English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκαλυπτική η Ντόρα: Το τρίτο μνημόνιο θα εφαρμοστεί όποιος κι αν είναι στην κυβέρνηση


Αποκαλυπτική η Ντόρα: Το τρίτο μνημόνιο θα εφαρμοστεί όποιος κι αν είναι στην κυβέρνηση
Εξόχως διαφωτιστική σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών υπήρξε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο μικρόφωνο του ΑΠΕ. Όπως τόνισε η Βουλευτής της ΝΔ, ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία έχουν πλήρη προγραμματική συμφωνία στην εφαρμογή του τρίτου επαχθούς αριστερού μνημονίου. Συνεπώς η ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στον Σύριζα και το αντίθετο.
Όπως ακριβώς δήλωσε η Μπακογιάννη, σχετικά με το Μνημόνιο Σύριζα: «Αν είμαστε κυβέρνηση πρέπει να το εφαρμόσουμε. Απλώς θα προσπαθήσουμε σε ακραίες περιπτώσεις, όπως η περίπτωση φορολόγησης αγροτών, το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι η απόλυτη υπονόμευση της πρωτογενούς παραγωγής της χώρας, ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και ορισμένες άλλες φορολογικές επιβαρύνσεις, να τις μειώσουμε και να πετύχουμε στο τέλος το στόχο μιας ευρύτερης μείωσης της φορολογίας για να πάει η οικονομία μπροστά».
Βέβαια οι υποσχέσεις για «προσπάθειες» ελάφρυνσης του μνημονίου είναι πομφόλυγες, ανοησίες χωρίς κανένα πραγματικό αντίκρισμα, αφού όλοι ξέρουν ότι τόσο η ΝΔ, όσο και ο Σύριζα, θα εφαρμόσουν απαρέγκλιτα το μνημόνιο, που από κοινού ψήφισαν. Συνεπώς στο θέμα του μνημονίου η μεγάλη συγκυβέρνηση έχει ήδη επιτευχθεί, είτε γίνει και τυπικά ο γάμος, είτε όχι.