English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Από μπρος παρθένα κι από πίσω στέρνα




Τον παλιό [κακό] καιρό οι κοπέλες έπρεπε να μένουν παρθένες ίσαμε τον γάμο τους.
Οι πιο ζωηρούλες λοιπόν κι όσες τελος πάντων δεν άντεχαν την προσμονή, τραβούσανε κατα τις θημωνιές κι απολάμβαναν στη ζούλα τις χαρές του έρωτα, αλλά μόνο από την πίσω πόρτα.
Τη μπροστινή τη φύλαγαν για τον γαμπρό, να μην τις πούνε και "δουλεμένες"
Κι έτσι βγήκε η γνωστή [και σοφή] ρήση: "από μπροστά παρθένα κι από πίσω στέρνα"
Γι αυτό πρέπει πάντα να προσέχετε που δίνετε την καρδιά σας, το πουλί σας ή την ψήφο σας...

Διότι, αν η πίσω πόρτα δουλεύει μια φορά στον έρωτα, στην πολιτική δουλεύει [και σας δουλεύει] εκατόν μια!
Πάρτε παράδειγμα τη ροζ συμμορία, που μερικοί αφελείς την ονομάζουν συριζα...

Εντός του σύριζα λοιπόν υπάρχουν τα λεγόμενα "ρεύματα" ή "συνιστώσες" ή "τάσεις" ή "γκρουπούσκουλα" ή όπως αλλιώς σοφίζεται να τα βαπτίσει ο πάσα ένας. Στην ουσία πρόκειται για υποσυμμορίες, που δρουν με κάποια σχετική αυτονομία, όπως παραδείγματος χάριν οι διάφορες φαμίλιες της μαφίας, που κατά καιρούς κλείνουν συμφωνίες για το ποια περιοχή θα ελέγχει η κάθε μία, ώστε να μην έρθει η κακιά η ώρα και αλληλοσκοτωθούν οι γκαγκστερς μεταξύ τους.
Οι αρχηγοί αυτών των υποσυμμοριών ονομάζονται "κάπο" [πληθυντικός: κάπι] και όλοι τους ορκίζονται πίστη σε έναν Υπερ-αρχηγό, τον κάπο ντι τούτι κάπι [αρχηγός όλων των αρχηγών] ο οποίος αναλαμβάνει να επιτηρεί τους κάπι, ώστε να συνεργάζονται όποτε είναι απαραίτητο και να μην μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου, πράγμα που θα σήμαινε εμφύλιους σκοτωμούς και άλλα τέτοια παλιομοδίτικα κι ανατριχιαστικά.
Ακριβώς αυτή τη δομή της Κόζα Νόστρα ακολουθεί και ο συριζα.

Με τη διαφορά ότι, ενώ στην αυθεντική Κόζα Νοστρα, στόχος των συμμοριών είναι ο έλεγχος των κερδοφόρων δραστηριοτήτων μιας ορισμένης περιοχής, στην εγχώρια Κόζα Νόστρα της ροζ συμμορίας, στόχος είναι ο απόλυτος έλεγχος της μίας και μοναδικής κερδοφόρας δραστηριότητας που υφίσταται στην Ελλάδα, δηλαδή του δημοσίου και των παραφυάδων αυτού.  





Ο κ. Λαφαζάνης παραδείγματος χάριν είναι ο κάπο της "αριστερής" φαμίλιας, που ελέγχει όλες τις Δημόσιες επιχειρήσεις. Προσφάτως μάλιστα διόρισε κολλητό του πρόσωπο στα Ελληνικά Πετρέλαια, ο οποίος φρόντισε, ως πρώτη του ενέργεια, να αυξήσει τις ετησιες αποδοχες του κατά 110.000 εβρόπουλα [από 130.000 τις πήγε στις 280.000!]
Μικρότερης εμβέλειας ροζ γκάγκστερς δρουν υπό τις διαταγές του κάπο Λαφαζάνη, πουλώντας εκδουλεύσεις, διορισμούς, μίζες και άλλα τέτοια ωφελιμιστικά, σε οτιδήποτε κινείται γύρω από τον χώρο των ΔΕΚΟ και των δημοσίων επιχειρήσεων, τις οποίες η φαμίλια της "αριστερής πλατφόρμας" θεωρεί ότι αποτελούν τον προνομιακό χώρο δράσης της.

Άλλες μαφιόζικες οικογένειες ελέγχουν διαφορετικούς κερδοφόρους τομείς του δημοσίου, όπως επί παραδείγματι τη ναυτιλία [είδατε εσείς να φορολογούνται οι εφοπλιστές;] ή το ποδόσφαιρο [είδατε εσείς να καταδικάζεται ο κ. Μαρινάκης;] ή την πορνεία [είδατε εσείς να κάμουν τίποτα οι φεμινίστριες του συριζα για το trafficking?] k.o.k.
Κάθε μία από αυτές τις υποσυμμορίες διαθέτει τη δική της εσωτερική δομή, τις δικές της επιχειρησιακές δυνατοτητες και τον δικό της κάπο, μέσω των οποίων εξασφαλίζει τεράστια [μαύρα] κέρδη, από τους διορισμούς, από τη λαθρομετανάστευση, από τις μίζες, από τα λαδώματα, από τις ρεμούλες, από τις σπέκουλες, από τον τζόγο, από τις πουτάνες, από τις ΜΚΟ κι από τα ναρκωτικά.
Εξαίρεση αποτελεί ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος αποτελεί μία φαμίλια από μόνος του, παίζοντας ταυτόχρονα και τον αρχηγό και τον εκτελεστή και τον μπάτσο και τον καταδότη 
Κάπο ντι τούτι κάπι φυσικά όλου αυτού του κρατικοδίαιτου συρφετου είναι ο συντροφος ντον Τσιπρανδρέου...

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μοντέλο πυραμιδοειδούς μορφής της ροζ συμμορίας, απέδωσε μια χαρά, στην εβρωπεριφέρεια της Ινδογρεκίας, επειδή οι ελληνόφωνοι κάτοικοι της αλλοτινής Ελλάδος, ξετρελαίνονται για μαφιόζικες συμπεριφορές και για μαφιόζικες ταινίες, ελπίζοντας ο καθένας τους ατομικά, πως θα του κατσει κι αυτουνού η καλή κι από θύμα θα ανέβει τα σκαλιά της ιεραρχίας και θα γίνει θύτης...
Το πρόβλημα όμως που προέκυψε όταν η ροζ συμμορία ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του δημοσίου, εκτοπίζοντας τη γαλαζοπράσινη συμμορία στον ρόλο του κομπάρσου, ήταν ότι έπεσε απάνω σε πιο καλά οργανωμένους και πολύ πιο ισχυρούς μαφιόζους από ότι η ίδια. Έτσι εξαναγκάστηκε να δεχτεί όλους τους όρους του χερ Σόιμπλε, ο οποίος φημολογείται ότι είναι το πρωτοπαλλήκαρο του κάπο της Εβρ[αι]ωπαϊκής Κόζα Νόστρα, ο οποίος δίνει λογαριασμό μοναχά στον κάπο ντι τούτι κάπι της οικουμενης [λέγε με μπαρμπα Σαμ]

Δυστυχώς για τους εντόπιους ροζ μαφιόζους, το μερτικό από τη λεηλασία της Ελλάδος, που τους ζήτησαν οι εβρ[αι]ωπαίοι ήταν τόσο υψηλό, ώστε γι αυτούς δεν απομένουν παρά τα ψίχουλα. Και το χειρότερο όλων είναι πως, για να πληρώσουν τους διεθνείς μαφιόζους, θα πρέπει να βάνουν χέρι στα κέρδη των δικών τους οικογενειών, όπως παραδείγματος χάριν η φαμίλια της ΔΕΗ, η οποία είναι βέβαιο, ότι θα βυθίσει τη χώρα στο σκοτάδι μόλις ο ντον Τσιπρανδρέου τολμήσει να τους περιορίσει τις αρπαχτικές, για να ξεχρεώσει τον χερ Σόιμπλε.
Και τι να πει κανείς για κάτι άλλες μικροσυμμορίες που μασάνε από τον δημόσιο κορβανά χάρη στην προστασία που τους παρέχει ο κάπο ντι τούτι κάπι των εγχώριων συμμοριών. Μεταξύ μας δηλαδή, ούτε στις καθαρίστριες δεν τολμάνε να βάνουν χέρι οι ροζ συμμορίτες, όχι να προχωρήσουν παραπέρα, όπως παραδείγματος χάριν στην ΕΡΤ. Που έτσι δηλαδή και της ξαναρίξουν κανα μαύρο, θα φάει το μαυρο σκοτάδι και τους Κατρούγκαλους και τους Σταθάκηδες...

Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα της μετά-τερατόικας εποχής, ο ντον Τσιπρανδρεου καλεσε σε συν-διάσκεψη ολους τους καπο των συνιστωσών/συμμοριών του συριζα και έπεσαν στο βαζάκι με την περισυλλογή.
Η λύση που επιλέχθηκε τελικά φαίνεται ότι ξεκίνησε από τον κ. Φλαμπουράρη, ο οποίος χαμένος στη μετάφραση του μυαλού του, ξεστόμισε καποια στιγμή στο ξεκούδουνο, τη γνωστή ρήση: "από     μπρος παρθένα κι από πίσω στέρνα!"
Ασχέτως του τι είχε στο θολωμένο μυαλό του ο υπαρχηγός του Αρχηγού, ο ντον Τσιπρανδρέου χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και ενημέρωσε τους άλλους κάπι, που τον κοιτούσαν σαστισμένοι: "αυτό είναι ρε μαλακισμένα!"   





