English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014



1.Μια σειρά ατυχών γεγονότων

Ο κ. Πάνος Σκουρλέτης είναι εκπρόσωπος τύπου του Συριζα [δηλαδή της βυσινί πλευράς του καθεστώτος]
Προσφάτως εθεάθη στο κανάλι που έχει ξεχέσει πολλαπλώς ο αρχηγός του. δηλαδή το Μεγκάλο κανάλι των μπομπολαίων, των ποταμιών και των ευωαμερικανοεβραίων.
Κι εκεί που όλα κυλούσαν ήσυχα, ο σύντροφος κ. Σκουρλέτης πέταξε τη μπόμπα...

Διάβασε λέει σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι, στον παραμυθώδη γάμο των εφοπλιστικών παιδιών Μαρτίνη-Κόκκαλη εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανοι είχανε βγάνει δίσκο και τάζανε στους ανεξάρτητους βο[υ]λευτές τη μάνα τους και τον πατέρα τους, προκειμένου να ψηφίσουν τον πρόεδρο της λεγόμενης "δημοκρατίας" και να συνεχίσει το πλιάτσικο η γαλάζια πλευρά της κοινωνικοοικονομικής ελίτ του τόπου, για άλλον ενάμιση χρόνο...
Ναι!

Φυσικά το δημοσίευμα είχε βγει στον αέρα κοντά δυο μήνες πρωτύτερα αλλά τότε ο κ. Σκουρλέτης και τα αφεντικά του φαίνεται ότι δεν είχανε πάρει ακόμα εντολές για να πετάνε τέτοιες μπόμπες.
Το περίεργο όμως είναι άλλο...

Ο σύντροφος  κ. Σκουρλέτης είπε αυτά που είπε, λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Μεγάλου με τη Μέρκελ, όπου ακούγεται ότι έπεσε το κλάμα της αρκούδας [και παραιτήθηκε και ο πρέσβης μας στο Βερολίνο...]
Σχεδόν αμέσως μετά την επιστροφή του Μεγάλου [με την ουρά στα σκέλια] ο ακόμα πιο Μεγκάλος κ. Μπόμπολας, ανακοίνωσε την αλλαγή του διευθυντή ειδήσεων του Μεγκάλου καναλιού, ενώ ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός της ελληνόφωνης Γρεκίας, ανέλαβε την υπεράσπιση του κ. Πρετεντέρη, για να μην τον βρει κι αυτόν καμιά κακή τύχη και ξεμείνει το Μαξίμου από παπαγάλους...
Κι έτσι, εμφανίστηκε ξάφνου ο σύντροφος κ. Σκορλέτης στο Μεγκάλο κανάλι, για να πετάξει τη μπόμπα του, ενώ ίσαμε τότε οι συριζαίοι έλεγαν Μέγκα και μούτζωναν κατά Μεσογείων μεριά...

Τυχαία όλα αυτά?
Δεν νομίζω... 

Κι ερχόμαστε σε κάποια άλλα ατυχή γεγονότα, που άρχισαν να συμβαίνουν αμέσως μετά την επιστροφή του κάπο ντι τούτι κάπι από την γερμανοσιωνιστκή καγκελαρία.
Πρώτα απ' όλα, έχουμε την πολύ ωραία ερμηνεία του κ. Καμπουράκη στην εκπομπή "κοινωνία ώρα Μέγκα", όπου ο εκπρόσωπος τύπου του Συριζα πέταξε την εντυπωσιακή μπόμπα
[για κοίτα φίλε μου πως ανεβάζουν οι γραμματείς και οι συριζαίοι την ακροαματικότητα των καθεστωτικών καναλιών...]
Ο κ. Καμπουράκης λοιπόν, παριστάνοντας τάχα μου τον ανήξερο, άνοιξε ένα στόμα να και ρώτησε τον σύντροφο σεποια εφημερίδα το είχε διαβάσει αυτό, διότι εκείνος υποτίθεται ότι δεν το είχε δει πουθενά.
Σημειώνω ότι σε όλα τα κανάλια διανέμεται κάθε πρωί το "σώμα" των ελληνόφωνων εφημερίδων, το οποίο μελετούν προσεκτικά όλα τα παπαγαλάκια του καθεστώτος.
Το θεωρώ σχεδόν αδύνατον να μην είχε γνώση ο κ. Καμπουράκης για το δημοσίευμα της Kontra news, που είχε τυπωθεί στο πρωτοσέλιδο με κάτι γράμματα να και το είχε προαναγγείλει ο διευθυντής της, ο κ. Αιμίλιος Λιάτσος [ο γνωστός Αιμίλιος Λιάτσος...]

