English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Γελοιοποίηση Τσίπρα από Φλαμπουράρη: Το παιδί δεν κόλλησε ένσημα μέχρι τα 32, γιατί δεν πρόλαβε…


Γελοιοποίηση Τσίπρα από Φλαμπουράρη: Το παιδί δεν κόλλησε ένσημα μέχρι τα 32, γιατί δεν πρόλαβε…
Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ό,τι μπορούν για να αποδομήσουν από μόνοι τους την εικόνα του φορέα στον οποίο ανήκουν όσο και του ίδιου του αρχηγού τους.
Ο πρώην υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης προσπαθώντας να υπερασπιστεί  τον Τσίπρα στις κατηγορίες που ακούγονται εναντίον του ότι δεν έχει κολλήσει ένσημα στη ζωή του διατύπωσε το εξής «επιχείρημα»: «Ο κ. Τσίπρας τελείωσε το Πολυτεχνείο, πήγε στον Στρατό, γύρισε από τον Στρατό, έγινε γραμματέας της Νεολαίας, έκανε μεταπτυχιακά. Πήγε στο τεχνικό γραφείο που είχαν τα αδέρφια του, άρχισε να δουλεύει… Από εκεί και πέρα, στα 32 πότε θα προλάβει;», είπε χαρακτηριστικά ο Φλαμπουράρης για να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο «επιχειρηματολογίας» λέγοντας ότι: «Ας βρει κάποιον 30άρη αν έχει κολλήσει κανένα ένσημο!».
Εκτός τόπου και χρόνου ο Φλαμπουράρης και κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς οι περισσότεροι «επαγγελματίες αριστεροί» είναι αργόσχολοι και άεργοι, παρουσιάζει τους 30άρηδες σαν τα μούτρα τους! Βρίσκει απολύτως φυσιολογικό, με φτηνά όσο και φαιδρά επιχειρήματα, το ότι ο αρχηγός του κόμματός του δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή του, ακολουθώντας έτσι το παράδειγμα των υπολοίπων αρχηγών του «συνταγματικού τόξου».
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, γνήσιος εκπρόσωπος μιας αντεργατικής αριστεράς, η οποία έχει χάσει οριστικά και αμετάκλητα κάθε υποτιθέμενο ίχνος ηθικής υπεροχής που είχε, γινόμενος το ίδιο ακριβώς με τα υπόλοιπα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου.