English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ομολογία Σκουρλέτη: γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν μπορούμε να δώσουμε την 13η σύνταξη



Ομολογία Σκουρλέτη: Είμαστε απατεώνες, γνωρίζαμε εξαρχής ότι δεν μπορούμε να δώσουμε την 13η σύνταξη
Όλη η σαπίλα της προεκλογικής ψευδολογίας των πολιτικών σαλταδόρων του ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει, σε σχεδόν καθημερινή βάση, από τα στόματα των ίδιων των συριζαίων. Ένα ακόμη δείγμα της εξαπάτησης των Ελλήνων από τον ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η ομολογία του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνου Σκουρλέτη από το βήμα της Κ.Ε. του κόμματος, ότι ακόμη και αν όλα είχαν εξελιχθεί κατ΄ευχήν, θα ήταν δύσκολο να δώσουν στο τέλος του χρόνου την 13η σύνταξη, την οποία είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. Για την ακρίβεια, ο Σκουρλέτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στα πλαίσια της Κ.Ε., είπε, αναφερόμενος στην συμφωνία που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι «ακόμα και αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να δώσουμε την 13η σύνταξη, τον Δεκέμβριο».
Με απλά λόγια, εξαρχής στον ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ψέματα και εξαπατούσαν συνειδητά τον Ελληνικό Λαό, λέγοντάς του ότι θα επαναφέρουν την 13η σύνταξη, προκειμένου να του υφαρπάξουν την ψήφο. Ομολογεί ο Σκουρλέτης ότι ακόμη κι αν δεν είχαν προβεί στην συμφωνία της έλευσης του τρίτου Μνημονίου στις 13 Ιουλίου, πάλι θα τους «ήταν δύσκολο» (δηλαδή αδύνατον) να επαναφέρουν την 13η σύνταξη.
Κοινώς, κορόιδεψαν ασύστολα τους Έλληνες, και ιδιαιτέρως τους συνταξιούχους, για ψηφοθηρικούς λόγους. Αυτό το εσωτερικό «ξεκατίνιασμα» του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει, συν τοις άλλοις, και όλο το μέγεθος της πολιτικής απάτης αυτού του συνονθυλεύματος των συνιστωσών και των τάσεων που λιγουρεύτηκαν και γεύτηκαν την εξουσία.