Αλλά ο κ. Καμπουράκης φαίνεται ότι είχε πάρει εντολές να ακουστεί το όνομα της εφημερίδας των Κουρήδων, πράγμα που σπανιότατα συμβαίνει για άλλα ανταγωνιστικά έντυπα.
[Σημειώνω ότι στα άλλα κανάλια αναφέρθηκε η είδηση αλλά όχι το όνομα της Kontra news]
Έτσι όμως όπως σκηνοθετήθηκε σοφά η κωμωδία, ο σύντροφος κ.Σκουρλέτης, βρήκε την ευκαιρία [χάρη στην τάχα μου αφελή ερώτηση του κ. Καμπουράκη] να πετάξει στο τραπέζι και το όνομα της γνωστής φυλλάδας των Κουρήδων [ναι-ναι, αυτωνών που έβγαζαν κάποτε την ηρωϊκη Αυριανή]
-Το διάβασα είπε, στην Kontra News [δεν είπε όμως ότι το είχε διαβάσει πριν από δύο μήνες...]

Το αξιοπερίεργο είναι ότι, τον τελευταίο καιρό το συγκρότημα των Κουρήδων φαίνεται να στηρίζει τον Σύριζα με την ίδια βρώμικη μανία που στήριζε κάποτε τον Ανδρέα Παπανδρέου, προσθέτοντας στο ελληνικό λεξιλόγιο μια ακόμα κακή λέξη: τον "αυριανισμό"
Τυχαίο κι αυτό?
Πάλι δεν το νομίζω...

Μια σειρά λοιπόν από ατυχή γεγονότα, που ακολούθησαν την επιστροφή του Μεγάλου από τη φωλιά της λύκαινας, μας κάμει να υποψιαστούμε ότι κάτι δεν πάει καλά στα ενδότερα της γαλαζοπράσινης καθεστωτικής ελίτ.
Πως και γιατί οι μπομπολαίοι φαίνεται να παραμερίζουν τους πρετεντέρηδες και τα άλλα δαχτυλοδεικτούμενα παπαγαλάκια της γαλαζοπράσινης συμμορίας, σε βαθμό που να αναλαμβάνει την υπεράσπιση τους ο Μεγάλος μέσα στη Βουλή?
Πως και γιατί η οικογένεια των κουρήδων αναλαμβάνει εργολαβικά την προώθηση του τσιπρανδρέου στην εξουσία?      
Πως και γιατί κάτι πολιτικά ψοφίμια σαν τους ανεξάρτητους της ΔΗΜΑΡ ψηφίζουν στη Βουλή παρούσες και παρόντες, αναμένοντας να δουν τι πονταρίσματα θα πέσουν στο τραπέζι, για το θέατρο των 180 και αναλόγως να "ψηφίσουν" τους πλειοδοτήσαντες?

Δηλαδή, υπάρχουν πλέον και άλλοι που τα χώνουν χοντρά, ώστε  να ξεκουμπιστεί η γαλαζοπράσινη συμμορία και να έρθουν στα πράγματα οι νέοι και άφθαρτοι γκάγκστερς της βυσινιάς μαφίας των μηλιοσταθάκηδων και των δουρομαρινάκηδων?

Και προπαντός τι παίζει με την μονομαχία Μαρινάκη-Αλαφούζου, τη στιγμή μάλιστα που ακούγεται ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, έχει ήδη συμφωνήσει για την αγορά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού?
Και να θυμίσω εδώ ότι ο κ. Μαρινάκης είναι αυτός που στέρησε από τον κ. Μιχαλολιάκο [της δεξιάς συμμορίας], τηδημαρχία του Πειραιά και μάλλον γι αυτόν τον λόγο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη της κ. Ευτέρπης Κουτζαμάνη και των ντογιακοκλαπάδων, κίνησε διαδικασίες εναντίον του...

