English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Η δολοφονία του Νέμτσοφ εντάσσεται στις παραπλανητικές επιχειρήσεις της Ουάσιγκτον


Η δολοφονία του Νέμτσοφ εντάσσεται στις παραπλανητικές επιχειρήσεις της Ουάσιγκτον
«Είναι αποφασισμένοι να θυσιάσουν έναν δικό τους, έτσι ώστε να κατηγορήσουν για την δολοφονία την κυβέρνηση. Γνωρίζω αυτή την μέθοδο και τακτική πολύ καλά, προσπαθούν να την εφαρμόσουν εδώ και μια δεκαετία». Η δήλωση αυτή έγινε από τον Πούτιν τον Φεβρουάριο του 2012.
Αυτό ακριβώς συνέβη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα με την δολοφονία του Μπόρις Νέμτσοφ στην Μόσχα. Αμέσως μετά την δολοφονία και εν ριπή οφθαλμού τα σιωνιστικά ΜΜΕ άρχισαν την εκμετάλλευση του γεγονότος με τα γνωστά τερατώδη ψέμματα και τα υποβολιμαία ρεπορτάζ, χωρίς βέβαια να τίθεται το ερώτημα: Qui bono; (ποιος ωφελείται). Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσδιορίζει και τους ενόχους.
Ο Μπόρις Νέμτσοφ καταγόταν από το Σότσι. Στις τελευταίες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί δήμαρχος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, αφού έλαβε μόλις το 14% των ψήφων. Αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν ήταν κάποιος σπουδαίος αντίπαλος του Πούτιν, όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν μετά την δολοφονία του τα δυτικά ΜΜΕ. Ο Νέμτσοφ ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως διοικητής της ρωσικής επαρχίας Νίζνι Νοβγκόροντ. Το 1997 και 1998 επί εποχής του διεφθαρμένου προέδρου της Ρωσίας Γιέλτσιν ήταν αναπληρωτής πρωθυπουργός και αρχιτέκτονας της φιλελεύθερης οικονομικής μεταρρύθμισης, ήτοι του ξεπουλήματος της ρωσικής βιομηχανίας και των ρωσικών φυσικών πόρων έναντι πινακίου φακής στα συμφέροντα των Αμερικανοσιωνιστών. Δηλαδή ήταν αναπληρωτής πρωθυπουργός την εποχή που λεηλατήθηκε η Ρωσία και δημιουργήθηκε η μαφιόζικη κάστα των ρώσων ολιγαρχών, που προσπάθησαν να κυβερνήσουν την χώρα ως τοποτηρητές της Ουάσιγκτον μέχρι της ελεύσεως του Πούτιν στην εξουσία.
Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε όλοι μας μια άνευ προηγουμένου πολυμέτωπη επίθεση της λεγόμενης Δύσης εναντίον του Πούτιν και της Ρωσίας. Σε αυτή την πολυδιάστατη επίθεση εντάσσονται παραπλανητικές επιχειρήσεις όπως αυτή της πλατείας Μαϊντάν του Κιέβου, όπως η κατάρριψη του μαλαισιανού επιβατικού αεροσκάφους στην Ανατολική Ουκρανία και πολλές άλλες εξ ίσου σημαντικές και υποχθόνιες επιχειρήσεις που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών των παραπλανητικών επιχειρήσεων είναι η προσπάθεια να κατηγορηθεί ο Πούτιν ως «δολοφόνος», ως «δικτάτορας», ως «κακός άνθρωπος».
Ο Μπόρις Νέμτσοφ δεν ήταν αντίπαλος του Πούτιν, εξ άλλου το όνομα του έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μετά την δολοφονία του. Ήταν μια αμελητέα προσωπικότητα της αντιπολίτευσης και ο ρωσικός λαός τον είχε ήδη καταδικάσει με την ψήφο του για τα πεπραγμένα του της περιόδου Γιέλτσιν, περίοδος κατά την οποία έγινε πλιάτσικο στην εθνική οικονομία της Ρωσίας. Με την δολοφονία του οι μυστικές υπηρεσίες των Δυτικών προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα «μάρτυρα», όπως ακριβώς δημιούργησαν «μάρτυρες» στην πλατεία Μαϊντάν με τις δολοφονίες διαδηλωτών από πράκτορες-ελεύθερους σκοπευτές. Όλες αυτές οι ενέργειες γίνονται για να αποσταθεροποιήσουν τον Πούτιν και την επιτυχημένη διακυβέρνηση της χώρας του.
Οι υποστηρικτές του Μπόρις Νέμτσοφ βρίσκονται στην Ουάσιγκτον και όχι στον ρωσικό λαό, στον οποίο δεν είχε καμία επίδραση ή επιρροή. Ο Πούτιν είναι πολύ έξυπνος για να πέσει στην παγίδα που του έστησαν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες, δολοφονώντας πιθανόν έναν δικό τους άνθρωπο. Πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η γελοία σιωνιστική προπαγάνδα για μια ακόμη φορά θα απογυμνωθεί.