English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η μαφιόζικη δράση του ΔΝΤ στην γεωπολιτική σκηνή


Η μαφιόζικη δράση του ΔΝΤ στην γεωπολιτική σκηνή
Το ΔΝΤ εκβιάζει τα κράτη στα οποία παραχωρεί οικονομική βοήθεια. Το ΔΝΤ λεηλατεί ολόκληρες ηπείρους. Το ισχυρότερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα του κόσμου, μαζί με την Παγκόσμια Τράπεζα, έχει καταστρέψει το μέλλον γενεών, εκεί όπου εκλήθη για βοήθεια.
Η ιστορία του ΔΝΤ ισοδυναμεί με εγκληματική σταυροφορία, με τρομοκρατία, εναντίον εργαζομένων στις πέντε ηπείρους. Από την μια πλευρά ευνοεί την προώθηση της πείνας, της ανέχειας, της φτώχειας, των επιδημιών και των πολέμων, ενώ από την άλλη προστατεύει και ενισχύει μια ομάδα υπερπλουσίων τραπεζιτών, των οποίων ο πλούτος αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Όλα αυτά γίνονται δήθεν στο όνομα της οικονομικής σταθεροποίησης του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, στην πραγματικότητα όμως πραγματοποιούνται προς τον σκοπό της παγκόσμιας κυριαρχίας μιας μαφιόζικης κλίκας Σιωνιστών. Το ΔΝΤ από την αρχή της ιδρύσεως του στην Ουάσιγκτον στις 27 Δεκεμβρίου 1945  είχε ως στόχο την εξασφάλιση της στρατιωτικής και οικονομικής υπεροχής των ΗΠΑ, ήτοι την εξασφάλιση της παγκόσμιας τους κυριαρχίας και άρα την κυριαρχία του σιωνιστικού κατεστημένου της Ουάσιγκτον.
Το ΔΝΤ είναι δομημένο όπως όλοι οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί. Έχει 2.600 υπαλλήλους, διοικητικό συμβούλιο και συμβούλιο διευθυντών. Ωστόσο οι ΗΠΑ κατέχουν στο διοικητικό συμβούλιο μειοψηφία αρνησικυρίας (βέτο), που σημαίνει ότι δεν μπορεί να ληφθεί καμία απόφαση χωρίς την συγκατάθεση της Ουάσιγκτον. Η κύρια παγκόσμια αποστολή του ΔΝΤ είναι αυτή του «δανειστή έσχατης ανάγκης» ή καλύτερα του «τοκογλύφου έσχατης ανάγκης». Το ΔΝΤ παρεμβαίνει κάθε φορά που μια χώρα εισέρχεται σε αξεπέραστες οικονομικές δυσκολίες. Προσφέρει πίστωση, εννοείται πίστωση συνδεδεμένη με σκληρότατες συνθήκες που περιορίζουν την εθνική κυριαρχία της χώρας που λαμβάνει το δάνειο του ΔΝΤ. Τουτέστιν το ΔΝΤ είναι σαν ένα ενεχυροδανειστήριο που ανήκει στην μαφία, είναι ένα ενεχυροδανειστήριο που εκμεταλλεύεται την δυστυχία των πελατών του για να τους κάνει με τον τρόπο αυτό υπάκουους, μεγιστοποιώντας τα κέρδη του διεθνούς σιωνιστικού κατεστημένου.
Τα προγράμματα του ΔΝΤ που επιβάλλονται στις χώρες που δανείζονται από αυτό το μαφιόζικο ενεχυροδανειστήριο περιλαμβάνουν πάντα απελευθέρωση των αγορών, απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, κατάργηση όλων των περιορισμών στις ξένες ληστρικές επενδύσεις και ιδιωτικοποιήσεις εθνικού πλούτου. Η επιβολή αυτών των προγραμμάτων έχουν ένα κοινό παρανομαστή, τουτέστιν να ευνοηθούν όλοι οι μεγάλοι σιωνιστές επενδυτές και να ισοπεδωθεί ο γηγενής πληθυσμός της χώρας που δανειοδοτείται.
Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις που μια χώρα δανειοδοτείται από το ΔΝΤ, αυτό γίνεται με την συμπαράσταση και βοήθεια των πολιτικάντηδων και των οπορτουνιστών απάτριδων αυτής της χώρας. Για το ΔΝΤ αυτοί οι πολιτικάντηδες είναι οι ιδανικοί εταίροι. Πρώτον διότι έχουν ήδη χρηματοδοτήσει τα κόμματα τους και αυτούς τους ίδιους για τις προεκλογικές τους εκστρατείες με κεφάλαια που προέρχονται από τράπεζες σιωνιστικών συμφερόντων και δεύτερον είναι πρόθυμοι και διαθέσιμοι ψυχή τε και σώματι λόγω ανύπαρκτων εθνικών αντανακλαστικών. 
Η κυριαρχία όμως του ΔΝΤ στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, μια κυριαρχία που βασίζεται στο δολλάριο ως παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό και αποθεματικό νόμισμα, είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Η χιονοστιβάδα του παγκόσμιου χρέους και κυρίως του χρέους των ΗΠΑ, που ξεπερνά τα 17 τρισεκατομμύρια δολλάρια,  δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Στον ορίζοντα ανατέλλει η  προσπάθεια των χωρών BRICS και η δημιουργία εκ μέρους των διεθνούς τράπεζας αναπτύξεως και χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που δεν θα βασίζονται στο δολλάριο, αλλά ούτε και στην κυριαρχία των Σιωνιστών της Ουάσιγκτον. Η κατάρρευση του δολλαρίου και μαζί με αυτό της ζώνης του ευρώ είναι αναπόφευκτη,  ορατή και μη αναστρέψιμη.

Σημείωση: Ελήφθησαν στοιχεία από το βιβλίο «Weltmacht IWF- Chronik eines Raubzugs» του Ernst Wolff.