Α, και μιας και μιλάμε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη, να μην ξεχάσω να πω, ότι η γνωστή "θεούσα" του κ. Μπαλτάκου, έβανε αμέσως μπροστά τη διερεύνηση των καταγγελιών Σκουρλέτη, ενώ φυσικά αγνόησε το ίδιο το δημοσίευμα [όταν βγήκε στον αέρα δυο μήνες πριν] καθώς και παρόμοιες καταγγελιες που είχε κάμει ο πρώην σύντροφος κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος στα "Παραπολιτικά"
Τι συμβαίνει δηλαδή?
Η "δικαιοσύνη" λειτουργεί με την ταχύτητα του Ραντανπλαν ή μήπως τώρα αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνοι για το γαλαζοπράσινο κογκλάβιο οι κουρήδες, οι συριζαίοι και οι μαρινάκηδες?

Βρώμικα ερωτήματα, που παραπέμπουν σε ακόμα πιο βρώμικες αναλύσεις...

2.Η βρώμικη πλευρά της Προδοσίας

Η πρώτη φάση της εφαρμογής του δόγματος του Σοκ για τη μετατροπή της Ελλάδας σε ένας είδος Ινδογρεκίας,ολοκληρώθηκε όπως ξέρουμε με την αποπομπή του ΓΑΠ, τον οποίον στη συνέχεια ανέλαβαν υπο την προστασία τους τα αφεντικά του στο αμέρικα και γι αυτό σήμερα δεν τολμάει να τον αγγίξει κανείς...
Η δεύτερη φάση της Μεγάλης προδοσίας, μετά το αναγκαίο πρελούδιο Παπαδήμου, ήταν η απο κοινού ανάληψη της εξουσίας από τους σαμαροβενιζέλους, που δρομολόγησε την αντικατάσταση του ελληνικού λαού από αφροασιατικές μάζες και επίσης υποθήκευσε τη γη των Ελλήνων, μαζί με το υπέδαφος και τον θαλάσσιο πλούτο της...
Η τρίτη φάση αναμένεται προσεχώς...

Το πρόβλημα είναι ότι η κάθε μία σειρά προδοτών που ξεκολλάνε κι από ένα κομμάτι της ψυχής και τους σώματος της παλιάς Ελλάδας, μοιραία εισέρχεται σε μια διαδικασία φθοράς, εφόσον τα ανυποψίαστα κοινωνικά στρώματα που την ψηφίζουν, βλέπουν να στρέφεται ακριβώς εναντίον τους!
Έτσι συνέβη με τον ΓΑΠ, που κοπάνησε βάναυσα τον μεγάλο κορμό της δημοσιοϋπαλληλίας, δηλαδή εκπαιδευτικούς και γιατρούς, αφήνοντας απέξω μοναχά τον κομματικό στρατό των ΔΕΚΟ.
Έτσι συνέβη και με τους σαμαράδες, που αποτελείωσαν ότι είχε απομείνει από τη μεσσαία τάξη των μικροεπαγγελματιών/μικροϊδιοκτητών, η οποία αποτελούσε και τον εκλογικό της κορμό.

Αυτό που δεν υποψιάστηκε ποτέ του το ελληνόφωνο πόπολο, είναι ότι τα αφεντικά της παγκοσμιοποίησης αναθέτουν την πιο βρώμικη δουλειά ακριβώς σε κείνα τα κογκλάβια της καθεστωτικής ελίτ, που εκπροσωπούσαν παραδοσιακά μεγάλες κοινωνικές ομάδες, ώστε να τις εξοντώσουν, χωρίς καν να το πάρουν είδηση.
Γι αυτό και οι νεοδημοκράτες [αντάμα με τους καραγκιόζηδες του ΛΑΟΣ] ανέλαβαν εργολαβικά την εξαφάνιση του εκλογικού τους κοινού, αφού ακριβώς αυτά τα ανυποψίαστα στρώματα, τους έδειχναν [κι ακόμα τους δείχνουν!] εμπιστοσύνη και δύσκολα θα εξεγείρονταν εναντίον τους.
Κάθε ομάδα καθεστωτικών προδοτών συνεπώς, είναι μοιραίο να φθαρεί ανεπανόρθωτα, εφόσον αυτή αναλαμβάνει τη λεηλασία των ανοήτων που τους ψηφίζουν. 
[Θυμηθείτε ποια στρώματα θα λεηλατηθούν από τον Συριζα, στο αμεσο μελλον...]         

