English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν κρύβεται ο Μεϊμαράκης στο Bloomberg: Εννοείται θα συγκυβερνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα!


Δεν κρύβεται ο Μεϊμαράκης στο Bloomberg: Εννοείται θα συγκυβερνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα!
Πολλά βαρύς και όχι, αλλά μόνο για το εσωτερικό της χώρας και προς εξαπάτηση των ψηφοφόρων, εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλας Μεϊμαράκης. Στο εξωτερικό αντίθετα, ο Βαγγέλας μεταμορφώνεται σε Βαγγελάκη και αποκαλύπτει τα πραγματικά του σχέδια.
Σε συνέντευξη λοιπόν στο Bloomberg, ο Μεϊμαράκης επιβεβαίωσε πανηγυρικά όσα υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή για τη μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα που έρχεται: «Θα καλέσω τον Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσουμε κυβέρνηση συνασπισμού»!
Ακόμη όμως πιο ενδεικτικό στοιχείο της εξαπάτησης των ψηφοφόρων από τη μνημονιακή ΝΔ, είναι το σημείο της συνέντευξης όπου ο Μεϊμαράκης αναφέρεται στην εφαρμογή των σκληρών μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς: «Η Νέα Δημοκρατία θα διασφαλίσει την εφαρμογή της συμφωνίας διάσωσης περνώντας παράλληλα τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις»!
Το οποίο σημαίνει ότι η ΝΔ αφενός θα συγκυβερνήσει με Σύριζα και αφετέρου θα εφαρμόσει πιστά τα δυσβάσταχτα και αιματηρά μέτρα του Μνημονίου της Αριστεράς, το οποίο σημειωτέον, υπερψήφισε η ψοφοδεξιά της Συγγρού.
Υπενθυμίζουμε ότι κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο, ο Β. Μεϊμαράκης υποσχέθηκε στους αγρότες πως η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα του Μνημονίου που βάζουν ταφόπλακα στον αγροτικό κόσμο της χώρας. Δια της συνέντευξης στο Bloomberg όμως, ομολογεί στυγνά πως το κόμμα του θα βάλει πλάτη στο Σύριζα για να ψηφιστούν τα εν λόγω μέτρα!