English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΕ... ΜΕ ΤΡΙΑΔΗ Η ΞΑΝΘΗ !!! 
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ....

 


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Τριάδη, που μπήκε στο 55', έφταιξε το πρώτο γκολ και πέτυχε το άλλο, η Skoda Ξάνθη επικράτησε εντός έδρας του Πανιώνιου με 2-0 και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο να εξασφαλίσει την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα της Superleague - Κακή εμφάνιση από τους "κυανέρυθρους".

Η αναμέτρηση ξεκίνησε χωρίς καλό ρυθμό, με τις δυο ομάδες να μην μπορουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Από το 15λεπτό όμως και μετά η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με την Ξάνθη να “πατά” καλύτερα και να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 18', όταν το σουτ του Ντε Γκούζμαν από τα 25 μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη

Παρά τα πολλά λάθη που παρατηρήθηκαν στον χώρο του κέντρου, οι Ακρίτες κατάφεραν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης, να κερδίσουν μέτρα προς την μεριά των “κυανέρυθρων” και είχαν δυο καλές στιγμές με τα σουτ των Μάνταλου (36') και Σολτάνι (39', 40').

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη και στην επανάληψη και η είσοδος του Τριάδη άλλαξε τη μορφή του αγώνα. Ο νεαρός επιθετικός “σερβίρει” το 1-0 στον Σολτάνι (60'), ενώ στο 73' ο Σολάρι εκτέλεσε φάουλ, ο Ανέστης απέκρουσε με δυσκολία και ο Τριάδης πέτυχε από κοντά το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, πέρα από το ότι ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες στο 90', με τον Αλωνίτη να παίρνει δεύτερη κίτρινη κάρτα

SKODA ΞΑΝΘΗ (ΚΕΧΑΓΙΑΣ): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Χοσέμι, Παΐτο, Ντε Γκουζμάν, Βασιλακάκης, Μαρίν (55' Τριάδης), Μάνταλος, Σολτάνι, Σολάρι (80' Ράνος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κούρος, Παντίδος (88' Παναγιωτούδης), Κούρντι, , Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου, Καμπάνταης (73' Λάσνικ)

http://www.newsit.gr/