουνδούρου (Σύριζα). Οι εκατέρωθεν βολές δίνουν και παίρνουν, με τα στελέχη της να επιχειρούν με κάθε μέσο να αμβλύνουν τις δυσμενείς συνέπειες από την επερχόμενη συμφωνία με τους δανειστές.
Τα στελέχη του Σύριζα, ο ευρωβουλευτής Μ. Γλέζος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Α. Μητρόπουλος προειδοποιούν πως η υπογραφή μιας νέας συμφωνίας, του τρίτου δηλαδή Μνημονίου, θα προκαλέσουν σοβαρούς τριγμούς στην κυβέρνηση.
Ο Α. Μητρόπουλος επισήμανε πως «θα υπάρξουν σφοδρότατες αντιδράσεις από την πλειοψηφία των βουλευτών», ενώ ο Μ. Γλέζος προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, καλώντας -υποκριτικά- τον κόσμο να βγει στους δρόμους για να διαδηλώσει κατά των προθέσεων της κυβέρνησης Σύριζα!
Σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται πως το διαχρονικό μαρξιστικό σύνθημα «μίσος ταξικό» στρέφεται πρωτίστως κατά των ίδιων των εμπνευστών του! Τελικά η «πρώτη φορά Αριστερά» προσφέρει άφθονο γέλιο στον Ελληνικό Λαό και τα καλύτερα έπονται!