English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ΗΠΑ υπό το πρόσχημα των τρομοκρατών του Χαλιφάτου θα βομβαρδίσουν την Συρία

Οι ΗΠΑ υπό το πρόσχημα των τρομοκρατών του Χαλιφάτου θα βομβαρδίσουν την Συρία
Επιβεβαίωση πρόσφατων αναλύσεων αποτελεί το γεγονός της είδησης του επικείμενου βομβαρδισμού θέσεων των τρομοκρατών του «Χαλιφάτου» στην Συρία από τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ. Το δημιούργημα των Αμερικανοσιωνιστών «Ισλαμικό Κράτος» (Islamic State), πρώην ISIS, που έδρασε στην Συρία και αιματοκύλησε επί τρία χρόνια αυτή την χώρα και τώρα προσπαθεί να διαλύσει το Ιράκ με τις γνωστές σε όλους τρομοκρατικές του πράξεις, κατάφερε να «πείσει» τις ΗΠΑ να το βομβαρδίσουν.
Και επειδή οι βάσεις του βρίσκονται στις διασυνοριακές περιοχές Ιράκ-Συρίας οι ΗΠΑ πολύ φυσικά θα ξεκινήσουν με τον βομβαρδισμό της Συρίας, αγνοώντας επιδεικτικά την νόμιμη κυβέρνηση της Δαμασκού και αγνοώντας το γεγονός ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις του Άσσαντ ήδη έχουν σημειώσει τεράστιες στρατιωτικές επιτυχίες κατά των κανιβάλων τρομοκρατών, που εκπαίδευσαν και εξόπλισαν οι ΗΠΑ και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους, και προελαύνουν για την τελική τους εξόντωση και εκδίωξη τους από τα εδάφη της Συρίας.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κατά την διάρκεια των αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών θα πληγούν κατά λάθος ως «παράπλευρες απώλειες» κυβερνητικές δυνάμεις του Άσσαντ, όπως και είναι βέβαιο ότι αυτές οι αεροπορικές επιδρομές δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και θα απαιτηθεί πιθανότατα εισβολή χερσαίων αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων για να εξουδετερωθεί ο κίνδυνος της τρομοκρατίας που οι ίδιοι οι Αμερικανοσιωνιστές εξέθρεψαν, για να εκπληρωθεί το σχέδιό  εξόντωσης του ισραηλινού εχθρού Άσσαντ και της διάλυσης της Συρίας και του Ιράκ, σύμφωνα με το σιωνιστικό σχέδιο «Yinon Plan» που προβλέπει τον τεμαχισμό αυτών των δυο χωρών σε μικρότερα κρατίδια, σιιτικό, σουνιτικό, αλεβιτικό και κουρδικό, με προέκταση πιθανώς την δημιουργία ενός Μεγάλου Κουρδιστάν και ενός Μεγάλου Ισραήλ.
Οι ΗΠΑ ήδη επισήμως ανακοίνωσαν ότι θα παραβιάσουν και θα εισέλθουν στον συριακό εναέριο χώρο χωρίς άδεια ή έγκριση της κυβέρνησης της Δαμασκού. Αυτή η ανακοίνωση της μητέρας της τρομοκρατίας Ουάσιγκτον ήρθε ως απάντηση στην δήλωση του Άσσαντ ότι «κάθε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ η οποία δεν θα είναι συντονισμένη με την συριακή κυβέρνηση θα θεωρηθεί επιθετική ενέργεια».
Από το 2011 η κυβέρνηση Ομπάμα και οι σύμμαχοι της, μεταξύ των οποίων και ο συνασπισμός των μωρών, των χυδαίων και των προδοτών της Αθήνας, υποστηρίζει απροκάλυπτα την ένοπλη βία των ισλαμοσυμμοριτών και εξοπλίζει αυτούς τους κανίβαλους με τεράστιες ποσότητες στρατιωτικού υλικού, ενώ τους χρηματοδοτεί με δισεκατομμύρια δολλάρια. Εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι σε Συρία και Ιράκ έχουν χάσει την ζωή τους από αμερικανικά όπλα που έχουν δοθεί από αμερικανούς εκπαιδευτές στα χέρια των ισλαμοσυμμοριτών και περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι αναγκάστηκαν να εκτοπιστούν για να αποφύγουν τον τρόμο και την βία που εκπορεύεται από την ψυχοπαθή πολιτική της Ουάσιγκτον.
Η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται να ξεκινήσει στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Συρία με προκάλυμμα τους ισλαμιστές τρομοκράτες, σε μια χώρα που διαθέτει βάσεις η Ρωσία και πιθανότατα έχει σημαντικές δυνάμεις το Ιράν. Ήδη οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Ρωσία έχουν επηρεαστεί αρνητικά και έχουν τα μάλλα επιδεινωθεί από την κρίση της Ουκρανίας. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους «έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της ικανοποίησης προσωπικών τους αντιπαθειών και της πρόθεσης τους απομάκρυνσης του Άσσαντ με το ρίσκο να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου ή να βρουν πρακτικότερο τρόπο και να καταβάλλουν προσπάθειες κατά της κοινής τρομοκρατικής απειλής». Δηλαδή ο Λαβρόφ ουσιαστικά προειδοποιεί τους Αμερικανούς ότι τυχόν εκ νέου προσπάθεια απομάκρυνσης του Άσσαντ από την εξουσία θα οδηγήσει την κατάσταση εκτός ελέγχου, ήτοι σε ευθεία αντιπαράθεση με την Ρωσία.
Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση Ομπάμα έχει αρνηθεί ότι απαιτείται η έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου για να εισβάλλει στην Συρία, πράγμα που αυξάνει γεωμετρικά τον κίνδυνο σύγκρουσης με την Ρωσία σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο. Γίνεται εμφανές ακόμη και στους πλέον απληροφόρητους ότι η ανάμειξη των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή οδηγεί άμεσα σε περιφερειακό χάος εφόσον συνεχιστεί αυτή η παράφρων πολιτική των Αμερικανοσιωνιστών για την βίαιη αναδιάταξη της Μέσης Ανατολής.

Γ. Λιναρδής