English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Αντίδραση στους αμερικανοσιωνιστές το νέο αμυντικό δόγμα της Ρωσίας

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 

Αντίδραση στους αμερικανοσιωνιστές το νέο αμυντικό δόγμα της Ρωσίας
Η Ρωσία μετά από τις αλλεπάλληλες επεκτατικές ενέργειες του ΝΑΤΟ και τις πρόσφατες εντάσεις στην Ουκρανία αναδιατύπωσε το αμυντικό της δόγμα. Η νέα έκδοση του αμυντικού δόγματος προσδιορίζει την σύγκρουση στην Ουκρανία, την προς ανατολάς επέκταση του ΝΑΤΟ και την πιθανότητα πρόκλησης ενός παγκοσμίου στρατιωτικού χτυπήματος από τις ΗΠΑ ως προεξάρχουσες απειλές για την ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η τροποποιημένη έκδοση του αμυντικού δόγματος σχετικά με την χρησιμοποίηση των στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας για την αντιμετώπιση αυτών των απειλών  προβλέπει σαφώς και την χρήση πυρηνικών δυνάμεων αποτροπής, ήτοι πυρηνικό πλήγμα εναντίον του εχθρού, αν και αναφέρεται ρητά ότι τούτο θα γίνει ως εσχάτη λύση υπεράσπισης.
Συμπληρωματικά το άρθρο 22 του νέου δόγματος επιτρέπει στην Ρωσία να ενεργήσει στρατιωτικά σε περιοχές εκτός ρωσικής επικράτειας όπου κινδυνεύουν  ζωές ρώσων πολιτών. Η αναφορά αυτή σαφώς προσδιορίζει την κατάσταση στην Ουκρανία, αλλά και την κατάσταση σε άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που έχουν ενσωματωθεί στο ΝΑΤΟ ή αποσκοπούν στο μέλλον να το πράξουν, όπως π.χ. η Μολδαβία και η περιοχή της ρωσόφωνης Υπερδνειστερίας.
Το νέο ρωσικό αμυντικό δόγμα το επεξεργάστηκε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων αποτελούμενη από στρατιωτικά στελέχη και στελέχη μυστικών υπηρεσιών με επικεφαλή τον γραμματέα του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάϊ Πατρούσεφ, πρώην διοικητή της μυστικής υπηρεσίας FSB. Το επικαιροποιημένο αμυντικό δόγμα έχει και ένα «άκρως απόρρητο» σκέλος, το οποίο προφανώς θα αναφέρεται στην χρήση του πυρηνικού οπλοστασίου.
Η αναδιατύπωση του δόγματος είναι μια αντίδραση της Ρωσίας στις απειλητικές ενέργειες των ΗΠΑ και των προθύμων συμμάχων τους στην Βόρεια Αφρική, την Συρία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και την Ουκρανία, όπου γίνεται προσπάθεια να επιβληθούν τα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα, χρησιμοποιώντας ακόμη και μισθοφόρους, δολοφόνους, εξτρεμιστικές οργανώσεις και ισλαμοσυμμορίτες.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας πρόσφατα είχε κατηγορήσει τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ότι προσπαθούν να συνθλίψουν την χώρα του στον απόηχο της κρίσης στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας αυτή την κρίση ως πρόσχημα για την επιβολή οικονομικών κυρώσεων. Όπως δήλωσε ο Πούτιν, οι ΗΠΑ μονομερώς αποσύρθηκαν από την συμφωνία για την αντιπυραυλική άμυνα και ήδη προετοιμάζουν ένα νέο σύστημα πυραυλικής άμυνας, στην πραγματικότητα πυραυλικής επίθεσης, το οποίο θα τοποθετηθεί σε διαστημική τροχιά, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν αλματωδώς τις στρατιωτικές τους δυνάμεις στην Ανατολική Ευρώπη.
Η Ρωσία και η Κίνα είναι οι κύριοι εχθροί των ΗΠΑ. Τούτο δεν αποτελεί παραδοξότητα παρ’ όλο που ο Ψυχρός Πόλεμος υποτίθεται ότι έχει λήξει από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ρωσία και Κίνα, μαζί με τους συμμάχους τους, είναι οι μόνες χώρες που αντιστέκονται στον νεοιμπεριαλισμό και την νεοαποικιοκρατία της Ουάσιγκτον και των εντολέων της. Οι Αμερικανοσιωνιστές αγωνίζονται για την παγκόσμια κυριαρχία και ηγεμονία, κάτι που είναι η κύρια ασχολία τους πάνω από έναν αιώνα. Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι η ιερή τους τριανδρία. Αυτή η «ιερή τριανδρία» έχει θυγατρικούς οργανισμούς. Πρόκειται κυρίως για το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Ποιος αμφισβητεί την ηγεμονία των Αμερικανοσιωνιστών; Ποιος αμφισβητεί την ηγεμονία της ιερής τριανδρίας; Μόνο η Ρωσία και η Κίνα. Ως εκ τούτου το νέο δόγμα της Ρωσίας είναι το αμυντικό δόγμα αυτών που υπερασπίζονται τον πλανήτη από τους ψυχασθενείς Αμερικανοσιωνιστές και τα σχέδια τους για υποδούλωση όλων των λαών.