English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Συνυπεύθυνη η ψοφοδεξιά για την καταστροφή των αγροτών!


Συνυπεύθυνη η ψοφοδεξιά για την καταστροφή των αγροτών!
«Βράζει» ο αγροτικός κόσμος της Χώρας για τις αλλαγές στον ΦΠΑ αλλά και γενικότερα για την φορολόγησή τους, όπως προβλέπει η συμφωνία της περασμένης Δευτέρας. Μεγάλο πρόβλημα, όμως, έχει εκτός από την κυβέρνηση και η ΝΔ, η οποία έχει αφήσει κι αυτή αβοήθητους τους αγρότες στις ορέξεις των δανειστών. Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε 30 βουλευτές της ΝΔ από αγροτικές περιοχές να συναντηθούν με τον μεταβατικό (;) πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη και να του εκφράσουν την οργή των αγροτών τόσο για τα νέα μέτρα όσο και για την παγερή αδιαφορία της ΝΔ στο ζήτημα αυτό.
Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά: «Ο πρόεδρος της ΝΔ τους είπε ότι θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα όπου πρέπει, και στην κυβέρνηση και στους εταίρους, ώστε να αλλάξει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση της στήριξης των αγροτών».
Με απλά λόγια, ο Μεϊμαράκης θα εκλιπαρεί για «κατανόηση» από τους εταίρους ελπίζοντας στην «καλή τους θέληση»! Είναι γνωστό, φυσικά, ότι το οριστικό τελείωμα της αγροτικής παραγωγής στην Χώρα αποτελεί ένα σχέδιο των Βρυξελλών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η τήρηση, όμως, της συμφωνίας για τη ΝΔ και η αντίστοιχη δουλοπρεπής στάση της απέναντι στους εταίρους φαίνεται ότι είναι πιο σημαντική γι αυτήν από τα ζητήματα ξεκάθαρης επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον οι Έλληνες αγρότες. Ας μην παραξενεύονται, επομένως, στη ΝΔ που οι αγρότες έχουν εγκαταλείψει οριστικά το αλλοπρόσαλλο αυτό κόμμα.