English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Προκλητική δήλωση Καμμένου παρέχει στήριξη στα τουρκικά συμφέροντα και την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας


Προκλητική δήλωση Καμμένου παρέχει στήριξη στα τουρκικά συμφέροντα και την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας
Ο υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος, αυτός ο «μεγάλος τιμονιέρης» της αναβάθμισης της Αμυντικής Βιομηχανίας και των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας, έκανε προ ολίγων εικοσιτετραώρων την ακόλουθη δήλωση για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Άγκυρας εναντίον των Κούρδων και του Χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους στις παραμεθόριες περιοχές Τουρκίας-Συρίας-Ιράκ: «Η Ελλάδα είναι έτοιμη να διαθέσει εγκαταστάσεις και δυνάμεις προς διευκόλυνση των συμμαχικών δυνάμεων στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».
Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ με δηλώσεις αξιωματούχων τους υποστηρίζουν τους βομβαρδισμούς εναντίον των Κούρδων με πρόσχημα την δήθεν εξουδετέρωση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Από έρευνα στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων προκύπτει ότι οι αεροπορικές επιδρομές των Τούρκων εναντίον Κουρδικών στόχων στην Συρία είναι πολλαπλάσιες, μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας και καταστροφικότερες σε σχέση με αυτές που πραγματοποιούνται εναντίον των τζιχαντιστών. Συμπέρασμα: Οι Τούρκοι δεν πολεμούν τους ισλαμοσυμμορίτες, πολεμούν τους Κούρδους και το καθεστώς του Άσσαντ.
Ο γεν. γρ. του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ δήλωσε λίγο πριν ξεκινήσει η Άγκυρα τις στρατιωτικές της επιχειρήσεις κατά Κουρδικών στόχων ότι «η Συμμαχία διαβεβαιώνει την ισχυρή αλληλεγγύη της προς την Τουρκία και προς τον αγώνα της κατά της τρομοκρατίας». Η δήλωση του κ Στόλτενμπεργκ είναι σχεδόν ταυτόσημη με αυτήν του κ. Καμμένου. Τι ακριβώς εννοούν και οι δύο;
Χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες τους ισλαμοσυμμορίτες οι οποίοι έχουν χορηγούς τις ΗΠΑ, την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ; Χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες τους κανιβάλους του Ισλάμ οι οποίοι επιδιώκουν αλλαγή καθεστώτος στην Συρία και διάλυση της χώρας χρησιμοποιώντας αμερικανικά όπλα και προς όφελος της Τουρκίας και του Ισραήλ; Χαρακτηρίζουν ως τρομοκράτες αυτούς που εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδα της Τουρκίας, νοσηλεύτηκαν ως τραυματίες πολέμου σε νοσοκομεία της Τουρκίας, ενώ οι παραμεθόριες διαβάσεις Τουρκίας-Συρίας τα τελευταία πέντε χρόνια είχαν γίνει λεωφόροι ένοπλων τζιχαντιστών;
Προφανώς λοιπόν ο γεν. γρ. του ΝΑΤΟ και ο «μέγας εκσυγχρονιστής» των Ενόπλων μας Δυνάμεων κ. Καμμένος εννοούν ως τρομοκράτες τους Κούρδους που μάχονται στην Τουρκία, αλλά και σε άλλες εδαφικές περιοχές της Συρίας και του Ιράκ για την ανεξαρτησία τους. Προφανώς και εννοούν τους Κούρδους της οργάνωσης PKK, τους Κούρδους του κόμματος HDP που στις πρόσφατες τουρκικές εκλογές έλαβε περίπου το 12% των ψήφων, προφανώς και εννοούν τους Κούρδους της οργάνωσης PYD που πολέμησαν γενναία στην μεθοριακή πόλη Κομπάνι και την απελευθέρωσαν από τους τζιχαντιστές χωρίς καμμία βοήθεια από τους Τούρκους, που απέχουν ολίγα χιλιόμετρα, από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
Οι δήθεν βομβαρδισμοί και ένοπλες επιχειρήσεις εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών είναι ένα πρόσχημα για να εξουδετερωθούν οι εχθροί της Τουρκίας που είναι οι Κούρδοι και το καθεστώς Άσσαντ και οι εχθροί του Ισραήλ που είναι επίσης ο Άσσαντ και αυτοί που του συμπαραστέκονται με στρατιωτικές δυνάμεις στον αγώνα του, ήτοι η Χεζμπολάχ και η Τεχεράνη.
Η Ελλάδα με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου συμπαρασύρεται, για μια ακόμη φορά μετά την προδοσία Πάγκαλου κατά Οτσαλάν, στην προσπάθεια εξόντωσης του Κουρδικού λαού, συμπαραστεκόμενη στον πόλεμο εθνοκάθαρσης που εξαπέλυσε εναντίον τους η Άγκυρα. 
Οι εχθροί του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας δεν είναι εχθροί της Ελλάδας και τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας και του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή δεν συμπίπτουν με αυτά της χώρας μας. Οι ιρακινοί Κούρδοι, οι Κούρδοι της Συρίας, οι Κούρδοι της Τουρκίας δεν μας έχουν επιτεθεί ποτέ σε οποιαδήποτε φάση της ιστορίας μας, ούτε έχουν εκδηλώσει ποτέ εναντίον μας οποιασδήποτε μορφής επιθετική δραστηριότητα.
Πρέπει να σταματήσουμε να επιτρέπουμε στους δήθεν συμμάχους μας, το ΝΑΤΟ, και στους εχθρούς μας, την Τουρκία, να επιλέγουν αυτοί για εμάς τους εχθρούς μας στην Μέση Ανατολή ή οπουδήποτε αλλού. Ο εχθρός μας είναι η Τουρκία, είναι οι ισλαμιστές τρομοκράτες, είναι οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες και λαθροέποικοι.
Αν δεν το έχει καταλάβει αυτό «το πατριωτάκι» ο κ. Καμμένος τότε ας πάει καλύτερα να κάνει τον υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα.