English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Η Ουάσιγκτον χτυπά μετ΄ επιτάσεως τα τύμπανα του πολέμου

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Η Ουάσιγκτον χτυπά μετ΄ επιτάσεως τα τύμπανα του πολέμου
Η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων  στις 4 Δεκεμβρίου με το ψήφισμα υπ’ αρ. 758 (House Resolution, HR 758) πυροδότησε ουσιαστικά μια παγκόσμια φωτιά μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ, μεταξύ δυο πυρηνικών υπερδυνάμεων.
Του ψηφίσματος της Βουλής προηγήθηκε μια μονόπλευρη συζήτηση, υπενθυμίζουμε ότι η πλειοψηφία των αμερικανών βουλευτών χρηματοδοτεί τις προεκλογικές εκστρατείες της με την οικονομική βοήθεια των ιουδαϊκών οργανώσεων των ΗΠΑ, όπου οι αμερικανοί πολιτικοί επιχείρησαν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο στον διαγωνισμό με τίτλο «αντιρωσική υστερία», εξ άλλου το συγκεκριμένο ψήφισμα εγκρίθηκε με το 98% των ψήφων των βουλευτών. Ας δούμε όμως τι διατυπώνεται στο ψήφισμα HR 758, με το οποίο οι ΗΠΑ ουσιαστικά δημιουργούν την πολιτική βάση για να εξαπολύσουν έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.
Η πρώτη κιόλας παράγραφος του ψηφίσματος κατηγορεί την Ρωσία για «εισβολή στην Ουκρανία και παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας», χωρίς βέβαια να παρουσιάζεται ουδεμία απόδειξη για αυτή την «εισβολή» και αυτό σε μια εποχή που μέσω δορυφορικών λήψεων οι στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ μπορούν να διαβάσουν τον αριθμό πινακίδας αυτοκινήτου, πόσο δε μάλλον να εντοπίσουν ρωσικά άρματα ή αυτοκινούμενα πυροβόλα ή στρατιωτικούς σχηματισμούς. Όσον αφορά δε την παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της Ουκρανίας, αυτή παραβιάστηκε από τις ΗΠΑ και τους πρόθυμους συμμάχους των με το πραξικόπημα εναντίον της εκλεγμένης κυβέρνησης του Κιέβου τον Φεβρουάριο του 2014. Είναι σε όλους μας γνωστό ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες χρηματοδότησαν την «πορτοκαλί» εξέγερση της πλατείας Μαϊντάν με 5 δισεκατομμύρια δολλάρια για να επιφέρουν την αλλαγή καθεστώτος στην χώρα αυτή. Κάτι που έχει αποδειχθεί από υποκλαπείσα συνομιλία της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Victoria Nuland και του αμερικανού πρέσβη στο Κίεβο.
Σε μια άλλη παράγραφο του ψηφίσματος 758 (παρ. 13) η Βουλή των Αντιπροσώπων απαιτεί την «απόσυρση των δυνάμεων της Ρωσίας από την Ουκρανία», δηλαδή αναφέρεται σε δυνάμεις για τις οποίες δεν υπάρχει ουδεμία απόδειξη ότι είχαν πατήσει το πόδι τους στην χώρα αυτή. Ταυτόχρονα στην ίδια παράγραφο προτρέπεται η πραξικοπηματική κυβέρνηση του Κιέβου να προχωρήσει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των ρωσόφωνων επαρχιών της χώρας που επιδιώκουν την αυτοδιάθεση τους.
Στην παρ. 14 του ψηφίσματος αποφαίνονται οι αμερικανοί βουλευτές ότι το επιβατικό αεροσκάφος της Malaysian Airlines «κατερρίφθη από ρωσόφωνους αυτονομιστές της Ανατολικής Ουκρανίας και με ρωσική υποστήριξη», ενώ είναι στους πάντες γνωστό ότι το αεροσκάφος κατερρίφθη στα πλαίσια παραπλανητικής επιχείρησης (false flag operation) των ΗΠΑ από τους πραξικοπηματίες του Κιέβου. Το μόνο ερώτημα που παραμένει ανοιχτό σχετικά με την κατάρριψη του αεροσκάφους είναι αν χτυπήθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος ή αέρος-αέρος των πραξικοπηματιών.
Στην παρ. 22 του ιδίου ψηφίσματος αναφέρεται ότι η Ρωσία εισέβαλε στην Γεωργία το 2008. Πρόκειται για μια κατάφωρη διαστρέβλωση των ιστορικών δεδομένων. Όλοι γνωρίζουν ότι οι γεωργιανές στρατιωτικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον της Νότιας Οσσετίας σκοτώνοντας εκατοντάδες αμάχους. Μετά από αυτό η Ρωσία υποχρεώθηκε να εισβάλει στην Οσσετία για να σώσει τους ρωσόφωνους από τις δολοφονικές ορέξεις και ένστικτα των Γεωργιανών. Ας αναλογισθούμε τι θα έπρατταν οι ΗΠΑ σε μια ανάλογη περίπτωση, π.χ. αν το Μεξικό εισέβαλε στην πρώην του επαρχία Τέξας και σκότωνε αμάχους Αμερικανούς.
Το ψήφισμα HR 758 απαιτεί επίσης από την Ρωσία «να αντιστρέψει την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας και να αποσύρει τις στρατιωτικές της δυνάμεις από την εν λόγω περιοχή». Πρόκειται περί εξόφθαλμης παραποίησης της ιστορίας, αφού οι πολίτες της Κριμαίας με δημοψήφισμα τους και με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισαν την ένταξη της Κριμαίας στην Ρωσική Ομοσπονδία, ενώ όλη αυτή η διαδικασία έγινε με τους όρους και τις επιταγές του Διεθνούς Δικαίου.
Η Ρωσία εμφανίζεται στον λαό των ΗΠΑ ως μια χώρα που θέλει να αναβιώσει την αυτοκρατορία της, ενώ είναι παγγίνως γνωστό ότι την γεωστρατηγική σφαίρα επιρροής αυτής της χώρας την καταπατά εδώ και 25 χρόνια περίπου η αμερικανοσιωνιστική πολιτική.
Με το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων γίνεται σαφές ότι η σιωνιστική Ουάσιγκτον ποτέ δεν προσπάθησε ή θέλησε να αποτινάξει και να τερματίσει τον Ψυχρό Πόλεμο.  Η αντιρωσική ρητορική αλλά και η αντιρωσική προπαγάνδα των σιωνιστικών ΜΜΕ δείχνει ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ θέλουν να δημιουργήσουν στον αμερικανικό λαό φοβικά σύνδρομα και εχθρότητα έναντι των Ρώσων, να δικαιολογήσουν έτσι τεράστιες αμυντικές δαπάνες από τις οποίες θα επωφεληθεί το σιωνιστικό στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ και να τεθούν οι πολιτικές βάσεις για έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η σιωνιστική Ουάσιγκτον αναμοχλεύει την φωτιά και κτυπά μετ’ επιτάσεως τα τύμπανα του πολέμου, κάτι που δυνητικά θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά, με θάνατο, τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως.