English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015


Ο Πούτιν κονιορτοποιεί τα όνειρα των Αμερικανοσιωνιστών


Ο Πούτιν κονιορτοποιεί τα όνειρα των Αμερικανοσιωνιστών
Ο Πούτιν είτε ως πρόεδρος είτε ως πρωθυπουργός βρίσκεται στην ηγεσία της Ρωσίας εδώ και 15 χρόνια. Σε αυτά τα 15 χρόνια δεν έχει δώσει την εντύπωση ότι είναι ένας τέλειος άνθρωπος. Έχει αδυναμίες και  κάποια μειονεκτήματα, όπως εξ άλλου όλοι οι άνθρωποι. Ωστόσο φαίνεται ότι είναι ένας αξιοπρεπής πρόεδρος ο οποίος έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στην αποκατάσταση της οικονομίας της Ρωσίας, οποία λεηλατήθηκε κυριολεκτικά από τους Ρώσους ολιγάρχες επί δέκα χρόνια μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, ολιγάρχες που ήταν πιόνια των Αμερικανοσιωνιστών.
Ο Πούτιν στα 15 χρόνια της ηγεσίας του ανύψωσε το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων που βρισκόταν σε αθλία κατάσταση μετά από 70 χρόνια υπαρκτού σοσιαλισμού, αυξάνοντας τις συντάξεις, μειώνοντας την φτώχεια και βελτιώνοντας την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη. Το κυριότερο όμως επίτευγμα του Πούτιν, κάτι για το οποίο θα μπορούσαμε να τον θαυμάζουμε, είναι ότι αντιστάθηκε στην στρατηγική των σιωνιστικών κύκλων της Ουάσιγκτον για την οικονομικοπολιτική κυρίευση της Ευρασίας. Ευρισκόμενος στην πρώτη κυριολεκτικά γραμμή του μετώπου εναντίον των Αμερικανοσιωνιστών δικαιούται να κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση μας.
Ο Πούτιν αντιστάθηκε στην προσπάθεια του ΝΑΤΟ, αυτής της μακράς χειρός των Αμερικανοσιωνιστών, να περικυκλώσει την Ρωσία μέσω της Ουκρανίας, αντιστάθηκε επίσης στην προσπάθεια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους να διαλύσουν την Μέση Ανατολή μέσω του μισθοφορικού στρατού των ισλαμοσυμμοριτών, μια διάλυση που είχε ως στόχο την αποσταθεροποίηση του Ιράν και της Κεντρικής Ασίας με απώτατο σκοπό την οικονομικοπολιτική άλωση του πυρήνα της Ευρασίας.
Ο Πούτιν κατάφερε να αντισταθεί στον προπαγανδιστικό πόλεμο που μαίνεται εναντίον του από τα σιωνιστικά ΜΜΕ τα τελευταία τουλάχιστον 5 χρόνια. Προπαγανδιστικός βρώμικος πόλεμος που περιλαμβάνει παραπλανητικές επιχειρήσεις τύπου κατάρριψης του μαλαισιανού επιβατικού αεροσκάφους στην Ανατολική Ουκρανία ή την πρόσφατη δολοφονία στην Μόσχα του Νεμτσόφ, ενός υποδεέστερου πολιτικού του αντιπάλου που είχε βοηθήσει στην λεηλασία της Ρωσίας επί εποχής Γιέλτσιν και είχε αναγορευθεί από τα σιωνιστικά ΜΜΕ και τις ελεγχόμενες από τον Σόρος ΜΚΟ ως το enfant gaté της πολιτικής σκηνής της Ρωσίας.  
Ο Πούτιν με τις ενέργειες του εναντίον των ψυχασθενών και μνησίκακων Αμερικανοσιωνιστών που θέλουν να επιβάλλουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη κατάφερε να δώσει ελπίδα και κουράγιο σε πάρα πολλούς λαούς που πιστεύουν στην εθνική κυριαρχία και σε έναν πολυπολικό κόσμο χωρίς σιωνιστές αφεντικά. Ο Πούτιν θέλει ένα κόσμο που θα διέπεται από διεθνείς νόμους και όχι ένα κόσμο που οι νόμοι του θα υπαγορεύονται από τα χαλκεία των σιωνιστικών κύκλων της Ουάσιγκτον. Ο Πούτιν δεν θέλει να υπαγορεύσει την πολιτική του στους άλλους και ούτε επιζητεί την στρατιωτική υπεροχή για να επιβάλλει τον νόμο του ισχυροτέρου σε άλλα έθνη και σε αδύναμα κράτη.
Ο Πούτιν είναι ένας δεξιοτέχνης της πολιτικής, είναι ένας κυρίαρχος της πολιτικής διότι μπορεί να πράξει πολύ περισσότερα με τα λιγότερα μέσα που διαθέτει απ’ ότι οι αντίπαλοι του που διαθέτουν περισσότερα.Είναι κυρίαρχος της πολιτικής διότι έχει στόχους τους οποίους επιτυγχάνει κάνοντας πάντα λελογισμένη χρήση της δύναμης και της εξουσίας του. Τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική του πολιτική εφαρμόζει ένα σύνολο δικών του κανόνων, κανόνες τους οποίους χρησιμοποιεί και ενίοτε προσαρμόζει για να προωθήσει, να προστατεύσει και να αναδείξει την δύναμη της χώρας του.
Ισχύς είναι η ικανότητα να προκαλείς αλλαγές, με τον ένα ή άλλο τρόπο. Με βάση τις ενέργειες του Πούτιν και τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών είναι σαφές ότι ο ηγέτης αυτός έχει την ικανότητα να προκαλεί αλλαγές προς όφελος του λαού του και προς όφελος της πολυπολικής πολιτικής που ασπάζεται. Είναι επίσης σαφές ότι έχει την δύναμη να προκαλέσει αλλαγές στο λεγόμενο στρατόπεδο της Δύσης,αναπτερώνοντας τα εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης και άλλων ηπείρων, κάτι το οποίο προκαλεί υψίστη ταραχή στο αμερικανοσιωνιστικό στρατόπεδο.
Η Ρωσία υπό την ηγεσία του Πούτιν κατάφερε να γίνει μια παγκόσμια δύναμη την οποία σέβονται όλοι. Η ισχύς της χώρας αυξάνει μέρα με τη μέρα, ενώ τα όνειρα των Αμερικανοσιωνιστών ξεθωριάζουν και σύντομα θα γίνουν θρύψαλα.
Γ. Λιναρδής