English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014



1.Δεν θα χρειάζονται ούτε την ψήφο σας

Η αριστερά κάμει τους πιο αισιόδοξους λογαριασμούς  της  για το μέλλον, με βάση τη «θεωρία της μαύρης ψήφου»
Λογαριάζουν δηλαδή, πως άμα τα καταφέρουν  και αρπάξουν έστω για ένα εξάμηνο την εξουσία, μετά θα είναι οι κυρίαρχοι του πολιτικού παιχνιδιού για τα επόμενα δέκα χρόνια.
Πως?
Μα, είναι απλό…
Δίνοντας δικαίωμα ψήφου στο 1/3 περίπου των «παράτυπων» μεταναστών, που θα βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στην Ελλάδα!

Σου λέει, δηλαδή ο μέσος αριστερός: κοντά 3.000.000 αλβανοκογκολέζοι, βρίσκονται τώρα στη χώρα. Σε δυο-τρία χρόνια μέσα, θα γίνουνε 5.000.000.
Βάνε κάτου να δεις πόσο βγαίνει το 1/3 και κάμε την αναγωγή σε ποσοστά.
Με απλά μαθηματικά, σκοπεύουν να αβγατίσουν τα ποσοστά τους κατά 20% τουλάχιστον, απάνω.
Αν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ας πούμε κονομάει ένα 25%, με την είσοδο της μαύρης ψήφου, θα πιάσει το 45%
Θέλει κι άλλα?

Δυστυχώς για το πόπολο της αριστεράς αυτή η αριθμητική κάμει μοναχά για παραπληγικούς της κοινωνικής μηχανικής.
Διότι απλούστατα, αν τα πράγματα ήσαν τόσο απλά, θα τους είχαν κιόλα προλάβει οι σαμαροβενιζέλοι. Κι αντί να τρέχουνε να περνάνε αντιρατσιστικά και φοροελαφρύνσεις, θα έδιναν δικαίωμα ψήφου σε 1.000.000 ατενακούμπο. Κι άντε μετά να τους ξεκουνήσεις εσύ από την εξουσία!
Όχι τίποτε άλλο αλλά θα τους στοίχιζε και πολύ λιγότερο, από όσα θα τους κοστίσουν τώρα τα μπαχτσίσια σε έντιμους εθνοπατέρες, για να πειστούν να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας… 

Η θεωρία της μαύρης ψήφου, δηλαδή το τελικό στάδιο της αντικατάστασης των ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες, δεν είναι διόλου απλή υπόθεση, όπως τη φαντάζονται οι πολιτικοί παπούα της αριστεράς.
Αν ήταν, θα την είχαν ήδη εφαρμόσει οι πάσης φύσεως παπαδήμιοι!

Το γιατί, το πότε και το πώς θα μπει μπροστά η εφαρμογή της θεωρίας της μαύρης ψήφου, είναι τρία θανάσιμα ερωτήματα, που οι απαντήσεις τους δεν θα δοθούν ούτε από την αριστερά, ούτε από τη δεξιά της εγχώριας καθεστωτικής ελίτ, αλλά μόνον από τα μεγάλα αφεντικά τους.
Και δεν θα τους ρωτήσουν καν.
Όπως δεν θα ρωτήσουν και το πόπολο των πολυπολιτισμικών ραγιάδων.

Απλώς, όταν τα πράγματα μπούνε στη σωστή σειρά, δεν θα χρειάζονται ούτε την ψήφο σας…

2.Γιατί όχι ακόμα?

Τα think tanks των ευρωαμερικανοσιωνιστικών διευθυντηρίων, δεν έχουν ανάψει ακόμα το πράσινο φως, ώστε οι εγχώριοι υποτακτικοί τους να βάνουν μπροστά και να μοιράζουν ιθαγένειες, πολιτικά δικαιώματα και ελληνικές υπηκοότητες στον πάσα έναν «παράτυπο» μετανάστη που μας κατσικώθηκε εδώ με το έτσι θέλω.
Και δεν τον έχουν κάμει, διότι έχουν τους [πολύ σοβαρούς] λόγους τους…

Καταρχήν, η νέα τάξις της παγκοσμιοποιημένης αρπαχτής, έχει ήδη δρομολογήσει προ καιρού, ένα «πιλοτικό» πρόγραμμα αντικατάστασης των ευρωπαϊκών λαών, όχι όμως σε μαζική κλίμακα.
Φτάνει να δει κανείς τις «εθνικές» ομάδες ποδοσφαίρου πρώην ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Γαλλία, η Ελβετία ή το Βέλγιο, για να καταλάβει ευθύς, σε τι βαθμό έχει ήδη φτάσει η φυλετική και πολιτισμική αντικατάσταση των λαών τους.
Στην εθνική Γαλλίας, για παράδειγμα, οι ιθαγενείς Γάλλοι αποτελούν μια δακτυλοδεικτούμενη μειοψηφία, μέσα σε ένα ετερόκλητο μίγμα αφροασιατών «Γάλλων», που απέκτησαν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως Γάλλοι, κυρίως επειδή η γαλλική κοινωνία έπρεπε κάπως να εξαργυρώσει τις ενοχές της για το αποικιοκρατικό της παρελθόν.
Τα ίδια πάνω-κάτω συνέβησαν και σε όλες τις πρώην αποικιοκρατικές χώρες.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ένα σεβαστό ποσοστό των Γάλλων ή των Βρετανών ή των Βέλγων, που επαναπατρίστηκαν μετά από δεκαετίες [ή και αιώνες] παραμονής τους στις πρώην αποικίες, ανήκουν φυλετικά και πολιτισμικά στις παλιές τους μητροπόλεις.
Κανένας όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μπορεί να είναι Βρετανός ή Γάλλος, τουλάχιστον φυλετικά, ένας μαύρος [έγχρωμος, όπως πρέπει να τον λέμε τώρα με το αντιρατσιστικό …]    
Κι αυτό δεν σημαίνει διόλου ότι οι μαύροι ή οι σημίτες ή οι ινδοάριοι ή οι δραβίδες ή οποιαδήποτε φυλή του κόσμου, είναι «κατώτερη» από τις ευρωπαϊκές φυλές.
Σημαίνει απλά ότι όλοι αυτοί που σήμερα αποφασίζουν για τις τύχες της Γαλλίας ή της Βρετανίας, δεν είναι ούτε Γάλλοι, ούτε Βρετανοί.
Κι αυτό αλλάζει ριζικά την κατάσταση, για τους ίδιους τους Ευρωπαίους…

Ο βασικός κορμός των καθεστωτικών ελίτ της σύγχρονης Ευρώπης αποτελείται από άτομα που οι συνειδήσεις τους και το γνωστικό τους πεδίο, διαμορφώθηκαν κυρίως μέσα από τα επαναστατικά κινήματα της δεκαετίας του 60.
Για τους κληρονόμους του κινήματος  underground, της διαφυλικής και διαφυλετικής ψυχολογίας, της σεξουαλικής επανάστασης και της άρνησης των συλλογικών ταυτοτήτων, που απορρέουν από τη φυλή, το έθνος ή τη θρησκεία, ο άνθρωπος καταντάει να ερμηνεύεται μοναχά βάσει των υλικών  κριτηρίων της κοινωνικής ή οικονομικής του κατάστασης.
Η θέση σου στην παραγωγή ή τα «ιδεολογήματα» της κοινωνικής δομής η οποία σε καθορίζει, είναι οι μοναδικοί άξονες, πάνω στους οποίους αρθρώνεται η ατομική εξέλιξη του πολίτη.
Αν αυτά αλλάξουν, τότε αλλάζει και ο άνθρωπος.

Τα χαρωπά παιδιά του Μάη του 68 ή της επανάστασης των λουλουδιών ή των ειρηνευτικών κινημάτων του τύπου: «ένα-δύο-τρία, πολλά Βιετνάμ» ανδρώθηκαν με τη βεβαιότητα, πως τίποτα από όσα συμβάλλουν ώστε να είμαστε «αυτοί που είμαστε» δεν μπορεί να θεωρηθεί διαχρονικό ή «πέραν» των συγκεκριμένων προσωπείων, που προετοιμάζουν για εμάς οι κοινωνικές και οικονομικές μας συνιστώσες.
Με μια τέτοια θεώρηση του όντος, φαίνεται όμως πολύ λογικό, ο οποιοσδήποτε άνθρωπος βρεθεί σε παρόμοιες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, να διαμορφωθεί και ανάλογα.
Με απλά λόγια, η γενιά του Λούκατς και του Γκράμσι, χάραξε την πολιτική της πορεία, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι αφροασιατικές μάζες, που θα αντικαθιστούσαν τους γερασμένους και παρηκμασμένους ευρωπαϊκούς λαούς, θααφομοιώνονταν γρήγορα από τον «ανώτερο» δυτικό πολιτισμό.
Οι αρνητές του ρατσισμού των πολιτισμών, στην ουσία απεδείχθησαν οι πιο ρατσιστές από όλους, επειδή και μόνο φαντάζονται ότι ο δυτικός κόσμος της υπερκατανάλωσης και του μεταμοντερνισμού, είναι τόσο ανώτερος από κάθε άλλον πολιτισμό, ώστε να μπορεί να τον καταπίνει!
Έπεσαν έξω!

Τα αφεντικά της ανθρωπότητας νόμιζαν ότι θα χειραγωγούσαν τις αφροασιατικές μάζες, με την ίδια επιτυχία με την οποία χειραγώγησαν τις ευρωαμερικάνικες.
Το ισλάμ τους διέψευσε οικτρά!
Οι μουσουλμάνοι που εποίκισαν τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, όχι μόνον δεν διεφθάρησαν όπως ο δυτικός άνθρωπος αλλά αντίθετα, αρχίζουν πια να δείχνουν την κόψη του μαχαιριού τους στους ευρωαμερικάνους;, απειλώντας τους ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η σειρά τους.
Κρίνοντας από την μέχρι τώρα έκβαση της αρχαίας σύγκρουση Ανατολής-Δύσης, η Αβατολή δείχνει για άλλη μιοα φορά στη μεγάλη παλάντζα ρτης ιστορίας να έχει την αναγκαία ζωτική ορμή για να κυριαρχήσει αυτή στην Ευρώπη.
Κι αυτό έχει τρομοκρατήσει τους μηχανικούς της παγκοσμιοποίησης.

Ο τρόμος των πασης φύσεως ρότσιλντ, που κατευθύνουν τα μυαλά και τις τύχες των ευρωαμερικάνικων μαζών, είναι μήπως η αντικατάσταση των λαών τους από αφροασιατικές μάζες, τους δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει.
Το ισλάμ φαίνεται να διαφεύγει από τις καλουπωμένες οικονομικίστικες ερμηνείες τους και αυτό τους αναγκάζει να ξανασκεφτούν πολύ σοβαρά το αν και το πότε θα προχωρήσουν στην τελική πράξη της αντικατάστασης των ευρωπαϊκών λαών.

Η δημιουργία του Δ΄χαλιφάτου μας έδωσε εμάς τους ελληνόφωνους [όπως και σε όλες τις άλλες ευρωαμερικάνικες μάζες] μια μικρή αναβολή.
Όχι φυσικά ότι η παγκόσμια ελίτ των τραπεζιτών και των ευρωαμερικανοσιωνιστικών διευθυντηρίων, εγκατέλειψε το σχέδιο της για την αντικατάσταση μας. Απλώς, δεν προβαίνουν ακόμα στην πλήρη απονομή πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρέποικους, επειδή περιμένουν πρώτα να διευθετήσουν [με τον ένα ή τον άλλο τρόπο] το ακανθώδες ζήτημα του Ισλάμ.
Όταν τελειώσουν με τους ιμάμηδες και τους μουλάδες, θα έρθει και η σειρά μας…

3.Το ελληνικό πείραμα

Οι υπάκουες ελληνόφωνες μάζες απεδείχθησαν τα καλύτερα πειραματόζωα του πλανήτη!
Πουθενά αλλού στον κόσμο, δεν βρέθηκε «λαός» που να υπέκυψε τόσο γρήγορα και τόσο δουλικά, στη διεξαγωγή των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών πειραμάτων των αφεντικών της οικουμένης.

Αν συγκρίνει κανείς τις λυσαλέες αντιδράσεις αγροτικών πληθυσμών της Ινδίας, στα σχέδια της Νέας Τάξεως με τη ευκολία με την οποία οι ελληνόφωνοι πληθυσμοί σύρθηκαν στη πλήρη απαξίωση της γης τους, της περιουσίας τους , της ιστορίας τους και εν τέλει της ίδιας της ζωής τους, θα μελαγχολήσει.
Εδώ, όχι μόνο δεν υπήρξε καμία αξιόλογη αντίσταση αλλά φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνόφωνων, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον οποιονδήποτε κατακτητή της επιβάλουν, με λουλούδια στο χέρι [και στριγνκ στην απομέσα…]
Όπως το τραγουδούσε κάποτε και ο Άκης Πάνου: «ούτε αχ…», δεν θα πούμε!

Η Ελλάδα συνεπώς θα είναι ο προνομιακός χώρος, στον οποίο θα διεξαχθούν στο μέλλον τα πιο εφιαλτικά πειράματα μαζικής κλίμακας της Νέας Τάξεως.
Το πείραμα της τελικής πράξης της αντικατάστασης των ευρωπαϊκών πληθυσμών από πειθήνιες αφροασιατικές μάζες, θα αρχίσει από την Ελλάδα.

Γι αυτό άλλωστε και προετοιμάζουν το έδαφος προσπαθώντας να φέρουν εδώ όσο το δυνατόν πιο ετερογενείςπληθυσμούς, ώστε να σπάσουν τον σκληρό πυρήνα των ισλαμιστών εισβολέων.
Ασιατικοί χριστιανικοί πληθυσμοί ή σιϊτικές ομάδες της Συρίας, καθώς και άλλες ομάδες ετερόδοξων χριστιανών ή μουσουλμάνων από αφρικανικές χώρες, προωθούνται τώρα στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή η Νέα Τάξις αποφάσισε να αναμείξει τις μάζες των λαθρεποίκων, ώστε να μειώσει όσο το δυνατόν την ομοιογένεια τους και συνεπώς να περιορίσει την ισχύ του ισλαμικού στοιχείου.
[Γι αυτό και θα παρατηρήσετε ότι εσχάτως, τα λεφούσια των «παράτυπων» μεταναστών που «διασώζουν» οι έλληνες λιμενικοί, αποτελούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους από ετερόδοξους μουσουλμάνους, κυρίως Σύρους και ιρακινούς…]

Ακόμα και ένας συριζαίος θα μπορούσε [υπό όρους] να καταλάβει ότι η κοινωνική, εθνική και θρησκευτική διαστρωμάτωση των νεοεισερχόμενων «λαθροεισβολέων» [όπως τους λέγαμε πριν από το αντιρατσιστικό] δείχνει να έχει αλλάξει.
Οι ορδές των αφγανών, αιγύπτιων, μαροκινών κ.λπ. φανατικών μουσουλμάνων, που προωθούνταν στην Ελλάδα, για να αποφορτιστεί η περιφέρεια του Ισραήλ, έχουν αρχίσει να περιορίζονται και πάντως, αναμειγνύονται με ετερόδοξα στοιχεία, ώστε να δημιουργηθεί κάποια ισορροπία…      

Η τελική πράξις της αντικατάστασης, που η πρώτη φάση της θα είναι η πλήρης απονομή πολιτικών δικαιωμάτων σε εκατοντάδες χιλιάδων «παράτυπων» μεταναστών, θα δρομολογηθεί μόνον όταν θα συντρέχουν οι προϋποθέσεις, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ακίνδυνη για τα αφεντικά της οικουμένης.
Και θα αρχίσει από την Ελλάδα.

Εξόν όμως από τις προφυλάξεις της παγκόσμιας ελίτ, που δείχνει να την ανησυχεί μια ανεξέλεγκτη πλέον ισλαμική επέκταση στην Ευρώπη, υπάρχει και άλλη μία παράμετρος που πρέπει να προσεχτεί, ιδιαίτερα στον τρόπο εφαρμογής της τελικής πράξης της αντικατάστασης στο πειραματόζωο «Ελλάδα».
Το γεγονός ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η απονομή πολιτικών δικαιωμάτων [ενδεχομένως και ιθαγένειας] να σημάνει και την οριστική επικράτηση ενός μόνον τμήματος της εγχώριας καθεστωτικής ελίτ.
Για να πούμε τα πράγματα απλά, αν για παράδειγμα, η απονομή ιθαγένειας και ψήφου στους αλλοδαπούς προσφερθεί από τη σαμαροβενιζελική συμμορία, τότε για δέκα χρόνια αυτό το κομμάτι της εγχώριας ελίτ, θα κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό.
Και συριζαίος να είναι κανείς, δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεται [έστω και με ταχύτητες ρανατανπλαν] ότι αν οι σαμαροβενιζελοι δώσουν δικαίωμα ψήφου σε 1.000.000 αλβανοκογκολέζους, τότε οι υπόλοιποι της καθεστωτικής κομπανίας, θα παραμείνουν για πολλά-πολλά χρόνια, σε ρόλους κομπάρσου.
Αυτή η ισχυροποίηση μιας μόνον συμμορίας από την εγχώρια πολιτική κόζα νόστρα, δεν πρέπει επ ουδενί να συμβεί.

Αντιθέτως, η απονομή των πολιτικών δικαιωμάτων στις αφροασιατικοαλβανικές μάζες, που θα βγάνει οριστικά έξω από το πολιτικό παιχνίδι τους ελάχιστους εναπομείναντες Έλληνες, θα πρέπει να γίνει έτσι, ώστε να μοιραστούν τα οφέλη της [έστω και με ποσόστωση] σε όλες οι τοπικές πολιτικές συμμορίες. Ακόμα και στους ανταρσαίους…

Η ελληνόφωνη καθεστωτική ελιτ, που κουμαντάρει τα μυαλά και τις συνειδήσεις του 80% των εντόπιων ψηφοφόρων, κάμει τόσο καλύτερα τη δουλειά της, όσο πιο πολύ νιώθει ότι εξαρτάται άμεσα από τα κέφια των διεθνών αφεντικών.
Αν ένας από τους συνοικιακούς αρχιγκάγκστερς της ελληνόφωνης γειτονιάς, ξεφύγει πολύ από τους υπόλοιπους, τότε είναι πολύ πιθανόν να ζητήσει να επιβάλλει και τις δικές του επιθυμίες, πράγμα που φυσικά δεν βολεύει διόλου τα παγκόσμια αφεντικά.
Για σκεφθείτε για παράδειγμα, να δώκει ο  κ. Τσίπρας ψήφο σε 1.000.000 αλλοδαπούς και να εξασφαλισει τις επανεκλογές του ίσαμε το 2024…
Θα είναι σαν να τα κατάφερνε ο Λάκυ Λουτσιάνο να εκτοπίσει όλες τις άλλες «οικογένειες» από το Σικάγο και να κάμει μοναχά αυτός κουμάντο σε όλη την πολιτεία.
Άντε μετά, μάζεψε τον [άσε που αν ο κάθε κάπο ντι τουτι καπι είχε την απόλυτη ισχύ, γιατί να πλερώνει ρεγάλα στις δημοτικές και αστυνομικές αρχές?]     

Η θεωρία της μαύρης ψήφου, δηλαδή η απονομή πολιτικών δικαιωμάτων και ψήφου σε μαζική κλίμακα στους «παράτυπους» «εισβολείς» [συγνώμη, κ.κ. μετανάστες ήθελα να πω] θα εφαρμοστεί μοναχά όταν θα έρθει η ώρα που θα συμφέρει τους κάπο ντι τούτι κάπι της οικουμένης και θα γίνει έτσι, που κανένας αρχισυμμορίτης της καθεστωτικής ελίτ, να μην μείνει στην απέξω.
Γι αυτό προετοιμαστείτε από τώρα, για συγκυβερνήσεις και για συνεργασίες.
Η αντικατάσταση σας, θα μπει στην τελική φάση της, όταν θα έχει ξεθυμάνει [κατά τις εκτιμήσεις φυσικά των παγκόσμιων αφεντικών] η λύσσα του ισλάμ και όταν θα αρχίσετε να ακούτε στις τηλεοράσεις σας, τίποτα μισόλογα για «κυβερνήσεις εθνικής ανάγκης» και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά.
Άλλωστε, ακόμα και αν το πόπολο πλακωθεί να φωνάζει στις πλατείες: «τσίπρας και ξερό ψωμί», υπάρχουν και τα «ποτάμια»

Το πρόβλημα [αλλά αυτό ξεπερνάει τις αντιληπτικές ικανότητες των συριζαίων] είναι πως όταν θα σας φορέσουνε καπέλο τα «ίσα πολιτικά δικαιώματα» για τους «συνανθρώπους σας» από την αλβανοαφροασία, μετά δεν θα χρειάζονται ούτε την ψήφο σας.
Κι έτσι θα σας έχουν ολοκληρωτικά χεσμένους, όπως είχαν άλλοτε οι σουλτάνοι τους ραγιάδες  
Κι όταν θα έρθει η ώρα να αντιμετωπίσετε τον πακιστανό δικαστή και τον αλβανό μπάτσο, τότε θα μάθετε μια κι έξω, το τι είδους κόσμο φτιάξατε για εσάς και τα παιδιά σας.
Αλλά τότε θα έχετε ήδη αντικατασταθεί…
http://panusis.blogspot.gr