English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Αλβανοί γκρεμίζουν εκκλησίες και ο Τσίπρας στηρίζει την «ευρωπαϊκή» προοπτική των κατσαπλιάδων


Οι Αλβανοί γκρεμίζουν εκκλησίες και ο Τσίπρας στηρίζει την «ευρωπαϊκή» προοπτική των κατσαπλιάδων
Άτακτη υποχώρηση σε όλα τα μέτωπα της εξωτερικής μας πολιτικής φαίνεται πως έχει κηρύξει η ανθελληνική κυβέρνηση Τσίπρα. Μετά το ράπισμα των Αμερικανών «συμμάχων» οι οποίοι απαιτούν συμμετοχή των Σκοπιανών σε συνέλευση του ΟΗΕ ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», η κυβέρνηση της Αριστεράς εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στην ανθελληνική κυβέρνηση της Αλβανίας και στην «ευρωπαϊκή» της προοπτική.
Στη συνάντηση Τσίπρα με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα δεν έγινε από ελληνικής πλευράς μνεία στις νέες διώξεις των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Μόλις προ μερικών εβδομάδων, οι αλβανικές αρχές είχαν γκρεμίσει ελληνικό ορθόδοξο Ναό στην περιοχή της Χειμάρρας προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ελληνικής μειονότητας αλλά όχι και της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου.
Οι Αλβανοί μάλιστα σε μια επίδειξη θράσους είχαν κάνει λόγο για αναγκαιότητα να προσαρμοστεί η Ελλάδα στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην αλβανική επικράτεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η στάση της αλβανικής κυβέρνησης έναντι της μειονότητας της Βορείου Ηπείρου θα είναι σκληρή και αμείλικτη.
Σε αυτή την ωμή επίδειξη ανθελληνισμού από την κυβέρνηση των Τιράνων, η απάντηση του κυβερνητικού θίασου των Αθηνών υπήρξε «δριμεία»: κατά τη διάρκεια της συνάντησης Τσίπρα-Ράμα, ο πρωθυπουργός της Αριστεράς διαβεβαίωσε τον Αλβανό ομόλογό του πως «η Ελλάδα θα βρίσκεται στο πλευρό της γειτονικής χώρας στην πορεία της προς την Ευρώπη, αναμένοντας, παράλληλα, από την Αλβανία να επιδεικνύει σταθερή βούληση στην ενσωμάτωση του ευρωπαϊκού κεκτημένου»!
Καθίσταται σαφές ότι το συνονθύλευμα μαρξιστοκαπιταλιστών που κυβερνά θέτει σε άμεσο κίνδυνο την πορεία των ανοιχτών εθνικών μας θεμάτων, η εξέλιξη των οποίων κινείται στα πρότυπα της «σκληρής διαπραγμάτευσης» που οδήγησε στην αισχρή υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς. Αφού λοιπόν οι σοφοί της Αριστεράς αποφάσισαν την εξαθλίωση των Ελλήνων, πλέον βάζουν στο πρόγραμμα το άμεσο ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια των δανειστών τους!