English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Οι σκοπιανοί προκαλούν ξανά με αλυτρωτικούς χάρτες. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ για την Μακεδονία μας!

Οι σκοπιανοί προκαλούν ξανά με αλυτρωτικούς χάρτες. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ για την Μακεδονία μας!

Πατώντας πάνω στην συνεχιζόμενη βούληση για εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας των εναλλασσόμενων κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου» οι σκοπιανοί επιμένουν να προκαλούν με επίδειξη προκλητικών και ανιστόρητων ενεργειών.
Αυτή τη φορά, το αλυτρωτικό παραλήρημά τους καταγράφηκε στον Καναδά. Ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων και πρώην υπουργός Εξωτερικών, εμφανίστηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ανθελληνική οργάνωση United Macedonians για την επέτειο του λεγόμενου «Ιλιντεν», που αποτελεί εθνική εορτή για τους σκοπιανούς.
Ο Μιλόσοσκι απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους συμπατριώτες του, έχοντας πίσω του προκλητικά στο βήμα την ψευδεπίγραφη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, αλλά και τον χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας», στην οποία εμπεριέχονται Ελληνικά εδάφη έως τη Χαλκιδική και τον Όλυμπο. Ο χώρος όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν «διακοσμημένος» με τις κόκκινες σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας, με χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας», εικόνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Φιλίππου κ.α. Και όλα αυτά, την ώρα που ο πρωθυπουργός των Σκοπίων επιχειρεί να εμφανιστεί έτοιμος να κλείσει τα μέτωπα με την Αθήνα, σχεδιάζοντας «μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης».
Οι προκλήσεις, όμως, των σκοπιανών αποτελούν, πέρα από την επιβεβαίωση της δικής τους θρασύτητας και της ηττοπαθούς στάσης των «δικών μας», τρανή απόδειξη ότι και η παραμικρή υποχώρηση πάνω στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ θα αποθρασύνει ακόμη περισσότερο τους σ(κ)λάβους επίδοξους σφετεριστές της