English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Το αμερικανικό ΥΠΕΞ εμποδίζει έρευνα για τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών


Το αμερικανικό ΥΠΕΞ εμποδίζει έρευνα για τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών
Η αμερικανική πρεσβεία της Βαγδάτης κατόπιν αιτήματος πολλών γερουσιαστών του Κογκρέσου επέλεξε μια αντιπροσωπεία Ιρακινών, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν στην Ουάσιγκτον για τις φρικαλεότητες, τις βιαιότητες, τις δολοφονίες που υπέστησαν διάφορες θρησκευτικές ομάδες από τους τζιχαντιστές του Χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ.
Μεταξύ των προσωπικοτήτων που επελέγησαν να ταξιδέψουν στην Ουάσιγκτον και να καταθέσουν ήταν ηγέτες των Σιιτών, των Σουνιτών, της μουσουλμανικής αίρεσης των Γεζίντι και εκ μέρους των Χριστιανών η μοναχή Ντιάνα Μομέκα. Η μοναχή Μομέκα είχε ξαναεπισκεφθεί την Ουάσιγκτον το 2012 για ιδιωτικούς-εκκλησιαστικούς λόγους. Ο σκοπός της παρουσίας της Ιρακινής αντιπροσωπείας  στο αμερικανικό Κογκρέσο ήταν να κατατεθούν στοιχεία από αυτόπτες μάρτυρες για τα εγκλήματα των τζιχαντιστών και την εθνοτική –θρησκευτική κάθαρση που επιχειρούν στις περιοχές που καταλαμβάνουν.Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ χορήγησε βίζα σε όλα τα μέλη της ιρακινής αντιπροσωπείας, πλην της μοναχής Ντιάνα Μομέκα, δηλαδή της μοναδικής εκπροσώπου των χριστιανών Ιρακινών, του θρησκευτικού δόγματος με τα περισσότερα θύματα.  
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ουάσιγκτον αρνείται να χορηγήσει βίζα σε χριστιανό θρησκευτικό ηγέτη  ή αντιπρόσωπο που προέρχεται από μια μουσουλμανική περιοχή. Περίπου πριν ένα έτος σε αντίστοιχη ακρόαση του Κογκρέσου για τις βιαιότητες των τζιχαντιστών της Μπόκο Χαράμ στην Νιγηρία, το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών δεν είχε επιτρέψει το ταξίδι στις ΗΠΑ στον μοναδικό χριστιανό κυβερνήτη της χώρας αυτής Τζόναθ Γιάνγκ.
Η αιτιολογία που εδόθη από το υπουργείο Εξωτερικών και για τις δυο περιπτώσεις είναι ταυτόσημες, ήτοι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης (!!!) και δεν πρέπει να κατηγορείται από άλλα δόγματα για τις φρικαλεότητες των τζιχαντιστών.
Η Ουάσιγκτον, ο δημιουργός και χρηματοδότης (μαζί με την Σαουδική Αραβία) του ιερού πολέμου (τζιχάντ) των κανιβάλων ισλαμιστών, έχει πάντα μια δικαιολογία για να μη βοηθά και να υποβαθμίζει την κατάσταση των χριστιανών που σφαγιάζονται στην Μέση Ανατολή και πάντοτε βρίσκει μια δικαιολογία για να καθαγιάζει τα εγκλήματα τους. Η εξήγηση για αυτό είναι απλή.
Η Ουάσιγκτον και οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους έχουν τα ίδια αφεντικά. Οι ισλαμοσυμμορίτες του χαλίφη αλ Μπαγκντάτι και οι στρατιώτες-τρομοκράτες του «χαλίφη» Ομπάμα επικαλύπτονται στην πολιτική και στις ενέργειες τους, χρησιμοποιώντας και οι δυο την τρομοκρατία για να επιβάλλουν τα σχέδια τους. Τα αφεντικά και των δυο χαλίφηδων και αυτοί που κινούν τα νήματα είναι οι Αμερικανοσιωνιστές.