English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Επιβεβαίωση Χρυσή Αυγής - Πανούσης: Έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα!


Επιβεβαίωση Χρυσή Αυγής - Πανούσης: Έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές στην Ελλάδα!
Τους πιο μαύρους φόβους σχετικά με τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης επιβεβαίωσε, μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», ο τ. υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούσης. Προ του οποιουδήποτε σχολίου σας παρουσιάζουμε την απάντησή του σε ερώτηση της εφημερίδας:
«Πληθαίνουν οι δηλώσεις αξιωματούχων για είσοδο τζιχαντιστών στη χώρα μας. Τι εικόνα είχατε ως υπουργός;
Ουδέποτε η ΕΥΠ μου μίλησε για θύλακες τζιχαντιστών στη χώρα μας. Η ΕΥΠ επί των ημερών μου εντόπισε στην Ελλάδα τζιχαντιστές, οι οποίοι ήταν ευρωπαίοι πολίτες. Δεν μπήκαν μαζί με τους μετανάστες. Μπήκαν κανονικότατα με τα διαβατήριά τους ως ευρωπαίοι πολίτες και με το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. Και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Επρόκειτο για Γάλλους υπηκόους και τα λοιπά. Από τις ελληνικές Αρχές κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να βγάλουμε τα άτομα αυτά από τη χώρα. Μέσα στα κύματα προσφύγων μπορεί να υπάρχουν τζιχαντιστές αλλά σήμερα η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει θέμα οργανωμένων θυλάκων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους που μπορεί να μας απειλούν
Βεβαίως, ο Πανούσης δεν ομιλεί για πραγματικούς «ευρωπαίους», αλλά για αραβικής καταγωγής «γαλλοποιηθέντες» ή γενικότερα «ενσωματωμένους», όπως αυτούς τους αλγερινούς που πραγματοποίησαν την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Τέτοια «φιντάνια» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα, ερχόμενα από την Ευρώπη.
Το ότι λέει ο Πανούσης πως δεν έχουν εντοπιστεί τζιχαντιστές εντός των λαθρομεταναστευτικών ροών είναι ένα προφανές προεκλογικό ψέμα, αφού ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» τζιχαντιστές τόσο στην Λέσβο, όσο και στην Κω. Όμως ακόμα και αν δεχόταν κάποιος το ψέμα του Πανούση ως αλήθεια, πιο επικίνδυνος είναι ο τζιχαντιστής που δεν έχει εντοπιστεί, από αυτόν που έχει εντοπιστεί.