English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Οι επιθέσεις των τζιχαντιστών ξεκίνησαν στον Καναδά. Ακολουθεί η Ευρώπη...

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014
Οι επιθέσεις των τζιχαντιστών ξεκίνησαν στον Καναδά. Ακολουθεί η Ευρώπη...
Στα μέσα Σεπτεμβρίου μετά την απόφαση της καναδικής κυβέρνησης να συνδράμει ως σύμμαχος των ΗΠΑ στις αεροπορικές επιδρομές εναντίον των ισλαμοσυμμοριτών στο Ιράκ και την Συρία, ο «εκπρόσωπος» του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μοχάμεντ αλ Αντνάνι με ηχητικό του μήνυμα προειδοποίησε τους Καναδούς, αλλά και τους άλλους συμμάχους των ΗΠΑ  Αυστραλούς, Γάλλους, Γερμανούς και λοιπούς, ότι θα πληρώσουν το τίμημα των αεροπορικών βομβαρδισμών με αίμα των πολιτών τους στις ίδιες τους τις χώρες. Η προειδοποίηση αφορούσε ξεκάθαρα επιθέσεις στο εσωτερικό των κρατών που είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ και σύμμαχοι της αλλοπρόσαλλης πολιτικής τους στην Μέση Ανατολή.
Οι τζιχαντιστές την 22 Οκτωβρίου εκπλήρωσαν την υπόσχεσή τους επιτιθέμενοι στην καρδιά του Καναδά, στο Κοινοβούλιο στην πρωτεύουσα Οττάβα. Ο οπλισμένος με αυτόματο όπλο και ζωσμένος με πυρομαχικά ισλαμοσυμμορίτης Michael Zehef-Bibeau που επιτέθηκε στο Κοινοβούλιο και σκοτώθηκε ήταν καναδοαλγερινής καταγωγής. Πριν επιτεθεί στην Βουλή είχε εκτελέσει έναν φρουρό στο κοντινό στρατιωτικό νεκροταφείο. Πιθανότατα στην επίθεση έλαβαν μέρος και άλλοι δυο τζιχαντιστές οι οποίοι όμως διέφυγαν.
Η επίθεση ισλαμοσυμμοριτών στην Βουλή του Καναδά δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζει. Είναι απλώς η απαρχή και άλλων τέτοιων επιθέσεων που θα ακολουθήσουν σε πολλές πόλεις της Αμερικής και ιδιαίτερα της Ευρώπης, όπου ως γνωστόν ζουν εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να επιτελέσουν το ιερό τους καθήκον που είναι η «τζιχάντ» (ο ιερός πόλεμος κατά των απίστων), έτοιμοι να δολοφονήσουν και να κανιβαλίσουν φιλήσυχους πολίτες.
Το περιστατικό στον Καναδά δείχνει πάνω απ’ όλα τον κίνδυνο που διατρέχουν εκείνες οι χώρες που έχουν κατακλυστεί από λαθρομετανάστες, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από μουσουλμανικές χώρες και είναι φανατικοί ισλαμιστές. Μεταξύ αυτών των χωρών είναι και η Ελλάδα. Μεγάλες πόλεις της χώρας μας έχουν πλημμυρίσει από ισλαμιστές, οι οποίοι είναι ωρολογιακές βόμβες για την ασφάλεια των πολιτών μας. Όποιος «καραγκιόζης» πολιτικάντης δεν το αντιλαμβάνεται αυτό ή είναι βλάξ ή συνένοχος σε οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση που τυχόν πραγματοποιηθεί στο μέλλον εναντίον Ελλήνων πολιτών.
Οι πολιτικάντηδες με ακατάσχετη πολυλογία και με την επιβολή του εθνοκτόνου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου προσπαθούν να μας πείσουν ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει να κάνει με την θρησκεία του Ισλάμ. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή η τρομοκρατική ισλαμική συμμορία των δολοφόνων και κανιβάλων δεν έχει σχέση με την μουσουλμανική θρησκεία και το Κοράνι. Αν οι πολιτικάντηδες πιστεύουν ότι το Ισλάμ δεν έχει σχέση με τις τρέχουσες ισλαμικές θηριωδίες, τότε δεν αναφέρονται σε μια θρησκεία που ασκείται από μουσουλμάνους, αλλά σε μια φανταστική θρησκεία. Όποιος διατείνεται ότι οι επιθέσεις και θηριωδίες στην Οττάβα και αυτές που σίγουρα θα ακολουθήσουν σε ευρωπαϊκές πόλεις δεν αντικατοπτρίζουν το Ισλάμ, δεν υπερασπίζεται μόνο τους μουσουλμάνους αλλά την εθνοκτόνα πολυπολιτισμικότητα. Όποιος υπερασπίζεται το Ισλάμ, υπεραμύνεται της πολυπολιτισμικότητας, υπεραμύνεται των κανιβαλισμών και είναι σαν να καλεί σε δολοφονία των απίστων.
Η Οττάβα ήταν η αρχή. Έπεται συνέχεια, αν δεν φροντίσουμε να ανοίξουμε τα μάτια μας στην μεγαλύτερη ασύμμετρη απειλή της ιστορίας μας. Να έχουμε υπόψη μας ότι Ισλαμιστές και ισλαμιστές τρομοκράτες του Χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους είναι οι δυο πιο σημαντικοί πυλώνες του Ισλάμ, είναι οι δυο πλευρές του ιδίου νομίσματος, είναι αυτοί οι πυλώνες που απειλούν την χώρα μας με αφανισμό.