Ο μόνος ο οποίος κατάλαβε με την πρώτη το σατανικό σχέδιο του Αρχηγού ήταν ο κ. Βαρουφάκης, που ανέλαβε με τη σειρά του να το εξηγήσει και στους υπόλοιπους.
Σύμφωνα λοιπόν με το σατανικό σχέδιο του μεταμνημονιακού συριζα, οι αρχηγοί των τοπικών συμμοριών/συνιστωσών θα παρίσταναν ότι εξεγείρονται κατά του μνημονίου, που έδινε όλα τα κερδη από το πλιατσικο στους διεθνεις μαφιοζους και μάλιστα θα ψήφιζαν και κατά της κυβέρνησης στη βουλή εφόσον οι μαλάκες της γαλαζοπράσινης συμμορίας είχαν όλη την καλή διάθεση να τη στηρίξουν!
Φυσικά θα δήλωναν ταυτόχρονα ότι στηρίζουν την κυβέρνηση για να μην εχουμε και τιποτα παρατραγουδα, ενώ παράλληλα θα ξεσήκωναν το πόπολο κατά της ίδιας κυβέρνησης, μαζώχνοντας τους για να φωνάζουν όχι στο εβρώ, την ίδια ώρα που αυτοί θα τα κονομούσαν, εκτελώντας κανονικότατα τις αρπαχτικές τους σε εβρόπουλα.

Πως πηγαιναν ρε παιδι μου παλια στις θημωνιες οι ανυπαντρες και ξεκωλιαζοτνουσαν κανοκοτατα αλλα η παρθενια, παρθενια, να τη σπασει ο γαμπρος να το χει να το παινευεται;
Τετοιο ενα πραγμα.
Και να επαναστατουμε που λεει ο λογος, με τον Παλαβιτσα μας και με τη δραχμουλα μας αλλα και να ξεσκιζομαστε στα μουλωχτα, με τις μιζες μας, με τα βουλευτικα μας προνομια και με τις συντεχνιακες μας αμαρτιες.
Αμ' πως?
Από μπροστα παρθενες κι απο πισω ξεσκισμενες.
Κι αντε μετα να καταλαβουν οι χαχολοι το τι δουλεμα τους ριξαμε, προτου να μπει η κουλουρα...     

Κι όχι τιποτε αλλο, αλλά να μου το θυμηθείτε...
Αν και όταν η ροζ συμμορια αποφασισει να ξανακαμει εκλογες, επειδη θα την εχουνε παραζορισει οι διεθνεις αρχιμαφιοζοι, θα μαζώχνουν ψήφους για πάρτη της και οι κάπο της αριστερής πλατφόρμας, που θα τσιμπάνε τους χαχόλους του "όχι" και οι κάπο της δεξιάς πλατφόρμας που θα εξοικονομούν ψήφους από τους παπούα του "Ναι"
Κι όλοι μαζί θα τρωγοπίνουν εις υγείαν των κορόιδων, όπως τώρα γλεντάνε τα κέρδη από την μεγάλη απάτη του δημοψηφίσματος.
Αλλοίμονο στις αληθινές παρθένες που περίμεναν ντε και καλά να το βάνουν, αφού πρώτα μπει η κουλούρα...

Διότι, όπως σας έχω τονίσει πλειστάκις, η πολιτική είναι όπως και το σεξ. Υπάρχουν πολλές τρύπες για να μπει το κακό.
Κι αυτό φαίνεται το γνωρίζει καλύτερα απ όλους ο κ. Βαρουφάκης, ο οποίος διαθετει τις περισσοτερες τρυπες, διοτι τα καταφερε να δωσει κατα σειραν  και το "οχι" του και το "ναι" του και το "παρων" του, ενω οι αλλες παρθενες εμειναν παραδοσιακα προσκολλημενες στην ιδια τρυπα...

Συνεπως αδερφια, μην τους πιστευετε, οτι ειδους παραμυθα και αν σοφιστουν να σας πουλησουν.
Αστε τους να σας λενε για τον Λενιν, για την Ισκρα, τα σχεδια Β και για την εφοδο στα χειμερινα ανακτορα. 

Σας δουλευουν κανονικα, οπως δουλεψε η Μαριω τον Θυμιο, που τη βρηκε παρθενα τη νυχτα του γαμου τους αλλα αυτη ειχε παρει μεχρι και τον κουρεα του διπλανου χωριου... 
Το μονο που τους νοιαζει αυτους ειναι οι αρπαχτικες και τα προνομια του δημοσιου τρωκτικου.
Αντε και καμια μαγκουροψωλαρα, ασχετως σε ποια τρυπα θα τη βανουν...
 
        
http://panusis.blogspot.gr/