English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αστυνομικα Νεα

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λαμία και Κόρινθο
Οι δυο 26χρονοι εγκλωβίστηκαν στη γέφυρα και ήταν αδύνατο να προσπαθήσουν να διαφύγουν.
Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας στο αυτοκίνητό τους, κατέσχεσαν μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και συνέλαβαν τους δυο νεαρούς που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Βρήκαν ναρκωτικά
 Ύποπτες κινήσεις έκανε ένας 43χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Λαμία κι έτσι τον υπέβαλαν σε έλεγχο. 
Στην κατοχή του βρέθηκαν 14 ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή που δεν διέθετε κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.
Κλοπές σε σούπερ μάρκετ σε Βέροια, Βόλο και Πάτρα
Μια ομάδα τεσσάρων νεαρών χτύπησε δυο φορές σε διαφορετικά καταστήματα στην περιοχή του Βόλου, αλλά η σύλληψη ενός μέλους της θα οδηγήσει στην εξάρθρωσή της.
Ο 19χρονος Έλληνας μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του αποπειράθηκαν αρχικά να κλέψουν διάφορα εμπορεύματα από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ, αλλά έγιναν αντιληπτοί από έναν υπάλληλο και αναγκάστηκαν να φύγουν άπρακτοι. 
Όμως, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια, καθώς μπήκαν σε άλλο μαγαζί από το οποίο έκλεψαν προϊόντα και τράπηκαν σε φυγή. 
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε ο νεαρός δράστης που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της κλοπής, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.
Πέντε νεαρές γυναίκες παρίσταναν τις πελάτισσες σε ένα κατάστημα στην Βέροια, αλλά σκοπός τους ήταν να κρατούν απασχολημένη την 25χρονη ιδιοκτήτρια για να κλέψουν διάφορα προϊόντα. 
Η νεαρή επιχειρηματίας τις αντιλήφθηκε και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι δράστες ηλικίας 15, 20, 25, 29, 31 χρόνων και να βρεθεί στην κατοχή τους μέρος των κλεμμένων εμπορευμάτων το οποίο επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά τους. 
Οι νεαρές Ελληνίδες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. 
 Μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στα Δεμένικα της Πάτρας, άρπαξε δύο μπουκάλες ουίσκι και το έβαλε στα πόδια ένας νεαρός. 
Οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ πάτησαν το κουμπί του συναγερμού, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα η εταιρεία security και η Αστυνομία, αλλά ο δράστης διέφυγε με μηχανή μεγάλου κυβισμού και αναζητείται.
Καλαμάτα: Έξι συλλήψεις για εκβιασμούς
Έξι άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που διεξάγεται από την Ασφάλεια Αττικής, από το πρωί, στην Καλαμάτα, με στόχο την εξάρθρωση ομάδας εκβιαστών που δραστηριοποιείτο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Κατερίνη: Εντοπίστηκε άλλο ένα παράνομο καζίνο
Ένα ακόμη εντοπίστηκε να λειτουργεί στο καφενείο ενός 54χρονου, φυσικά χωρίς άδεια.
Η 41χρονη Βουλγάρα που ενεργούσε ως τσιλιαδόρος, δεν πρόλαβε να αποτρέψει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που την ακινητοποίησαν πριν πατήσει το πληκτρολόγιο του κεντρικού server για να μετατρέψει σε «αθώα» παιχνίδια τα απαγορευμένα «φρουτάκια» που εμφανίζονταν στις οθόνες των υπολογιστών.
Μαζί με τον ιδιοκτήτη και την αλλοδαπή, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων δυο θαμώνες που έπαιζαν τα παράνομα τυχερά παιχνίδια σε δυο από τους συνολικά 20 υπολογιστές που είχαν τεθεί σε λειτουργία, ενώ κατασχέθηκε ο server με τα παρελκόμενά του.