Οι σαμαροβενιζέλοι έλπιζαν να πάρουν μια παράταση από τη λύκαινα του Βερολίνου αλλά φαίνεται ότι τα μεγάλα αφεντικά τους έχουνε πλέον ξεγραμμένους, εφόσον ολοκλήρωσαν τον προδοτικό κύκλο τους και αποδώ και ύστερα, δεν θα μπορούν να περάσουν εύκολα την τρίτη καιπιο φρικιαστική φάση της εφαρμογής του δόγματος του Σοκ.
Γι αυτή τη φάση έχει ήδη επιλεγεί η συμμορία του Συριζα και το ξωπέταγμα των γαλαζοπράσινων προδοτών στα σκουπίδια της ιστορίας, είναι μόνον ζήτημα χρόνου.
Ουσιαστικά, το μόνο που μπορούν πλέον να διαπραγματευτούν οι εγχώριοι τσολάκογλου της απερχόμενης καθεστωτικής ελίτ, είναι το πως θα σώσουν τα τομάρια τους [όπως το έσωσε ο Γιώργος Παπανδρέου]  

Οι τοπικοί μεγιστάνες των ΜΜΕ γνωρίζουν καλά ότι ο Μεγάλος γύρισε από το Βερολίνο με άδεια χέρια και ότι η πτώση του είναι δρομολογημένη.
Βιάζονται λοιπόν να ποντάρουν στη νέα πολιτικοκοινωνική μαφία που θα διαφεντέψει τον τόπο, μέχρι να έρθει και αυτωνών η σειρά, να τους στείλουνε απο κει που ήρθανε [αν και στο μεταξύ οι πιο πολλοί από δαύτους θα φύγουνε πάμπλουτοι...]
Να γιατί αρχίζουν να εμφανίζονται οι περίεργες συμπτώσεις και τα ατυχή γεγονότα.
Αναμένετε στις οθόνες σας και θα δείτε ακόμα πολλά...

Α, και να μου το θυμηθείτε, τα επόμενα χτυπήματα κάτω από τη μέση στο γαλαζοπράσινο τσούρμο, θα δοθούν από ταπαπαγαλάκια που μέχρι σήμερα τους έγλειφαν ακόμα και τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά [σαν τις κοινωνίες  ώρα μέγκα, να πούμε]
Ήδη άρχισαν τα όργανα, με τη δημοσίευση της έκθεσης της ΕΛΣΤΑΤ για τη φτώχεια, που τινάζει στον αέρα το succes story.
Θυμίζω ότι ο κ.Γεωργίου ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, ήταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ [λέγε με αμέρικα] που μαζί με τον ΓΑΠ και τον κ  Παπακωνσνταντίνου μαγειρεψαν τα στοιχεία ώστε να μπει η χώρα στο μνημόνιο]
Κι όταν βλέπεις τέτοιους κροκόδειλους [λέγε με CIA] να ανοίγουν το στόμα τους, περίμενε να δεις και τα θύματα...

Τώρα βέβαια, δεν φαντάζομαι να βρεθεί και κανένας να κλάψει για το ξωπέταγμα μιας δράκας προδοτών, δωσίλογων και λαμόγιων.
Θα βρεθούν όμως πολλοί που θα κλάψουν επειδή στη θέση αυτωνών, θα έρθουν να στρογγυλοκάτσουν άλλοι, που θα αποδειχθούν ακόμα μεγαλύτεροι προδότες, δωσίλογοι και λαμόγια.
Μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο της διεθνούς γραβατοπειρατείας για τη μετατροπή της παλιάς Ελλάδας σε ένα είδος ελληνόφωνης ινδογρεκίας...

panusis.blogspot.gr