English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Οι πράκτορες της Άγκυρας οργώνουν την Ευρώπη


Οι πράκτορες της Άγκυρας οργώνουν την Ευρώπη
Οι προκλήσεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος, δια μέσου διαφόρων πρακτόρων της, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι διακινητές, λοιπόν, της τουρκικής προπαγάνδας, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλο και περισσότερους διεθνείς φορείς, επιχειρούν να δυσφημούν την Ελλάδα ως μια χώρα ρατσιστική και καταπιεστική. Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Βιέννη, στο πλαίσιο ειδικού συνεδρίου του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ). Εκεί μεταξύ άλλων η «αρχιπράκτορας» Περβίν Χαϊρουλάχ (μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης) κατηγόρησε ευθέως την Ελλάδα για εγκλήματα μίσους!
Συγκεκριμένα, η Χαϊρουλάχ, η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο του DEP Μουσταφά Αλί Τσαβούς, ανέφερε ότι οι Έλληνες αξιωματούχοι αρνούνται το χρόνιο αίτημα της μειονότητας για διάλογο κι ότι αυτή η στάση διαμορφώνει συνθήκες ανασφάλειας και αστάθειας. Μάλιστα, ανέφερε ως απόδειξη την «παρατηρούμενη αύξηση των εγκλημάτων μίσους κατά το τελευταίο διάστημα. Ακόμη δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες του τζαμιού που κάηκε στις 17/4/2015 στον προαύλιο χώρο του τεμένους Μαχμούντ Αγά, στην Κομοτηνή», την ώρα που υπάρχει σχετικό πόρισμα της Πυροσβεστικής, το οποίο αναφέρει ξεκάθαρα ως αιτία για τη φωτιά την βλάβη σε μετασχηματιστή.
Κατά τη διάρκεια του εν λόγω συνεδρίου, που έφερε τον τίτλο «Προώθηση σεβασμού και κατανόησης της θρησκευτικής ελευθερίας», τοποθετήθηκε και ο Μπουλέντ Αμπντουραχίμ, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης. Ο δικηγόρος υπογράμμισε ότι από τις μειονότητες που ζουν στην Ελλάδα αποδεκτή είναι μόνο η «μουσουλμανική μειονότητα Δυτικής Θράκης» και ότι το ελληνικό κράτος απορρίπτει την ύπαρξη της «τουρκικής μειονότητας».
Το πρώτο στάδιο στην προπαγάνδα της Τουρκίας και των οργάνων της, είναι να μετονομαστεί σε «τουρκική» η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Έτσι, θα ευνοηθούν οι συνθήκες για μια «λύση» τύπου Κοσόβου, την οποία είναι σαφές ότι προωθεί η Τουρκία στη περιοχή. Ενάντια στην αδιαφορία του «ελληνικού» κράτους και την συνειδητή συνοδοιπορία με τα τουρκικά συμφέροντα κάποιων εγχώριων εγκάθετων.