English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Να μην πληρώσει ο Λαός τα χρέη των πολιτικάντηδων: 160 εκατ. ευρώ τα χρέη της νουδούλας


Να μην πληρώσει ο Λαός τα χρέη των πολιτικάντηδων: 160 εκατ. ευρώ τα χρέη της νουδούλας
Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες, ιδιαιτέρως αφότου ο Σαμαράς παραιτήθηκε από την ηγεσία της νουδούλας, ότι άρχισε να γίνεται λόγος για μετακόμιση από την Συγγρού στην Ρηγίλλης, αλλά και για τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΝΔ. Το σίγουρο είναι (και το έχουμε ξαναπεί) ότι η ΝΔ είναι χρεοκοπημένη τόσο οικονομικά, όσο και – πρωτίστως – ηθικά.
Το κόμμα της ψοφοδεξιάς, όπως αναφέρουν στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία», έχει χρέη 160 εκ. ευρώ. 90 εκ. ευρώ χρέη άφησε ο Κωστάκης (Playstation) Καραμανλής στον Αντωνάκη και αυτός τα... αυγάτισε και τα έκανε 160 εκ. ευρώ και τα παρέδωσε στον Βαγγέλα. Και αυτός θα τα παραδώσει σε κάποιον άλλο, μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα βάλει το λουκέτο και τα χρέη θα κληθεί να τα πληρώσει ο Λαός.
Το κόμμα της ψοφοδεξιάς δεν έχει χρέη μόνο 160 εκ. ευρώ. Κάθε πρόεδρος (νυν και πρώην) είναι υπεύθυνος για τουλάχιστον 10.000 αυτοκτονίες – πολιτικές δολοφονίες, αλλά και για την διάλυση της ελληνικής οικονομίας. Κάθε βουλευτής (τέως και νυν) είναι συνένοχος για μία πολιτική υποτέλειας και καταστροφής που οδήγησε στο μνημόνιο και την κυριαρχία της αριστεράς.
Μιας και οι συριζαίοι αποφάσισαν να πουλήσουν τα «κόκκινα δάνεια» των Ελλήνων στα κοράκια, δεν αναλαμβάνει κάποιο κοράκι και τη νουδούλα;