English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Οι συριζαίοι φοβούνται να πουν στον Λαό ότι έφεραν την τρόικα και κλείνουν ραντεβού στο... Σούνιο!


Οι συριζαίοι φοβούνται να πουν στον Λαό ότι έφεραν την τρόικα και κλείνουν ραντεβού στο... Σούνιο!
Συντόμως θα έρθουν στην Ελλάδα πάλι οι τροϊκανοί. Και πλέον δεν θα είναι τρεις, αλλά τέσσερις, αφού στην ομάδα θα προστεθεί η «Δρακουλέσκου», όπως αποκαλείται η ρουμάνα εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Αντί, λοιπόν, να «σκοτώσει την τρόικα» ο Γιάνης, η τρόικα αντεπιτίθεται με ένα παραπάνω... κεφάλι. Φοβάται ο Γιάνης το θεριό, αλλά το θεριό κάνει πλάκα στο γιανάκη.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που επικαλείται ο Μιχάλης Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του, το πρόβλημα εντοπίζεται στο πού θα διαμένουν οι διαπραγματευτές, με ποιούς θα συνομιλούν και σε ποία Υπουργεία και υπηρεσίες θα έχουν, όπως ζητούν, εύκολη και άμεση πρόσβασηΤους πιάσανε ντροπές, δηλαδή, τους νεομνημονιακούς των Σανέλ και θέλουν την τρόικα στην Αθήνα, αλλά δεν θέλουν... φωτογραφίες.
Έτσι η σχετική πρόταση της μνημονιακής συγκυβέρνησης ήταν να διαμείνουν στο Σούνιο. Ο δε Φλαμπουράρης εξήγησε τους λόγους για αυτό: «Ε καλοκαίρι είναι... Δεν θα κάνει μπάνια;»
Τους πιάσανε μνημονιακές ντροπούλες τους συριζαίους. Όταν ψηφίζαν τα μνημόνια με χέρια και με πόδια πάλι ντρεπόντουσαν, σαν να είχαν... κατουρηθεί, που είπε και ο «σκληρός» και... μοβόρος «αντιφασίστας» Κυρίτσης, ο οποίος, μάλιστα, προέτρεπε και σε βιαιοπραγίες εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Μη φοβάστε... «σύντροφοι»: Τώρα που κάνατε την αρχή, οι ντροπές περισσεύουν. Πήγαν και οι πάνες 23%...