English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014



Φωνή της Αμερικής... Κίνδυνος για αεροπορικό ατύχημα και PSP συνθέτουν ένα επικίνδυνο τοπίο



46741597
Δεν λένε να τελειώσουν τα βάσανα της Φ.τ.Α από την στιγμή που πέρασε στα χέρια του ΤΑΙΠΕΔ, δείγμα ότι η αξιοποίηση των ακινήτων της Χώρας και που αναμένετε να φέρει έσοδα στα πολύπαθα κρατικά ταμεία, παραμένει όνειρο θερινής νυχτός.
Ένα σοβαρό θέμα που αναδείχθηκε από το xanthitimes.gr αφορούσε τον φωτισμό στου πυλώνες των κεραιών κάτι που μετά από πολύ καιρό και συνεχιζόμενες αναφορές, επιτεύχθηκε και επί τέλους μπήκαν οι λάμπες οι οποίες προειδοποιούσαν για την ύπαρξη των πυλώνων τα αεροπλάνα τα οποία προσέγγιζαν τον εναέριο χώρο λόγω και της ύπαρξης του αεροδρομίου της Χρυσούπολης για την αποφυγή αεροπορικού δυστυχήματος. Καταλυτικός παράγοντας για να κινηθεί η δυσκίνητη Αθήνα, η επιστολή του αερολιμενάρχη για τον κίνδυνο που ελλοχεύει.
Δυστυχώς όμως για την περιοχή, αφού τοποθετήθηκαν επιτέλους οι λάμπες προειδοποίησης των διερχομένων αεροπλάνων ότι σε εκείνο το σημείο υπάρχουν πυλώνες μεγάλου ύψους αυτές…έσβησαν και η κατάσταση επέστρεψε και πάλι στα ίδια.
Αιτία αυτή την φορά είναι ότι οι ελάχιστοι τεχνικοί, εργαζόμενοι που έμειναν στην Φωνη της Αμερικής και ποιο συγκεκριμένα δύο, έχει η λήξη η σύμβαση τους και όταν υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, οι διακόπτες που ανάβουν τις λάμπες προειδοποίησης σβήνουν και δεν υπάρχει ένας τεχνίτης απλά να ξανασηκώσει τους διακόπτες που τροφοδοτούν με ρεύμα τις λάμπες που βρίσκονται στους πυλώνες και προειδοποιούν τα αεροπλάνα για την ύπαρξη πυλώνων.
Αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ειδικευμένοι υπάλληλοι για να σηκώνουν τους διακόπτες με όλα τα αναμενόμενα άσχημα αποτελέσματα αν συνεχιστεί αυτή η τακτική.
Η δε ηλεκτρογεννήτρια που υπάρχει, δεν έχει πετρέλαιο και είναι ασυντήρητη όπως μας λέει καλά πληροφορημένη πηγή.
Κρίνετε σκόπιμη η επαναπρόσληψη των τεχνιτών, πρώτο για την αποφυγή αεροπορικού δυστυχήματος αλλά κυρίως γιατί μέσα στις εγκαταστάσεις της Φ.τ.Α. υπάρχει μεγάλη ποσότητα psp ένα υλικό επικίνδυνο για την δημόσια υγεία αν έρθει σε επαφή με τον υδροφόρο ορίζοντα.
Η υπάρξει του psp (κλοφέν) οφείλετε όπως μας ενημέρωσαν για την χρήση του στου μετασχηματιστές.
Η ποσότητα είναι μεγάλη, αναφέρουν πηγές μας που η παρουσία του τεχνικού προσωπικού είναι απαραίτητη για την φύλαξη του.
Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, η σύμβαση τους λύθηκε, παρ όλο που από την πρόσληψη τους στην Φωνή της Αμερικής πριν από πολλά χρόνια δεν έγινε με σύμβαση.
Xanthi Times